Evo na današnji dan 1987. godine, Poljud, 15.000 gledalaca, Hajduk Sloboda 0-1...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:09Derbi sljedeće sezoneSky9 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 19:59Pun stadion, a krov bez stubova...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 19:49
Na Facebooku
B1 TV
Gornji Rahic - Iskra
Jako dobra utakmica, pun stadion![]()
![]()
Sloboda - Gornji Rahic
![]()
![]()
![]()
Nekad Wolverhampton, Velež, Las Palmas
A danas Gornji Rahic
SLO SLO![]()
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Samo 2 poraza u 36 mjeseciOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:1120 mjeseci![]()
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Vidim svi ih hvale, čak i IskraSMR187 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:13Nemoj tako fina je rahićka raja.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:09Derbi sljedeće sezone
Sloboda - Gornji Rahic
![]()
![]()
![]()
A danas Gornji Rahic
SLO SLO![]()
![]()
Uz raju iz Olova to su domaćini samo takvi
A ako mi Klis ne uđe u prvu ligu. Ja sam od ove sezone navijač Stupcanice
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Jedinstvo je je.bo ko je stigo. Sve do gasenja. Mada ni u sportu nikad nije bilo nikakve promocije. Sjecam se cak i da je bas isto jedinstvo igralo tekme i van grada za sto 90% gradjana nije ni znalo. Evo bas i skoro pricam sa starim drugarima i isti qurac. Odbojka u finom stanju ali niko ne zna ni ko ni kad igra. Nasa raja se uglavnom posvetila Zeljeznicaru a srpska populacija Partizanu i tjt sto se tice fudbalagodrina je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:09Promjenilo se ali si u pravu svakako. Sramota za Brcko. Politika jbgAjsKjub je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:05Rodjeni sam Brcak, znam sta pricam. Par puta bio u tim juznim mjestima distrikta. Sam ljudski odron i gnijezdo bradonja. Centar oko privatnog vlasnistva porodice Zaimovic ok izgleda, ostalo sve zaostalo u 17 stoljecu. Jedino ako se nije sta promijenilo jer nisam u Bejha evo vec par godina.LegendaIvica je napisao/la: ↑07 jun 2023, 19:59
Oba sela su jaka sto se finansija tice. Nikakve to „pripizdine“ to nisu.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
NamještenoSky9 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:14Evo na današnji dan 1987. godine, Poljud, 15.000 gledalaca, Hajduk Sloboda 0-1...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:09Derbi sljedeće sezone
Sloboda - Gornji Rahic
![]()
![]()
![]()
A danas Gornji Rahic
SLO SLO![]()
![]()
Hajduku nije trebalo, a vi da ste izgubili ispali bi u drugu ligu. A ovako ste pobjedili i onda famozna krađa u zadnjem kolu. Ona dva penala mater mu yebem svaki dan do kraja života
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ako mi likCe ne udje, navijac sam Bratstva iz Gracanice. Podrska MiciOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:15Vidim svi ih hvale, čak i IskraSMR187 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:13Nemoj tako fina je rahićka raja.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:09
Derbi sljedeće sezone
Sloboda - Gornji Rahic
![]()
![]()
![]()
A danas Gornji Rahic
SLO SLO![]()
![]()
Uz raju iz Olova to su domaćini samo takvi![]()
A ako mi Klis ne uđe u prvu ligu. Ja sam od ove sezone navijač Stupcanice![]()
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
PoštenoTruhlo je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:18Ako mi likCe ne udje, navijac sam Bratstva iz Gracanice. Podrska MiciOnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:15Vidim svi ih hvale, čak i Iskra![]()
![]()
Mico micane…
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:17NamještenoSky9 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:14Evo na današnji dan 1987. godine, Poljud, 15.000 gledalaca, Hajduk Sloboda 0-1...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:09
Derbi sljedeće sezone
Sloboda - Gornji Rahic
![]()
![]()
![]()
A danas Gornji Rahic
SLO SLO![]()
![]()
Hajduku nije trebalo, a vi da ste izgubili ispali bi u drugu ligu. A ovako ste pobjedili i onda famozna krađa u zadnjem kolu. Ona dva penala mater mu yebem svaki dan do kraja života
Nebitno to sad, poenta je u tome s kim smo igrali, a s kim ćemo sad igrati...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Gdje me nađeSky9 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:19OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:17Namješteno
Hajduku nije trebalo, a vi da ste izgubili ispali bi u drugu ligu. A ovako ste pobjedili i onda famozna krađa u zadnjem kolu. Ona dva penala mater mu yebem svaki dan do kraja života![]()
![]()
![]()
Nebitno to sad, poenta je u tome s kim smo igrali, a s kim ćemo sad igrati...
74’ godine gol razlika, 87’ godine velika krađa
Jugoslavija
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kod njih smo odigrali 2 domaće utakmice kad nam je stadion bio suspendovan. Stvarno su raja, stadion/tribine čiste, bukvalno opuška od cigare ne možeš nać.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:15Vidim svi ih hvale, čak i IskraSMR187 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:13Nemoj tako fina je rahićka raja.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:09
Derbi sljedeće sezone
Sloboda - Gornji Rahic
![]()
![]()
![]()
A danas Gornji Rahic
SLO SLO![]()
![]()
Uz raju iz Olova to su domaćini samo takvi![]()
+ što se mene tiče, blizu gostovanje
tako da FORZA RAHIĆ
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ali ako uđe Iskra, bit će baš puno ex premijerligaša (čak i YU prvoligaša) u Federalci:SMR187 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:33Kod njih smo odigrali 2 domaće utakmice kad nam je stadion bio suspendovan. Stvarno su raja, stadion/tribine čiste, bukvalno opuška od cigare ne možeš nać.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:15Vidim svi ih hvale, čak i Iskra![]()
tako da FORZA RAHIĆ![]()
![]()
Sloboda
Likće
Iskra
Jedinstvo
Zvijezda
Gradina
Budućnost
MDK
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ASD
- Kontakt:
Kod Rahića stadion kao u nižim ligama Austrije. Lijepo to izgleda.
Ali mislim da ni oni, a ni Iskra nemaju kvalitet za federalnu ligu.
Ali mislim da ni oni, a ni Iskra nemaju kvalitet za federalnu ligu.
Jesam li davno rekao da cete biti Sloboda Saint Germain ove ligeSky9 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:38Ali ako uđe Iskra, bit će baš puno ex premijerligaša (čak i YU prvoligaša) u Federalci:SMR187 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:33Kod njih smo odigrali 2 domaće utakmice kad nam je stadion bio suspendovan. Stvarno su raja, stadion/tribine čiste, bukvalno opuška od cigare ne možeš nać.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:15
Vidim svi ih hvale, čak i Iskra![]()
tako da FORZA RAHIĆ![]()
![]()
Sloboda
Likće
Iskra
Jedinstvo
Zvijezda
Gradina
Budućnost
MDK
Federalna sirotinja nema sanse protiv budzetsko-kamiondzijski soldi
*budžetsko-kamiondžijskihTruhlo je napisao/la: ↑07 jun 2023, 20:42Jesam li davno rekao da cete biti Sloboda Saint Germain ove lige![]()
Federalna sirotinja nema sanse protiv budzetsko-kamiondzijski soldi![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
@sky btw posto ste ispali, ne igrate samo prvu federalnu. Tu je i kup federacije. To ti je nesto ko kup prvoligasa jugoslavije. Igra se na ljeto, ni rodbina od igraca ne prati taj kup.
Eto ti ćeš mi reći. Pa mi smo to već igrali stari moj prije 10 godina.
Kvalifikacije za Kup BiH...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dosta se promjenilo. Ja prije 10 godina upisao prvi razred osnovne skole
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.