upravu si uzvratimo bilo bi bas dobro.juventus 0244 je napisao/la:Bilo bi dobro sa uzvratima i ja mislim, ali kako god nije belaj.
A u vezi parova, treba razmotriti vise opcija i na kraju se odlučiti za najprihvatljiviju
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ali vidite ovu situaciju. Ako bude recimo u prvom mecu 2:1 za domacina, a u drugom isto 2:1 za domacina to znaci 3:3 ukupno, nece biti produzeci i penali na krajukivi je napisao/la:upravu si uzvratimo bilo bi bas dobro.juventus 0244 je napisao/la:Bilo bi dobro sa uzvratima i ja mislim, ali kako god nije belaj.
A u vezi parova, treba razmotriti vise opcija i na kraju se odlučiti za najprihvatljiviju
E sad se i ja sjeti, jer ona opcija nema (dvije utakmice) kad se igra online, upravu si ali nekako je bezveze da se igra jedna. Da se igra na dvije dobijene isto previsedrH je napisao/la:Ali vidite ovu situaciju. Ako bude recimo u prvom mecu 2:1 za domacina, a u drugom isto 2:1 za domacina to znaci 3:3 ukupno, nece biti produzeci i penali na krajukivi je napisao/la:upravu si uzvratimo bilo bi bas dobro.juventus 0244 je napisao/la:Bilo bi dobro sa uzvratima i ja mislim, ali kako god nije belaj.
A u vezi parova, treba razmotriti vise opcija i na kraju se odlučiti za najprihvatljivijuNezna server da se igraju dvije utakmice
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Donnie Darko
- Kontakt:
majstorica od 5 minuta
ma vidjet cemo to jos, ima vremena.
ma vidjet cemo to jos, ima vremena.
..trenutno najbolji 6.,ali imam samo jedno kolo jos i sumnjam da mogu i izboriti plasman u play-off
..ali sta je tu je,ipak je samo ovo probna liga,a i na kraju me kostalo to sto sam Porto preuzeo tek u 4.Kolu,dok u prva 3 kola neki bivsi vlasnik Porta nije igrao i imao sam u startu skor od 0 bodova i gol razliku -9 
Donnie kad ce biti tabela uradjena?? Ja imam jos samo jedno kolo odigrati. Zanima me da li imam sanse za play off. Mislim da cemo se ja i LBJ boriti za posljedno mjesto koji vodi u doigravanje.
..na prethodnoj strani su ti tabeleAnderson je napisao/la:Donnie kad ce biti tabela uradjena?? Ja imam jos samo jedno kolo odigrati. Zanima me da li imam sanse za play off. Mislim da cemo se ja i LBJ boriti za posljedno mjesto koji vodi u doigravanje.
zapravo nisam. Moram pobjediti LBJ ako zelim.muhovic je napisao/la:..na prethodnoj strani su ti tabeleAnderson je napisao/la:Donnie kad ce biti tabela uradjena?? Ja imam jos samo jedno kolo odigrati. Zanima me da li imam sanse za play off. Mislim da cemo se ja i LBJ boriti za posljedno mjesto koji vodi u doigravanje...vec si ti uveliko prosao u play-off
![]()
Garant je mislio da si ti onaj drugi AndersonAnderson je napisao/la:zapravo nisam. Moram pobjediti LBJ ako zelim.muhovic je napisao/la:..na prethodnoj strani su ti tabeleAnderson je napisao/la:Donnie kad ce biti tabela uradjena?? Ja imam jos samo jedno kolo odigrati. Zanima me da li imam sanse za play off. Mislim da cemo se ja i LBJ boriti za posljedno mjesto koji vodi u doigravanje...vec si ti uveliko prosao u play-off
![]()
-
jasko_juve
- Kontakt:
nije da se hvalim,al gol razlika mi je +49 kolo prije kraja,tj.zadnje kolo ne igram jer s Benficom niko ne igra..znaci + 52..

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
drh ma briga me...nemogu jednostavno nekada presutati pa nek ide sve dovraga
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Ehhhh ovako....Ja za jedno 5-15 dana popravljam PC i zelio bih da se ukljucim u vasu ligu....Pa hoceli biti mjesta za mene

---Skinhedi oko mene skankuju...
gdje ima cijeli raspored tekmi nakon 15tog kola?
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
-
jasko_juve
- Kontakt:
ma ima nas 16..ja bi ipak pravio random odabir parova..ha ja ..ko ti dodje..i nek se igraju 2 tekme u roku od npr. ponedjeljka i srijede..opet kako hocete..
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
-
jasko_juve
- Kontakt:
jarane vrati se na prethodnu stranicu foruma i vidices " more " klubova bez vlasnika,tako da ima mjesta,samo moras bit ozbiljan ako ces igrati..opet cemo se dogovorit,sta kako,jer nas sad redovnih ima 21,znaci nepar..tarpi do bagro 2 je napisao/la:Mozeli mi neko odgovoriti![]()
Tottenham,Palermo i Rangers su odustali ili se ne javljaju.Neću valjda 9 bodova ovako uzet 
P.S.Ko je vlasnik Ajaxa s njim imam igrat
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 03 mar 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
jasko_juve
- Kontakt:
ako ti ne trebaju bodovi slobodno reci..LBJ MVP je napisao/la:Tottenham,Palermo i Rangers su odustali ili se ne javljaju.Neću valjda 9 bodova ovako uzet
- Donnie Darko
- Kontakt:
lbj mp3- hoces. ne primamo vise nove igrace, jer je prekasno za to. a imas odigrat jos samo protiv majestica, ostale su upisane po 3:0.
tarpi do bagro ako uspijes popravit komp do pocetka druge sezone, onda ima mjesta.
btw. za playoff ne dolazi u obzir random odabir, barem ne potpun. moraju se nekako nagradit ovi bolji jbg.
tarpi do bagro ako uspijes popravit komp do pocetka druge sezone, onda ima mjesta.
btw. za playoff ne dolazi u obzir random odabir, barem ne potpun. moraju se nekako nagradit ovi bolji jbg.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 03 mar 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Imas jos igrati protiv Seville, već su ti upisani ostali bodoviLBJ MVP je napisao/la:Tottenham,Palermo i Rangers su odustali ili se ne javljaju.Neću valjda 9 bodova ovako uzet
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.