Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

boom.dll
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la boom.dll » 03 mar 2011, 22:33

di maria .. desna noga , invalid

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 mar 2011, 22:34

Joj stativa Ozila....

uh Di Maria je zasrao čistu situaciju...ovo počinje ličiti na nešto...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 22:34

miky_hz je napisao/la:
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Au izgleda kod ponistenog gola ramos nije bio u ofsajdu ?
Nije Ramos al jeste Benzema kolko sam ja vidio...

Ovaj gol majstorska reakcija Benzeme,tako lagano a tako mocno :)
Nije tacno....da citiram jednom eminentnog forumskog strucnjaka upravo sa ove teme:

"Benzema je invalid."

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 mar 2011, 22:37

BENZEMA INVALID 200% !!! Ono sto on moze promasit mogu sam on i Alen Avdić.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 mar 2011, 22:38

Utakmica je rijesena.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 22:41

HZ_ilidzaa je napisao/la:BENZEMA INVALID 200% !!! Ono sto on moze promasit mogu sam on i Alen Avdić.
Ne brukaj se decko sa takvim izjavama ;) boljeg špica nemate niti cete imati u skorije vrijeme.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 mar 2011, 22:44

Reče Mandrak koji bi umjesto Messija stavio Bojana. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 mar 2011, 22:45

Monolog je napisao/la:Reče Mandrak koji bi umjesto Messija stavio Bojana. :lol:
Ali u napadu bijesa nakon što je ovaj promašio 3 zicera, to si zaboravio napomenuti i to namjerno ;) svaku grešku odmah obznaniš ko kakva mahaluša :oops: :oops:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 mar 2011, 22:46

izzo je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:BENZEMA INVALID 200% !!! Ono sto on moze promasit mogu sam on i Alen Avdić.
Ne brukaj se decko sa takvim izjavama ;) boljeg špica nemate niti cete imati u skorije vrijeme.
Imamo. Samo je trenutno OUT zbog povrede.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 mar 2011, 22:51

Di Maria za sada najbolji,uz Xabia naravno...mada ova lopta zadnja nije bila namijenjena Marcelo vec Ozilu al yebiga :) :)

3:0 možda previše ali vrijeme je bilo da se otvori,valda ce se i Ronaldu otvoriti...
I da vadi Lassa iz igre što prije...Kaka,Canales ma Albiol samo vadi Lass,em što igra na granici crvenog em što je svaki njegov potez kontraproduktivan...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 mar 2011, 22:52

Ja, najbolji u konkurecniji od 2 napadaca hahahaha :lol:

Benz dao veceras 3 gola, od tog 2 iz ofsajda 8-) Di Maria je sakat u desnu nogu il se zajebaje...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 03 mar 2011, 22:53

Benzema ostaje invalid da zabije 5 komada u svakoj tekmi do kraja sezone :mrgreen: ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 mar 2011, 22:55

Dali smo 3 a mogli smo 6 da smo bili prisebniji u zavrsnici.
Igrac poluvremena definitivno Angel Di Maria. Lakoca kojom se krece, dribla, proigrava saigrace zaista fascinira. Sve sanse su od njega potekle. Mislim i da je nad njim napravljen faul iz kojeg je Benzema dao gol.
Mislim da cemo u nastavku dati bar jos jedan, jednostavno, prelako im dolazimo do sesnaesterca i samim tim pravimo dosta sansi.
Jos nesto se da primijetiti, a to da odbrana i nije bas najbolja. Ono sto sam rekao da prelako dolazimo do sesnaesterca, moze vaziti i obrnuto. Nisam zadovoljan presingom na sredini. Vodimo, pa se manje primijeti, ali to svakako mora da se promijeni.

Sudjenje je opet lose, dosta nesviranih prekrsaja, pa i jedan penal nad Benzemom nije sudjen. Kad smo kod Benzeme, dao je gol, mogao je 3. Slabo primanje lopte, kontrola isto. Mora to mnogo bolje.

Da ne zaboravim i Marcela, odlicno je odigrao, gol i asistencija a nazad solidan.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 03 mar 2011, 22:56

izzo je napisao/la:
:lol: Goreg , a skupljeg spica Real nije imao...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 03 mar 2011, 22:57

slika
hladan pozdrav izmedju The Special One i El Inginerio :mrgreen:

Mou, jucer "Nikad nebi posle RMCF trenirao jednu Malagu"
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 03 mar 2011, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 03 mar 2011, 22:57

Rutinski... 8-) Di maria gol i fina asistencija,odlicno igra...vec u prvom pol. sve rijeseno...

Samo,CR-a u posljednje vrijeme nece gol nikako...ako ovako "nastavi" tesko ce messija stici :P
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 03 mar 2011, 22:58

Dobro stoje na terenu. Malagi je ponisten gol, bio je igrac u ofsajdu malom, a i ako nije, dirao je loptu rukom, odnosno rukom je zabio gol. Sto se tice Benzeme, lijep gol za 1:0, ali sam uvjeren da je ono na njemu 100% bio penal. Nisam vidio treci gol iz dobre pozicije, odnosno vidio sam ponovljenu snimku kada se nije vidio Marcelo prilikom dodavanja Di Marie, ali vidim da tvrde neki da je bio ofsajd. Vidjet cemo kasnije.

Uglavnom, Lasa i veceras lose sudi, kao i njegovi pomocnici

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 mar 2011, 22:58

Raul_64 je napisao/la:Di Maria za sada najbolji,uz Xabia naravno...mada ova lopta zadnja nije bila namijenjena Marcelo vec Ozilu al yebiga :) :)

3:0 možda previše ali vrijeme je bilo da se otvori,valda ce se i Ronaldu otvoriti...
I da vadi Lassa iz igre što prije...Kaka,Canales ma Albiol samo vadi Lass,em što igra na granici crvenog em što je svaki njegov potez kontraproduktivan...
Slazem se da treba vaditi Lassa. Slabo odigrao, ako se uzme u obzir ko nam je protivnik.

@sarajlija89, imao je Ronaldo jedan lijep solo prodor al' mu se ne da. Ja sam zadovoljan njegovom igrom 8-)

EDIT: @Brnjoo, ni govora o ofsajdu kod treceg kola. Marcelo je utrcavao u prostor kada je Di Maria provukao loptu.
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 03 mar 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 mar 2011, 22:59

Ma Ronaldo povaljo onu dvojicu, ja mislio ono balvani, kad vidjeh krecu se :D Nadam se da ce zabit u nastavku bar jedan.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 03 mar 2011, 23:01

Odlično prvo poluvreme. Mogli smo voditi i sa 5,6-0, ali nije bitno. Jedino igru treba napustiti Benzema i to je to, lik koći u napadu, spor je isto qurac. Ovo ostalo sve funkcioniše dobro. Možda i Lassa izvaditi jer ima žuti karton.
Sad još dva tri gola zabiti i to bi bilo to. Nadam se golu Ronalda, vreme je i da on zabije.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.