Mislis Amar Osim spickao pare? Kontam nesto te prenijelo.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:55Nije mutno nista. Posluje te na osnovu pozajmica. Nesto kao mi u doba Misketa (tad mene moji napadali, jer sam govorio da te pare nisu FKŽ, odnosnk da je isti spickao pare od transfera).Anex je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:47Ovi nam se mogu samo qrca napušiti da je nešto mutno taman bi to stavili u izvještaj i pucali sebi u koljeno,ja novinara yebem li im umrle,gazi Ismire majku im mrtvu yebemobagol je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:28"Sve kojima je bordo klub na srcu možda bi još više trebala zabrinuti cifra koja se nalazi u nastavku izvještaja, a odnosi se na dugoročne obaveze FK Sarajevo.
U toj rubrici (dugoročne obaveze), nalazi se cifra od čak 13.608.720. Znači, više od 13 miliona maraka! U odnosu na prošlu godinu ta je cifra povećana za više od milion KM (prethodno je iznosila 12.307.045)!
Kako smo nezvanično saznali (a tražili smo pojašnjenje od kluba, koje nije stiglo), riječ je o pozajmicama koje su klubu dali većinski vlasnici upravljačkih prava, odnosno u prvom redu predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić."
Zanimljivo za klub koji kako evo ovdje kazu da nema marke nikome duzan. Ovako je Amar Osim posudjivao pare Zelji, doduse u dosta manjem iznosu, pa znamo kako.je to zavrsilo...
Otpisat ce oni pozajmice, kaze Duska![]()
Ako ne otpisu ide Dal za 5 mil € ali na TM.
Nadjite 6,5 miliona pitara i otvorite broj po pozivu 2KM.
Da vratite 13 miliona..
Imate i opciju kao Celik uvijek.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
5 dana si piso kako Mirvic pere pare, sad pises da je ipak pozajmica.obagol je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:57Ako vi racunate play off Kupa UEFA, mozemo li mi racunati polufinale tog kupa? Moze li Newcastle u trecem pretkolu LP parirati Celticu recimo?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jun 2023, 16:12Play off UEFA kupa i LP je uspjeh,al to je za vas naucna fantastika. Znaci nije uspjeh igrati sa Celtikom play off i imati 7000 poena,bolje kao vi imat 2000![]()
Decko ti si glup za te stvari.
I dosad je bilo pozajmica od Tana i Nama pa su otise u donacija.
Samo Ismire nastavi sa pozajmicama, svaka ti čast.
Samo karaj Ismire, neka crkne fahrin isprdak yebemo mu ženski dio familije,nema hajra i odmah se pljuje
Opcija čelika je samo za vas kao i humanitarni broj,znam da je ovo teško vama za pratiti ali navikavajte se ispali ste trajno iz top 3 naše ligezeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:55Nije mutno nista. Posluje te na osnovu pozajmica. Nesto kao mi u doba Misketa (tad mene moji napadali, jer sam govorio da te pare nisu FKŽ, odnosnk da je isti spickao pare od transfera).Anex je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:47Ovi nam se mogu samo qrca napušiti da je nešto mutno taman bi to stavili u izvještaj i pucali sebi u koljeno,ja novinara yebem li im umrle,gazi Ismire majku im mrtvu yebemobagol je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:28"Sve kojima je bordo klub na srcu možda bi još više trebala zabrinuti cifra koja se nalazi u nastavku izvještaja, a odnosi se na dugoročne obaveze FK Sarajevo.
U toj rubrici (dugoročne obaveze), nalazi se cifra od čak 13.608.720. Znači, više od 13 miliona maraka! U odnosu na prošlu godinu ta je cifra povećana za više od milion KM (prethodno je iznosila 12.307.045)!
Kako smo nezvanično saznali (a tražili smo pojašnjenje od kluba, koje nije stiglo), riječ je o pozajmicama koje su klubu dali većinski vlasnici upravljačkih prava, odnosno u prvom redu predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić."
Zanimljivo za klub koji kako evo ovdje kazu da nema marke nikome duzan. Ovako je Amar Osim posudjivao pare Zelji, doduse u dosta manjem iznosu, pa znamo kako.je to zavrsilo...
Da vratite 13 miliona..
- BiHSportman
- Kontakt:
Koji smo mi na tabeli, a koji vi?Anex je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:12Opcija čelika je samo za vas kao i humanitarni broj,znam da je ovo teško vama za pratiti ali navikavajte se ispali ste trajno iz top 3 naše ligezeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:55Nije mutno nista. Posluje te na osnovu pozajmica. Nesto kao mi u doba Misketa (tad mene moji napadali, jer sam govorio da te pare nisu FKŽ, odnosnk da je isti spickao pare od transfera).
Da vratite 13 miliona..
1921!
Ja nisam pisao da Mirvoc pere pare. Ja pitam koji je motiv nekog investitora da dodje ovdje kao da investira a nema gram sanse da ni za 50 godina vrati tu svoju investiciju. To sto vi razmisljate iskljucivo navijacki, to je vas problem. S ovakvim statusom klubova u BiH nije realno da neko investira i da tu bude sve cistoPitaristok je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:015 dana si piso kako Mirvic pere pare, sad pises da je ipak pozajmica.obagol je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:57Ako vi racunate play off Kupa UEFA, mozemo li mi racunati polufinale tog kupa? Moze li Newcastle u trecem pretkolu LP parirati Celticu recimo?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jun 2023, 16:12
Play off UEFA kupa i LP je uspjeh,al to je za vas naucna fantastika. Znaci nije uspjeh igrati sa Celtikom play off i imati 7000 poena,bolje kao vi imat 2000![]()
Pa zar nismo ležerno ušli u zadnje kolo i pustili igmanu i opet nosioci u dva pretkola a vama brišu pod u prvom pretkolu ali boli vas kita imate bar šta slavitiBiHSportman je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:13Koji smo mi na tabeli, a koji vi?Anex je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:12Opcija čelika je samo za vas kao i humanitarni broj,znam da je ovo teško vama za pratiti ali navikavajte se ispali ste trajno iz top 3 naše ligezeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:55
Nije mutno nista. Posluje te na osnovu pozajmica. Nesto kao mi u doba Misketa (tad mene moji napadali, jer sam govorio da te pare nisu FKŽ, odnosnk da je isti spickao pare od transfera).
Da vratite 13 miliona..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Izvini, pod dugorocnim obavezama, da li spadaju pojacanja iz Mijanmara?obagol je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:28"Sve kojima je bordo klub na srcu možda bi još više trebala zabrinuti cifra koja se nalazi u nastavku izvještaja, a odnosi se na dugoročne obaveze FK Sarajevo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ne odgovori ti meni kojim danima je mekteb u Bremenu?
Ma jok,iz Stupčanice,ali i to je nedostupno u Olovu bolje plaćajuHansestadt je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:38Izvini, pod dugorocnim obavezama, da li spadaju pojacanja iz Mijanmara?obagol je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:28"Sve kojima je bordo klub na srcu možda bi još više trebala zabrinuti cifra koja se nalazi u nastavku izvještaja, a odnosi se na dugoročne obaveze FK Sarajevo.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/tegel ... /230608071
Predsjednik jednog fudbalskog kluba otvoreno hvali Dodika i otvoreno trazi od njega pare i to je svima OK
Bas me zanima sta ce reci ostali klubovi iz RS, posto ce ove pare ici iz entitetske kase.
Predsjednik jednog fudbalskog kluba otvoreno hvali Dodika i otvoreno trazi od njega pare i to je svima OK

Bas me zanima sta ce reci ostali klubovi iz RS, posto ce ove pare ici iz entitetske kase.
-
- Kontakt:
Kako mislite vratiti pare Tanu i Mirvicu?Anex je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:12Opcija čelika je samo za vas kao i humanitarni broj,znam da je ovo teško vama za pratiti ali navikavajte se ispali ste trajno iz top 3 naše ligezeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:55Nije mutno nista. Posluje te na osnovu pozajmica. Nesto kao mi u doba Misketa (tad mene moji napadali, jer sam govorio da te pare nisu FKŽ, odnosnk da je isti spickao pare od transfera).
Da vratite 13 miliona..
Mi smo treci, a vi ste cetvrti. Kako smo mi ispali iz top 3?
Nema tu petlje niko ni pisnuti,baja iz laktaša to odmah sankcionišelet3 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 00:25https://www.klix.ba/sport/nogomet/tegel ... /230608071
Predsjednik jednog fudbalskog kluba otvoreno hvali Dodika i otvoreno trazi od njega pare i to je svima OK![]()
-
- Kontakt:
Da i Amar Osim upravljao nesavjesno klubom.obagol je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:58Mislis Amar Osim spickao pare? Kontam nesto te prenijelo.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:55Nije mutno nista. Posluje te na osnovu pozajmica. Nesto kao mi u doba Misketa (tad mene moji napadali, jer sam govorio da te pare nisu FKŽ, odnosnk da je isti spickao pare od transfera).
Da vratite 13 miliona..
Ne mislim bukvalno na tabeli već kao klub,niste privlačni ni sponzorima ni igračima,recimo igrače o kojima vi maštate (Santos,Hiroš)nama svaki dan nude ko qrve i nemaju mjesta kod nas,ko ima ponudu iz igmana ili veleža neće u želju a boga mi nekad tako nije bilo i kad ste bili gore plasirani od trećeg mjestazeljovolimte je napisao/la: ↑09 jun 2023, 00:33Kako mislite vratiti pare Tanu i Mirvicu?Anex je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:12Opcija čelika je samo za vas kao i humanitarni broj,znam da je ovo teško vama za pratiti ali navikavajte se ispali ste trajno iz top 3 naše ligezeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:55
Nije mutno nista. Posluje te na osnovu pozajmica. Nesto kao mi u doba Misketa (tad mene moji napadali, jer sam govorio da te pare nisu FKŽ, odnosnk da je isti spickao pare od transfera).
Da vratite 13 miliona..
Mi smo treci, a vi ste cetvrti. Kako smo mi ispali iz top 3?
-
- Kontakt:
Ja sam ti ubleho pricao nedavno playoffove. Igrali smo playoff Lp sa Dinamom Kijevom,dijelila nas stativa protiv Cluja za ulazak u grupe kupa UEFAobagol je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:16Ja nisam pisao da Mirvoc pere pare. Ja pitam koji je motiv nekog investitora da dodje ovdje kao da investira a nema gram sanse da ni za 50 godina vrati tu svoju investiciju. To sto vi razmisljate iskljucivo navijacki, to je vas problem. S ovakvim statusom klubova u BiH nije realno da neko investira i da tu bude sve cistoPitaristok je napisao/la: ↑08 jun 2023, 23:015 dana si piso kako Mirvic pere pare, sad pises da je ipak pozajmica.
-
- Kontakt:
Ovako su i za Namove posudbe pricali hahahah kako vam ne dosadi vise,to je investitor,nece sebi posudjivat pare hahahzeljovolimte je napisao/la: ↑09 jun 2023, 00:35Da i Amar Osim upravljao nesavjesno klubom.obagol je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:58Mislis Amar Osim spickao pare? Kontam nesto te prenijelo.zeljovolimte je napisao/la: ↑08 jun 2023, 22:55
Da vratite 13 miliona..
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Direktorcic, HariTz, MostarReds22, svrakino1921 i 30 gostiju.