FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

mirsonetz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la mirsonetz » 08 jun 2023, 22:18

A gdje se izgubio deling, bony i tako ti ljudi koji su bili oko Slobode unazad 10 godina? Zar je moguce da su ih ova cetvorica otjerali ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 jun 2023, 22:24

Ko se prijavio pored Azmirove prijave, a nema makar nekoliko stotina hiljada svojeg kesa da godisnje donese u klub ne zeli dobro Slobodi vec mu je prijava iz licnih interesa!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 08 jun 2023, 22:31

Ako bi za godinu u Slobodi počelo da funkcioniše kao u Pavic servisu, bio bi prezadovoljan. Bio sam korisnik oko 5 godina, servis je top. A ovo šupljiranje na fb...
Na žalost I federalna je mulj i blato, petljanje, premiranje protivnika, šteljenje utakmica, sudijske malverzacije.....
Tako da tu treba neko iskusan, ako ima želju neka se priključi Husiću, neka mu izloži šta i kako da se unapređuje. Mada mislim da je to u pitanju ova "čaršijska raja" koja nas je sunovratila u federalnu...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 08 jun 2023, 22:47

Nece Deling nikada uci u Slobodu, za Bonyja ne znam. Ali dok je ovakve Slobode, to mozete zaboraviti. Ljudi su biznismeni, niko nije zainteresovan da baca pare, jeftinije je kaciti reklame po trznim centrima itd.

Sloboda mora postati privatni klub i tek tada se moze ocekivati da ozbiljni biznismeni uloze ozbiljne pare. Ovaj prijeratni koncept je vec opran 350 puta na ruke, nas je vrijeme pregazilo. Azmir je fanatik ocigledno i on je izuzetak, nece ovakva Sloboda naci boljeg od njega. Neka nova Sloboda, privatna, ociscenih racuna itd, e to bi bio interesantan projekat, ali eto to se nece desiti radi tog nekog sentimenta prema tradiciji. Nazalost, sustina je da niko ne yebe tu tradiciju, mozemo se busati u prsa koliko hocemo ali Zrinjski sa smijesnom tradicijom je veliki klub u poredjenju sa Slobodom. Novi vrijeme, nove vrijednosti.

Ja mislim da narod treba razmisljati o tome sta je potrebno da mogu svoje dijete dovesti na Tusanj i gledati evropski fudbal, a ne da zive u nekoj proslosti i sevdahu... Ali dobro, razumijem da sam manjina s tim misljenjem...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 jun 2023, 22:52

meecko je napisao/la:
08 jun 2023, 22:31
Ako bi za godinu u Slobodi počelo da funkcioniše kao u Pavic servisu, bio bi prezadovoljan. Bio sam korisnik oko 5 godina, servis je top. A ovo šupljiranje na fb...
Na žalost I federalna je mulj i blato, petljanje, premiranje protivnika, šteljenje utakmica, sudijske malverzacije.....
Tako da tu treba neko iskusan, ako ima želju neka se priključi Husiću, neka mu izloži šta i kako da se unapređuje. Mada mislim da je to u pitanju ova "čaršijska raja" koja nas je sunovratila u federalnu...
Pavic ce sigurno upumpavati stotine hiljada svojih maraka u Slobodu. Hoce ali u qurcu. Svi bi sad pare od budzeta grada pa da se igraju menadzera. Rinaka im.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 jun 2023, 22:57

Azmir je izuzetak. Nece nijedna da kazem budala upumpavat svoje pare u klub koji zavisi od grada (trenutno). Ako se sta promijeni po pitanju grada npr da ukinu davanje para Slobodi, onda bi se jedino mozda neko nasao.

Svima ovima sto su se kandidovali osim Azmira su ovi iz grada nesto obecali. Ne bi se oni dzaba kandidovali sigurno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 08 jun 2023, 22:59

Gdje je taj Pavic bio prije, nije jucer otvorio firmu, kao i ostali?
Nego vidjeli ovu nesposobnu upravu pa se okurazili, vele mozemo i mi, sto ne pokusati ionako je druga liga, odveli bi nas u drugu ligu sjever.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 jun 2023, 23:01

Ma sutra je dan odluke ja mislim, nemamo vise sta cekati
Azmir Husic :bih: :bih:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

NKBRATSTVOGR
Kontakt:

Post Postao/la NKBRATSTVOGR » 08 jun 2023, 23:19

Vi kao prvo morate Slobodu uvesti u sve domove Tuzle.
Poslije kantona ali za početak u Tuzlanske domove.

Jer te priče u Tuzli se živi za Slobodu to su priče za malu djecu, generacija 2000 recimo, boli njega za fudbal nek je tik toka.
Mora se jednostavno raditi na tome, na raznorazne načine.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 08 jun 2023, 23:52

Nisam stigao sve upratiti danas. Tako da jel sutra izbor ili samo obavljaju sastanke? Kakva su ovo nova 4 kandidata? Odakle sad tolika zainteresovanost za Slobodom, a do juce je nije bilo?

Ovi novi mi se ne čine uvjerljivije nešto niti pouzdanije. A dvojica su opet anonimna u čemu im je ti fazon, da mi je znat. Hocel ako ga izaberu ostat anoniman pa da sad imamo novi apsurd anonimnog predsjednika?

Jedan on novih kandidata vidim da je govorio da nam Azmir treba iznijeti svoj plan do detalja kako bi dobio podršku. To bi bilo lijepo za čuti, ali i da ne iznese Azmir je neko ko najbolje poznaje od njih prilike u bh fudbalu jer i sam ucestvuje, a i neko ko bi nas sigurno vratio u PL. Y
Ne znam baš puno o tom Paviću pa tako da ne mogu nešto njega komentarisati niti njegovu kandidaturu, ali zašto on nije rekao svima svoj plan do detalja kako smatra da bi Azmir trebao uradit?

Također vjerujem Fukarama te smatram da ne bi podržali nekoga ko će nanijeti štetu klubu.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 08 jun 2023, 23:57

NKBRATSTVOGR je napisao/la:
08 jun 2023, 23:19

Jer te priče u Tuzli se živi za Slobodu to su priče za malu djecu, generacija 2000 recimo, boli njega za fudbal nek je tik toka.
sva djeca u Tuzli vole Slobodu, a tih sto vise na tiktoku ima svugdje, to je globalni problem

Sjenjak1919
Kontakt:

Post Postao/la Sjenjak1919 » 09 jun 2023, 00:17

NKBRATSTVOGR je napisao/la:
08 jun 2023, 23:19

Sloboda je u svim domovima Tuzle, ne brini se tebra :twisted:
SLOBODA ILI NIŠTA

napapijri1987
Kontakt:

Post Postao/la napapijri1987 » 09 jun 2023, 00:20

Joj furanja kako oni svi vole Slobodu,a ustvari ih zaboli **** za Slobodom. Eto Bony, Deling, Pavic, Azmir,Bingo,Babilon,Senad i ostali koji se svadjaju oko stolice i neka daju svi po 100k i time oforme upravu. Tako se ljubav dokazuje a ne pricajuci po fb kako je volis.

LaBombonera88
Kontakt:

Post Postao/la LaBombonera88 » 09 jun 2023, 00:20

tuzlanskinacin je napisao/la:
08 jun 2023, 23:52
Nisam stigao sve upratiti danas. Tako da jel sutra izbor ili samo obavljaju sastanke? Kakva su ovo nova 4 kandidata? Odakle sad tolika zainteresovanost za Slobodom, a do juce je nije bilo?

Ovi novi mi se ne čine uvjerljivije nešto niti pouzdanije. A dvojica su opet anonimna u čemu im je ti fazon, da mi je znat. Hocel ako ga izaberu ostat anoniman pa da sad imamo novi apsurd anonimnog predsjednika?

Jedan on novih kandidata vidim da je govorio da nam Azmir treba iznijeti svoj plan do detalja kako bi dobio podršku. To bi bilo lijepo za čuti, ali i da ne iznese Azmir je neko ko najbolje poznaje od njih prilike u bh fudbalu jer i sam ucestvuje, a i neko ko bi nas sigurno vratio u PL. Y
Ne znam baš puno o tom Paviću pa tako da ne mogu nešto njega komentarisati niti njegovu kandidaturu, ali zašto on nije rekao svima svoj plan do detalja kako smatra da bi Azmir trebao uradit?

Također vjerujem Fukarama te smatram da ne bi podržali nekoga ko će nanijeti štetu klubu.
Do kraja sedmice ce biti obavljen razgovor sa svim kandidatima, a odluka ce biti donesena u najkracem mogucem roku (sa fb stranice FK Sloboda).
Razvukose ovo amateri, gubimo vrijeme bezveze, valja trenera naci, valja sklopiti ekipu, valja napraviti plan i program za pripreme, puno posla, vremena sve manje.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 09 jun 2023, 00:29

LaBombonera88 je napisao/la:
09 jun 2023, 00:20
tuzlanskinacin je napisao/la:
08 jun 2023, 23:52

Do kraja sedmice ce biti obavljen razgovor sa svim kandidatima, a odluka ce biti donesena u najkracem mogucem roku (sa fb stranice FK Sloboda).
Razvukose ovo amateri, gubimo vrijeme bezveze, valja trenera naci, valja sklopiti ekipu, valja napraviti plan i program za pripreme, puno posla, vremena sve manje.
Valjda ne budu izabrali u najkraćem roku kao što su prošle godine birali trenera. Oni umjesto da ovo završe i izaberu najduže za 7 dana sve da se završi da imaš i ko je uprava i ko predsjednik i kandidate za trenera, oni već 10 dana a još nisu ništa a neće ni naredna 3-4 dana kako vidim.

Meni se cini da samo čekaju da padne pritisak koji se vrsi i izaberu nekog svog.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 09 jun 2023, 02:06

Kakav apsurd, da klosari koji su nas odveli u drugu ligu obavljaju razgovor i biraju novog predsjednika. Razumijem i postuje da ne treba pustat klub niz vodu u nekom prelaznom periodu ali ovo je nadmasilo sve. Jos ako cirkus naprave prilikom izbora, bit ce bas zanimljivo.

Edin1982
Kontakt:

Post Postao/la Edin1982 » 09 jun 2023, 06:55

Poznavajući Azmirov rad do sada,on u ovu priču neće ući sa ovim indijancima u skupštini ,zato me danas malo strah ishoda ovog sastanka ukoliko ovi ne budu odstupili (a vjerojatno neće)...
Trebamo biti spremni da uzimamo i mi učešće u svemu ovome...!

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 09 jun 2023, 07:23

Pa eto svi ti kandidati sem azmira, gdje su bili unazad 4 godine pa placali 24k stolicu, kurko hoce svi da se okoriste sad. Opet kazem Azmir sa svojim kesom plus sponzorstvo iz svojih firmi plus grad i da ostanu ove firmice bingove ko sponzori i eto slobodno pavic nek bude sponzor sa svojom auto kucom, babilon sa svojom firmom vratit bonya delinga otic popricat sa wwinon za jace sponzorstvo, admiralom pa koliko jos ima firmi nasih domacih koje bi bili sponzor obrazlozit im plan program uz to i kvartalno dal svako 3 mjeseca ili 6 mjeseci izvjestaje gdje se pare trose na sta idu i eto ti finih prihoda za funkcionisanje kluba. Najveci problem ove uprave je bilo neznanje po tom segmentu, nije sramota otic pokucat na vrata i trazit sponzorstvo…
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 09 jun 2023, 07:48

:opaopa:
Dobro jutro ljudi. Šta očekujemo danas? :)
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 09 jun 2023, 08:03

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
09 jun 2023, 07:48
:opaopa:
Dobro jutro ljudi. Šta očekujemo danas? :)
Iskreno ništa, ova klapa je pustila korijenje i ima podršku jarana iz opštine.....
Ono što me fascinira je iznenada ovoliko zainteresiranih za Slobodu ?! Izgleda da ipak "ima mnogo gazdi" u gradu koji bi da "ulažu krvavo stečen novac" u Slobodu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.