Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
di maria .. desna noga , invalid
Joj stativa Ozila....
uh Di Maria je zasrao čistu situaciju...ovo počinje ličiti na nešto...
uh Di Maria je zasrao čistu situaciju...ovo počinje ličiti na nešto...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Nije tacno....da citiram jednom eminentnog forumskog strucnjaka upravo sa ove teme:miky_hz je napisao/la:Nije Ramos al jeste Benzema kolko sam ja vidio...DAVID VILLA 7' je napisao/la:Au izgleda kod ponistenog gola ramos nije bio u ofsajdu ?
Ovaj gol majstorska reakcija Benzeme,tako lagano a tako mocno
"Benzema je invalid."
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
BENZEMA INVALID 200% !!! Ono sto on moze promasit mogu sam on i Alen Avdić.
- Nail for Real
- Kontakt:
Utakmica je rijesena.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ne brukaj se decko sa takvim izjavamaHZ_ilidzaa je napisao/la:BENZEMA INVALID 200% !!! Ono sto on moze promasit mogu sam on i Alen Avdić.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Reče Mandrak koji bi umjesto Messija stavio Bojana. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ali u napadu bijesa nakon što je ovaj promašio 3 zicera, to si zaboravio napomenuti i to namjernoMonolog je napisao/la:Reče Mandrak koji bi umjesto Messija stavio Bojana.
- Nail for Real
- Kontakt:
Imamo. Samo je trenutno OUT zbog povrede.izzo je napisao/la:Ne brukaj se decko sa takvim izjavamaHZ_ilidzaa je napisao/la:BENZEMA INVALID 200% !!! Ono sto on moze promasit mogu sam on i Alen Avdić.boljeg špica nemate niti cete imati u skorije vrijeme.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Di Maria za sada najbolji,uz Xabia naravno...mada ova lopta zadnja nije bila namijenjena Marcelo vec Ozilu al yebiga

3:0 možda previše ali vrijeme je bilo da se otvori,valda ce se i Ronaldu otvoriti...
I da vadi Lassa iz igre što prije...Kaka,Canales ma Albiol samo vadi Lass,em što igra na granici crvenog em što je svaki njegov potez kontraproduktivan...
3:0 možda previše ali vrijeme je bilo da se otvori,valda ce se i Ronaldu otvoriti...
I da vadi Lassa iz igre što prije...Kaka,Canales ma Albiol samo vadi Lass,em što igra na granici crvenog em što je svaki njegov potez kontraproduktivan...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja, najbolji u konkurecniji od 2 napadaca hahahaha
Benz dao veceras 3 gola, od tog 2 iz ofsajda
Di Maria je sakat u desnu nogu il se zajebaje...
Benz dao veceras 3 gola, od tog 2 iz ofsajda
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Benzema ostaje invalid da zabije 5 komada u svakoj tekmi do kraja sezone

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Dali smo 3 a mogli smo 6 da smo bili prisebniji u zavrsnici.
Igrac poluvremena definitivno Angel Di Maria. Lakoca kojom se krece, dribla, proigrava saigrace zaista fascinira. Sve sanse su od njega potekle. Mislim i da je nad njim napravljen faul iz kojeg je Benzema dao gol.
Mislim da cemo u nastavku dati bar jos jedan, jednostavno, prelako im dolazimo do sesnaesterca i samim tim pravimo dosta sansi.
Jos nesto se da primijetiti, a to da odbrana i nije bas najbolja. Ono sto sam rekao da prelako dolazimo do sesnaesterca, moze vaziti i obrnuto. Nisam zadovoljan presingom na sredini. Vodimo, pa se manje primijeti, ali to svakako mora da se promijeni.
Sudjenje je opet lose, dosta nesviranih prekrsaja, pa i jedan penal nad Benzemom nije sudjen. Kad smo kod Benzeme, dao je gol, mogao je 3. Slabo primanje lopte, kontrola isto. Mora to mnogo bolje.
Da ne zaboravim i Marcela, odlicno je odigrao, gol i asistencija a nazad solidan.
Igrac poluvremena definitivno Angel Di Maria. Lakoca kojom se krece, dribla, proigrava saigrace zaista fascinira. Sve sanse su od njega potekle. Mislim i da je nad njim napravljen faul iz kojeg je Benzema dao gol.
Mislim da cemo u nastavku dati bar jos jedan, jednostavno, prelako im dolazimo do sesnaesterca i samim tim pravimo dosta sansi.
Jos nesto se da primijetiti, a to da odbrana i nije bas najbolja. Ono sto sam rekao da prelako dolazimo do sesnaesterca, moze vaziti i obrnuto. Nisam zadovoljan presingom na sredini. Vodimo, pa se manje primijeti, ali to svakako mora da se promijeni.
Sudjenje je opet lose, dosta nesviranih prekrsaja, pa i jedan penal nad Benzemom nije sudjen. Kad smo kod Benzeme, dao je gol, mogao je 3. Slabo primanje lopte, kontrola isto. Mora to mnogo bolje.
Da ne zaboravim i Marcela, odlicno je odigrao, gol i asistencija a nazad solidan.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
izzo je napisao/la:Ne brukaj se decko sa takvim izjavamaHZ_ilidzaa je napisao/la:BENZEMA INVALID 200% !!! Ono sto on moze promasit mogu sam on i Alen Avdić.boljeg špica nemate niti cete imati u skorije vrijeme.
- Los_Blanos2
- Kontakt:

hladan pozdrav izmedju The Special One i El Inginerio
Mou, jucer "Nikad nebi posle RMCF trenirao jednu Malagu"
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 03 mar 2011, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- sarajlija89
- Kontakt:
Rutinski...
Di maria gol i fina asistencija,odlicno igra...vec u prvom pol. sve rijeseno...
Samo,CR-a u posljednje vrijeme nece gol nikako...ako ovako "nastavi" tesko ce messija stici
Samo,CR-a u posljednje vrijeme nece gol nikako...ako ovako "nastavi" tesko ce messija stici
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Dobro stoje na terenu. Malagi je ponisten gol, bio je igrac u ofsajdu malom, a i ako nije, dirao je loptu rukom, odnosno rukom je zabio gol. Sto se tice Benzeme, lijep gol za 1:0, ali sam uvjeren da je ono na njemu 100% bio penal. Nisam vidio treci gol iz dobre pozicije, odnosno vidio sam ponovljenu snimku kada se nije vidio Marcelo prilikom dodavanja Di Marie, ali vidim da tvrde neki da je bio ofsajd. Vidjet cemo kasnije.
Uglavnom, Lasa i veceras lose sudi, kao i njegovi pomocnici
Uglavnom, Lasa i veceras lose sudi, kao i njegovi pomocnici
- Nail for Real
- Kontakt:
Slazem se da treba vaditi Lassa. Slabo odigrao, ako se uzme u obzir ko nam je protivnik.Raul_64 je napisao/la:Di Maria za sada najbolji,uz Xabia naravno...mada ova lopta zadnja nije bila namijenjena Marcelo vec Ozilu al yebiga![]()
@sarajlija89, imao je Ronaldo jedan lijep solo prodor al' mu se ne da. Ja sam zadovoljan njegovom igrom
EDIT: @Brnjoo, ni govora o ofsajdu kod treceg kola. Marcelo je utrcavao u prostor kada je Di Maria provukao loptu.
Zadnja izmjena: Nail for Real, dana/u 03 mar 2011, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Ronaldo povaljo onu dvojicu, ja mislio ono balvani, kad vidjeh krecu se
Nadam se da ce zabit u nastavku bar jedan.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
- anonymousHD
- Kontakt:
Odlično prvo poluvreme. Mogli smo voditi i sa 5,6-0, ali nije bitno. Jedino igru treba napustiti Benzema i to je to, lik koći u napadu, spor je isto qurac. Ovo ostalo sve funkcioniše dobro. Možda i Lassa izvaditi jer ima žuti karton.
Sad još dva tri gola zabiti i to bi bilo to. Nadam se golu Ronalda, vreme je i da on zabije.
Sad još dva tri gola zabiti i to bi bilo to. Nadam se golu Ronalda, vreme je i da on zabije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.