Vi kao prvo morate Slobodu uvesti u sve domove Tuzle.
Poslije kantona ali za početak u Tuzlanske domove.
Jer te priče u Tuzli se živi za Slobodu to su priče za malu djecu, generacija 2000 recimo, boli njega za fudbal nek je tik toka.
Mora se jednostavno raditi na tome, na raznorazne načine.
Sloboda je u svim domovima Tuzle, ne brini se tebra
Zivio sam nekoliko god u Tuzli,
Mozda je to mal uzorak ljudi, ali većina onih koje sam sretao i igrao fudbal s njima recimo.
Ne spominje Slobodu uopste u razgovorima.
Ne ide na tekme.
Znam samo da ce ako ga izaberu, imati vecu podrsku navijaca vise nego iko ikad. U to sam uvjeren. Cak i vecu nego kad je prvi put dosao u klub. Hajde Boze pogledaj nas makar malo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Vi kao prvo morate Slobodu uvesti u sve domove Tuzle.
Poslije kantona ali za početak u Tuzlanske domove.
Jer te priče u Tuzli se živi za Slobodu to su priče za malu djecu, generacija 2000 recimo, boli njega za fudbal nek je tik toka.
Mora se jednostavno raditi na tome, na raznorazne načine.
Sloboda je u svim domovima Tuzle, ne brini se tebra
Zivio sam nekoliko god u Tuzli,
Mozda je to mal uzorak ljudi, ali većina onih koje sam sretao i igrao fudbal s njima recimo.
Ne spominje Slobodu uopste u razgovorima.
Ne ide na tekme.
Dobro je iko spominje ne postoji klub u drzavi koji je tako malo pruzio uspjeha, a da ima lojalniju publiku. Kako prije rata a pogotovo poslije. Samo uspjesna prica moze vratiti u domove kako Tuzlaka tako i regije a to se dobija titulama i Evro scenom.
Kakav apsurd, da klosari koji su nas odveli u drugu ligu obavljaju razgovor i biraju novog predsjednika. Razumijem i postuje da ne treba pustat klub niz vodu u nekom prelaznom periodu ali ovo je nadmasilo sve. Jos ako cirkus naprave prilikom izbora, bit ce bas zanimljivo.
Ti isti koji odlucuju ko ce biti predsjednik isto mogu za par mjeseci dati otkaz predsjedniku sto je jos gore . Ljudi koji su izbacili klub u 2 ligu odlucuju o buducnosti kluba to ti dodje jedan korak naprijed cetri nazad
Vidjet cemo sta ce izjaviti danas Azmir nakon razgovora.
Ako "biraju" novog predsjednika ovi koji su nas izbacili iz lige (Šećer, Nino i ostala kompanija) ne bi trebalo biti problema. Prije dvije ili tri godine, Šećer je rekao da su u dobrim odnosima sa Azmirom, a Azmir je također rekao u podcastu "Garaža" da ima korektan odnos s novom upravom na čelu sa Šećerbegovićem.
Ako "biraju" novog predsjednika ovi koji su nas izbacili iz lige (Šećer, Nino i ostala kompanija) ne bi trebalo biti problema. Prije dvije ili tri godine, Šećer je rekao da su u dobrim odnosima sa Azmirom, a Azmir je također rekao u podcastu "Garaža" da ima korektan odnos s novom upravom na čelu sa Šećerbegovićem.
Oni rade po nalogu sa vrha. Oni će glasati kako im se kaže, pa makar im Azmir bio brat rođeni.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Oni rade po nalogu sa vrha. Oni će glasati kako im se kaže, pa makar im Azmir bio brat rođeni.
Ako i taj vrh sam sebi želi dobro, ako imaju gram mozga, naredit će da se izabere Azmir. sdp je sebi počeo kopati rupu, podavno...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Iskreno, toga se i bojim. Kakvo je stanje u tom vrhu? Znaš li ti šta?
Zato je valjda Azmir imao prvo sastanak sa gradonačelnikom, da nije to proslo kako treba ne vjerujem ni da bi se dzabe prijavljivao, zato vjerujem da ce njega izabrati ako Bog da, ako misle Slobodi i sebi dobro.
Jel samo Azmir imao sastanak sa Lugavicem? Ma ja mislim da ce ga izabrati. Nije budala da gubi vrijeme na sastancima sa gradonacelnikom, a da ga poslije ne izaberu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Jel samo Azmir imao sastanak sa Lugavicem? Ma ja mislim da ce ga izabrati. Nije budala da gubi vrijeme na sastancima sa gradonacelnikom, a da ga poslije ne izaberu
Istog sam misljenja, samo ne znam sto su imali sastanak u Zivinicama, moguce da su htjeli u tajnosti da se nadju da manje svijeta vidi
Istog sam misljenja, samo ne znam sto su imali sastanak u Zivinicama, moguce da su htjeli u tajnosti da se nadju da manje svijeta vidi
Odakle ti info za Živinice?Jel moguće da su u Živinicama bili hahaha