Sve ove strance staviš naprijed i svi u napad jedan je Hase
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma pusti, to je tamo neki njihov pljuvaĆMortemHz je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:07Čitao sam komentare od njihovih navijača i generalno je to ok s obzirom na to da valjda ganjaju nekog napadača koji vrijedi €5M po TM pa bi morali prodati Viverosa nekome da bi taj transfer realizovali. Jedan navijač je napisao kako će on uvijek davati golove i asistirati ali da izgleda nespretno/smotano na terenu.nokee je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:52Ne kazem da nece potpisati ali ne znam kako vam ne dosadi to koga je zapratila direktorica kad u biti 90% koje je zapratila zapravo nisu kod nas u timu
Meni se cini da ovo Ismir zavrsava kako mu se otvori prilika za kojeg igraca a ne po stvarnim potrebama po poziciji.
Dabogda da se varam.
Jedino ako ovaj ne jede malu djecu, ako je bas kvalitet.
Nisam znao da je njihova liga tako jaka, iznad hrvatske, belgije i još dosta europskih liga
Gledao sam i ko pravi te liste, to su pretežno Britanci tako da nije neko iz Venecuele naprimjer![]()
Delač
Mulalić-Šerbečić-Novi Stoper-Duraković
Kyeremeh-Vrančič-Balta-Guliashvili
Renan-Viveros
UDRI
Mulalić-Šerbečić-Novi Stoper-Duraković
Kyeremeh-Vrančič-Balta-Guliashvili
Renan-Viveros
UDRI
Viveros igra napadača i isključivo napadača. Krilo ne može i neće biti. TAČKA
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i ne baš. 44 utakmice kao desno krilo, 26 kao napadač. Do ove sezone tu poziciju skoro nikad nije ni igrao u karijeri.
Ne znam jel neko spominjao ovdje, one textove na rap ortu je napisao sin Seada Jasenkovica, sad vidjoh na fb.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Napad je najbolja odbrana
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Garant sa kolumbijskog IstokaMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:41Ma pusti, to je tamo neki njihov pljuvaĆMortemHz je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:07Čitao sam komentare od njihovih navijača i generalno je to ok s obzirom na to da valjda ganjaju nekog napadača koji vrijedi €5M po TM pa bi morali prodati Viverosa nekome da bi taj transfer realizovali. Jedan navijač je napisao kako će on uvijek davati golove i asistirati ali da izgleda nespretno/smotano na terenu.nokee je napisao/la: ↑09 jun 2023, 10:52
Ne kazem da nece potpisati ali ne znam kako vam ne dosadi to koga je zapratila direktorica kad u biti 90% koje je zapratila zapravo nisu kod nas u timu
Meni se cini da ovo Ismir zavrsava kako mu se otvori prilika za kojeg igraca a ne po stvarnim potrebama po poziciji.
Dabogda da se varam.
Jedino ako ovaj ne jede malu djecu, ako je bas kvalitet.
Nisam znao da je njihova liga tako jaka, iznad hrvatske, belgije i još dosta europskih liga
Gledao sam i ko pravi te liste, to su pretežno Britanci tako da nije neko iz Venecuele naprimjer![]()
![]()
-
propoklopac
- Kontakt:
Svakako mlati gluposti, da se imalo razumije u nesto sto se vodi kao "udruzenje gradjana" ne bi se provaljivao oko analiziranja finansiranja FKS, a i dovoljno je sto piše za njih, sve govori o njemu i znanju mu
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 09 jun 2023, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Stadion Deportiva..Vanja8 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 12:22Garant sa kolumbijskog IstokaMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:41Ma pusti, to je tamo neki njihov pljuvaĆMortemHz je napisao/la: ↑09 jun 2023, 11:07
Čitao sam komentare od njihovih navijača i generalno je to ok s obzirom na to da valjda ganjaju nekog napadača koji vrijedi €5M po TM pa bi morali prodati Viverosa nekome da bi taj transfer realizovali. Jedan navijač je napisao kako će on uvijek davati golove i asistirati ali da izgleda nespretno/smotano na terenu.
![]()
![]()

Eno i zelene stolice, nidje krova, da nije @Rule zaluto na pogresan stadion
- belosevic23
- Kontakt:
Onako je vala kao igrač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi ti mene skontao drug
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je pravi baš, može proći.. iako je ovaj olimpijski baš ono sigurica
- f0rest1946
- Kontakt:
Gdje su pojacanja 
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.