Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Felixians4
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Dajte nemojte. Doslovno je Đoković okarakteriziran nemoćnim za držanje tempom s mladima, Medvedev najbolji nad najboljima( na bazi khurca jer ga je Kyrgios išamarao na dva slama, Korda u Australiji, na finalu tri od tri decider tie break poraza, Đoković ga je izrurinirso niz puta nakon USO finala do Arapskog susreta)tako u krug potpuno pogrešne procjene i sada kada se dogodi potpuno suprotno, a slučaj je ponavljajući s Nadalom i Đokovićem već 10ak puta u isprepletenim karijerama najvećeg sportskog rivalstva ikad.. onda se opet pronađe razlog zatomiti vlastite pizdarije i nađe se nešto osmo za laprdanje.
Cijenimo čemu svjedočimo i točka.
Treba li podsjećati da je Đoković i s 20ak i s 30ak godina bivao fizički i psihički nespreman s raznim problemima?
Seksualno su muškarci valjda dokazano naj vrhuncu do dvadesete godine, no u sportu i generalno nisu
Cijenimo čemu svjedočimo i točka.
Treba li podsjećati da je Đoković i s 20ak i s 30ak godina bivao fizički i psihički nespreman s raznim problemima?
Seksualno su muškarci valjda dokazano naj vrhuncu do dvadesete godine, no u sportu i generalno nisu
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 09 jun 2023, 18:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Šta čovjek da ti odgovori...
Kvalitativno komparativno bi bilo nešto u fazonu, a vi i nemate mentalitet ili takvog šampiona... Nadam se da shvataš koliko je bjedna ta tvoja digresija.
Ljudi mu u pripremi serviranja zvižde i sad ona treba biti fin i praviti se sve je ok i sve je super.
A što jednostavno ne istrpi te zvižduke zbog poštovanja prema Alcarazu?deantinho je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:45Šta čovjek da ti odgovori...
Kvalitativno komparativno bi bilo nešto u fazonu, a vi i nemate mentalitet ili takvog šampiona... Nadam se da shvataš koliko je bjedna ta tvoja digresija.
Ljudi mu u pripremi serviranja zvižde i sad ona treba biti fin i praviti se sve je ok i sve je super.
Zašto publika samo njemu zviždi uvijek? Jel to bez razloga ovoliko hejtan? Ponaša se kao seljak na terenu, dere se na štab, medical uzima bez potrebe, pusti priču. Ciganski.
Moguće da bi i dobio danas bez ovog sa malim, ali ovo je jadno ponašanje na terenu.
Pa on je pokazao tu da je isto **** ko i publika u franczuskoj.Da su francuzi **** to samo znali odavnodeantinho je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:45Šta čovjek da ti odgovori...
Al nije da nismo znali da i Novax nije ****.Samo je ovdje jos vise pokazao
Alcaraz taktički ima problema i sa igračima kao Daniel Taro, a kamoli s Novakom. Sad je još i dobar kakav je bio prošlu sezonu, i dobar dio ove. Lupao nemilice, selekcija udaraca loša, troši se bezveze, nikakvog plana ako se meč oduži kako sačuvati energiju i ostati svjež, i njegova i Fererova krivicaLlullSergio je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:37Meni je i priprema meca bila losa, pogotovo psihicki.
Znalo se da je Nole tonu puta iskusniji, mudriji, sta vec ne i on udje onoliko nervozan u mec. Ja ga nisam onakvog vidio, te vika, dreka, psovke. Po meni je tu Fererro morao odraditi veci dio posla, da ga spremi na to da igra protiv jednog Novaka, a ne Cicibana i slicnih koje dobija cisto na to jer je trenutno toliko bolji na terenu od njih. Ovo je ipak bio Novak, nekako se meni ucinilo da je ocekivao da ce raditi one iste stvari kakve je radio protiv Shape, Musettija i Cicibana i otud nervoza.
Generalno baš sam prijatelju pisao krajem drugog i početkom trećeg osjetilo se da je popustio fizički kod lateralnog kretanja i promjene pravca i moglo se osjetiti da ovo neće na dobro, jednostavno je lik crko i potrošio se za svega 2 sata, otuda i ovi grčevi, povreda ili šta već bilo, sve je to plod fizičke iscrpljenosti.
Nespreman je totalno za ovaj slem bo5 format, pogotovo za šljaku i RG.
Za Novaka se nema šta reći i dodati. Savršen taktički, fizički, tehnički i mentalno. Za dobiti ovu budalu moraš biti kao robot i 4-5 sati u kontinuitetu lupati i gađati linije, kao Nadal, ili kao Wawrinka 2015. Carlos je to možda i mogao 2 sata, više ne i to je to.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ne voliš Novaka - legitimno.
Ne sviđaju ti se njegovi postupci - legitimno.
Zaključuješ, srpski mentalitet.
E to već ima veze s nekim drugim stvarima, a ja ne volim zalaziti u te močvare.
Pa jel izjavio da su grcevi u pitanju?,to je svakako bolje nego povreda.Takve stvari mozes rijesiti,jedan Bron je znao imati problema s grcevima u finalukada je bio fizicki monstrum,a kasnije gotovo nikad.Alcaraz mora nesto promjeniti ako je to u pitanju,nedavno je pricao kako je tek sad shvatio vaznost ishrane i kvalitetnog sna,moguce da u tim tinejdzerskim danima nije brinuo puno oko toga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma dobro zna se da je Carlos run and gun igrac, ali mislim da na momente nije znao gdje se nalazi jer ni u najludjim snovima nije, lupam, ocekivao da fh od 140km/h koji posalje dodje ako ne i vecom brzinom nazad i to, ni manje ni vise, pod noge. Besprijekorna tehnika, anticipacija i brzina reakcije u 37. godini. Nisam ocekivao da ce bit bas ovakav nivo kod Djokovica.bodi123 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:50Alcaraz taktički ima problema i sa igračima kao Daniel Taro, a kamoli s Novakom. Sad je još i dobar kakav je bio prošlu sezonu, i dobar dio ove. Lupao nemilice, selekcija udaraca loša, troši se bezveze, nikakvog plana ako se meč oduži kako sačuvati energiju i ostati svjež, i njegova i Fererova krivicaLlullSergio je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:37Meni je i priprema meca bila losa, pogotovo psihicki.
Znalo se da je Nole tonu puta iskusniji, mudriji, sta vec ne i on udje onoliko nervozan u mec. Ja ga nisam onakvog vidio, te vika, dreka, psovke. Po meni je tu Fererro morao odraditi veci dio posla, da ga spremi na to da igra protiv jednog Novaka, a ne Cicibana i slicnih koje dobija cisto na to jer je trenutno toliko bolji na terenu od njih. Ovo je ipak bio Novak, nekako se meni ucinilo da je ocekivao da ce raditi one iste stvari kakve je radio protiv Shape, Musettija i Cicibana i otud nervoza.
Generalno baš sam prijatelju pisao krajem drugog i početkom trećeg osjetilo se da je popustio fizički kod lateralnog kretanja i promjene pravca i moglo se osjetiti da ovo neće na dobro, jednostavno je lik crko i potrošio se za svega 2 sata, otuda i ovi grčevi, povreda ili šta već bilo, sve je to plod fizičke iscrpljenosti.
Nespreman je totalno za ovaj slem bo5 format, pogotovo za šljaku i RG.
Za Novaka se nema šta reći i dodati. Savršen taktički, fizički, tehnički i mentalno. Za dobiti ovu budalu moraš biti kao robot i 4-5 sati u kontinuitetu lupati i gađati linije, kao Nadal, ili kao Wawrinka 2015. Carlos je to možda i mogao 2 sata, više ne i to je to.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Zakazao je on danas podobro na svakom nivou, ja sam stava i da nije bilo povrede da bi ga Novak u pet završio.L-Train je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:55Pa jel izjavio da su grcevi u pitanju?,to je svakako bolje nego povreda.Takve stvari mozes rijesiti,jedan Bron je znao imati problema s grcevima u finalukada je bio fizicki monstrum,a kasnije gotovo nikad.Alcaraz mora nesto promjeniti ako je to u pitanju,nedavno je pricao kako je tek sad shvatio vaznost ishrane i kvalitetnog sna,moguce da u tim tinejdzerskim danima nije brinuo puno oko toga.
kao sto i rekoh tokom prenosa, malac se precenio
iznese Vilander podatak da je Alkaras u prva 2 seta sprintao prosecno 20 metara po poenu, a da su do tog momenta odigrali 155 poena. Znaci 3,1 km sprinta u 130 minuta, prakticno neizdrziv tempo
samoubistvo
iznese Vilander podatak da je Alkaras u prva 2 seta sprintao prosecno 20 metara po poenu, a da su do tog momenta odigrali 155 poena. Znaci 3,1 km sprinta u 130 minuta, prakticno neizdrziv tempo
samoubistvo
@forge
Sjebo je se Carlos već u prvom setu i prvih par gemova kad je skontao protiv čega mora igrati, imam osjećaj da je podcijenio Novaka i njegove sposobnosti da kad mu pošalješ forhend od 150 na sat, vrati ti se istom tom brzinom loptica na osnovnu liniju. Lik je bio u nevjerici čitav prvi set i mlatarao Fereru rukama, kao šta je ovo, nisam ovo očekivao.
Sjebo je se Carlos već u prvom setu i prvih par gemova kad je skontao protiv čega mora igrati, imam osjećaj da je podcijenio Novaka i njegove sposobnosti da kad mu pošalješ forhend od 150 na sat, vrati ti se istom tom brzinom loptica na osnovnu liniju. Lik je bio u nevjerici čitav prvi set i mlatarao Fereru rukama, kao šta je ovo, nisam ovo očekivao.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cuj nije znao gdje se nalazi,jbte kao da je gubio 2:0 a ne da je imao momentum na svojoj strani,tek pred kraj drugog seta krenuo je da lupa kako zna i Novak se prvi put nasao u ozbiljnim problemima,visio mu je svaki servis gem.
- numanumaye22
- Kontakt:
Kao sto sam i rekao, i jedan set je puna saka brade hahhahah razbio ga, cuj favorit neki klinac protiv lika koji ima 12 polufinala na RG
- Felixians4
- Kontakt:
Bodi, stalno o toj fizičkoj komponenti, nekad ti logika pije vodu, često i ne. Tako si Nadala otpisivao kada je gubio tijesne mečeve back to back godine na AO(a što je bilo pohvalno jer puno ranije u karijeri u istoj fazi, četvrtfinalu x puta je predavao ili igrao nespreman) od Thiema i Tsitsipasa pa 2022. dođe isto s pričama ozbiljnim o kraju karijere, malene bez nastupa od poraza od Đokovića na RG21 i na koji način u maratonima, preokretima sredi newgenere, poslaže ih.
Vidi put Alcaraza za osvajanje prvog slama karijere na US Openu od Čilića, Sinnera, Tiafoea, Ruuda. Sve 5 i 4 seta izuzetnog tempa. Kada je sredio Đokovića i Nadala pa ubio Zvereva u Madridu lani, koji su bili zaključci?
No dobro, i najpoznatiji stručnjaci ne mogu pronaći logiku kod tih nstvari, prosto su skoro neobjašnjivi takvi slučajevi na najvišoj razini sporta. Isto kao Đokovićem blackput protiv Zvereva do 61 31 u Tokiju. Ni oznojio se nije u singleu i mixu, smiješan psihofizički podražaj za nj, rutinske pobjede da ne mogu lakše i onda je na kraju ispllomda se fizički potrošio i isvijedio, čak i on to isticao..
Za i podaci o sprintevima isto polu površni, pa obojica forsirali drop masu puta. Uopće nije ovo bio ni blizu tempo kakav Alcaraz već puno puta nije okusio i na zemlji i na hardu
Vidi put Alcaraza za osvajanje prvog slama karijere na US Openu od Čilića, Sinnera, Tiafoea, Ruuda. Sve 5 i 4 seta izuzetnog tempa. Kada je sredio Đokovića i Nadala pa ubio Zvereva u Madridu lani, koji su bili zaključci?
No dobro, i najpoznatiji stručnjaci ne mogu pronaći logiku kod tih nstvari, prosto su skoro neobjašnjivi takvi slučajevi na najvišoj razini sporta. Isto kao Đokovićem blackput protiv Zvereva do 61 31 u Tokiju. Ni oznojio se nije u singleu i mixu, smiješan psihofizički podražaj za nj, rutinske pobjede da ne mogu lakše i onda je na kraju ispllomda se fizički potrošio i isvijedio, čak i on to isticao..
Za i podaci o sprintevima isto polu površni, pa obojica forsirali drop masu puta. Uopće nije ovo bio ni blizu tempo kakav Alcaraz već puno puta nije okusio i na zemlji i na hardu
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 09 jun 2023, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
- OldFashioned
- Kontakt:
Šaka jada i hejta.
Onaj nesretnik l-train ni pravila teniska ne zna pa se čudi što je dodijeljen gem Novaku.
Kakve sve hablećine prate tenis kuku-kuku.
Još jedna hejteri
Onaj nesretnik l-train ni pravila teniska ne zna pa se čudi što je dodijeljen gem Novaku.
Kakve sve hablećine prate tenis kuku-kuku.
Još jedna hejteri
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- numanumaye22
- Kontakt:
Hahahha grcevi i zuljevi protiv lika koji ima 36 godina i jede travu, nema sta, mali jos pure jos pure hahahahaha
Kakav glupan ovaj Old, ljudi moji je li to moguce?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
U prvom setu da,pa jbga preko puta mu je najbolji teniser ikad ne jaCAGarfia je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:58Zakazao je on danas podobro na svakom nivou, ja sam stava i da nije bilo povrede da bi ga Novak u pet završio.L-Train je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:55Pa jel izjavio da su grcevi u pitanju?,to je svakako bolje nego povreda.Takve stvari mozes rijesiti,jedan Bron je znao imati problema s grcevima u finalukada je bio fizicki monstrum,a kasnije gotovo nikad.Alcaraz mora nesto promjeniti ako je to u pitanju,nedavno je pricao kako je tek sad shvatio vaznost ishrane i kvalitetnog sna,moguce da u tim tinejdzerskim danima nije brinuo puno oko toga.
Deduka čestito sam ti, ti ni hvala da kažeš. Mislio sam da si već uzeo pištolj u ruke da naudiš sebi nakon drugog seta.
- OldFashioned
- Kontakt:
VIdimo po komentarima ko je uzimao pištolje, tablete i to..

Naklonite se GOAT-u hejterčići.
Naklonite se GOAT-u hejterčići.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.