Bio bi top na cam
Free je
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nije toliko spor ali jest.
Ne znam sta te cudi tu, na svim ovim stvarima se moze pofino nakrasti, lupe pausalne cifre i onda nadju nekog svog izvodjaca i lagano, sta se uradi uradi, a rastale se milioni. Ovako kad daju sarajevu znaju da te pare vise nikad nece vidjetiJavierBosnia je napisao/la: ↑09 jun 2023, 19:45Vlada KS dala odobrenje za ulaganja ZOI
- zamjena ski lifta Kotlovi ....... 3.3 miliona
- seatosjed zicara Sinji Do ...... 20 miliona
- skijaska staza Kolijevka 2 ..... 2 miliona
- izgradnja jezera ..... 5.2 miliona![]()
- rasvjeta staza ..... 1 milion
- nove staze .... 2.2 miliona
- rekonstrukcija Zetre .... 3.5 miliona
- ski lift ..... 2.8 miliona
A mi slavimo kad 300 hiljada uloze u Kosevo. Nemoj da neko prica kako nema perspektive ulaganja i da je to rupa bez dna - nije! Ulozite 5-10 mil u toku par godina pa vidite da ce postati najbolji stadion u BiH
Znaci Alisah mašina?! Nisam znao.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:15
Upravo tako. Ako se Ališah oporavio potpunosti, da bez problema njega možeš gurnuti ispred Balte i ništa nećeš izgubiti, možeš samo dobiti. Ališah je brži, korisniji ofanzivo, pas igra, igra bez lopte, sve prednosti u odnosu na Baltu, koji je klasični mesar, udarit i to je to, a i to dok ekipe nisu toliko brže.
Ni meni Ališah nije wow. Eto vidjet ćemo, valjda će dobiti šansu, ali djeluje generalno dosta sporo.hurem je napisao/la: ↑09 jun 2023, 20:01Znaci Alisah mašina?! Nisam znao.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:15
Upravo tako. Ako se Ališah oporavio potpunosti, da bez problema njega možeš gurnuti ispred Balte i ništa nećeš izgubiti, možeš samo dobiti. Ališah je brži, korisniji ofanzivo, pas igra, igra bez lopte, sve prednosti u odnosu na Baltu, koji je klasični mesar, udarit i to je to, a i to dok ekipe nisu toliko brže.
Tvrdnja zasnovana na nepostojecim argumentima... igrati protiv juniora i seniora je isto, jel tako?!
Ma ja, sta ce Balta.
5 miliona ti treba zapad da pokriješ. Jeste rupa bez dna i ne znam ni što su teren uradiliJavierBosnia je napisao/la: ↑09 jun 2023, 19:45Vlada KS dala odobrenje za ulaganja ZOI
A mi slavimo kad 300 hiljada uloze u Kosevo. Nemoj da neko prica kako nema perspektive ulaganja i da je to rupa bez dna - nije! Ulozite 5-10 mil u toku par godina pa vidite da ce postati najbolji stadion u BiH
Ma te pare će se puno lakše vratiti nego svaka investicija u fudbal.JavierBosnia je napisao/la: ↑09 jun 2023, 19:45Vlada KS dala odobrenje za ulaganja ZOI
Prije 3 god na Grbavici istok pokriven za 800.000 KM. Za 5 miliona bi na Kosevu mogao uraditi:
Izvini na upadu u raspravu, ali koliko bi nas kostalo da pokrijemo istok?JavierBosnia je napisao/la: ↑09 jun 2023, 20:31Prije 3 god na Grbavici istok pokriven za 800.000 KM. Za 5 miliona bi na Kosevu mogao uraditi:
- novinarske prostorije
- natkriti istok bez stubova!
- 2 TV studia
- svlacionice, press zonu
- VIP parking
Pa jesi li svjestan sta 5 miliona znaci i to je samo 5 od nekog obicnog jezera, jedne godine, ulozi druge godine 5 za nesto drugo, trece 5 za nesto i kroz 3 god ulozis 15 miliona imas vrhunski stadion za repke, koncerte, Sarajevo..
Tesko je neku tacnu procjenu izvestiBordopsiho je napisao/la: ↑09 jun 2023, 20:40
Izvini na upadu u raspravu, ali koliko bi nas kostalo da pokrijemo istok?
Hvala na odgovoru. Moji mokri snovi iza jos kafic iz kojeg mozes uci na tribinuJavierBosnia je napisao/la: ↑09 jun 2023, 20:44Tesko je neku tacnu procjenu izvestiBordopsiho je napisao/la: ↑09 jun 2023, 20:40
Sa stubovima oko 1.5 milion, bez stubova oko 2.2 - 2.5 mil jer ima iza istoka dovoljno prostora za nosive stubove
Što je odigrao Ališah u par seniorskih, na istoj razini je i Balta igrao. Ništa bolje, ništa gore.hurem je napisao/la: ↑09 jun 2023, 20:01Znaci Alisah mašina?! Nisam znao.NisamInSajder je napisao/la: ↑09 jun 2023, 18:15
Tvrdnja zasnovana na nepostojecim argumentima... igrati protiv juniora i seniora je isto, jel tako?!
Ma ja, sta ce Balta.
Moji snovi su kahvana puna dima ,na istoku sa pogledom na terenBordopsiho je napisao/la: ↑09 jun 2023, 20:52Hvala na odgovoru. Moji mokri snovi iza jos kafic iz kojeg mozes uci na tribinuJavierBosnia je napisao/la: ↑09 jun 2023, 20:44Tesko je neku tacnu procjenu izvestiBordopsiho je napisao/la: ↑09 jun 2023, 20:40
Sa stubovima oko 1.5 milion, bez stubova oko 2.2 - 2.5 mil jer ima iza istoka dovoljno prostora za nosive stubove![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, Beli98, benko21, bordobijeli, bordospartanac, budzak, bvsic, Confiance, EastMadness, feniksptica, galia95, Gomis99, Grk1234, Guest1945, Haksss, inzomni, James1987, johntravolta123, keli, MokraKifla, MSOZ101, NazorUso, PapakIzSa, PAPE3, Pena, USB, Vrhbosnian, zagorski, ŠTA_JE i 375 gostiju.