FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Najinteresantnija rečenica nininog intervjua je da će oni štititi svoja upravljačka prava.Likovi bez kvoruma izmjenili statut, uložili po 24.000,00 KM i na temelju toga imaju upravljačka prava koja će štititi na načina da Azmira onemoguće da uđe u klub.Sad Azmir treba aktivirati pozajmicu od 900.000,00 KM koja je zakonito upisana i zahtjevati upravljačka prava- stolice u skupštini srazmjerno količini uloženog novca i smjeniti ove eksperte iz skupštine.Ako se oni budu pitali na mjesto predsjednika će doći Dejan Pavić i svi zajedno će nam i dalje pričati o napretku u organizaciji kluba a premijer ligu vidjeti nećemo ni za 5 godina.Ovi likovi nisu sposobni nizašta, a kamoli da se nose sa lafovima iz 1 federalne koje bez dogovora i mešetarenja,ne možeš dobiti niti ćeš Premijer ligu godinama vidjeti.
- NKBRATSTVOGR
- Kontakt:
Baš tako.ovisnik je napisao/la: ↑09 jun 2023, 21:51Najinteresantnija rečenica nininog intervjua je da će oni štititi svoja upravljačka prava.Likovi bez kvoruma izmjenili statut, uložili po 24.000,00 KM i na temelju toga imaju upravljačka prava koja će štititi na načina da Azmira onemoguće da uđe u klub.Sad Azmir treba aktivirati pozajmicu od 900.000,00 KM koja je zakonito upisana i zahtjevati upravljačka prava- stolice u skupštini srazmjerno količini uloženog novca i smjeniti ove eksperte iz skupštine.Ako se oni budu pitali na mjesto predsjednika će doći Dejan Pavić i svi zajedno će nam i dalje pričati o napretku u organizaciji kluba a premijer ligu vidjeti nećemo ni za 5 godina.Ovi likovi nisu sposobni nizašta, a kamoli da se nose sa lafovima iz 1 federalne koje bez dogovora i mešetarenja,ne možeš dobiti niti ćeš Premijer ligu godinama vidjeti.
Vi bez Azmira nemate neku budućnost, iako prva liga federacije nije vise toliki bauk, slabo ko želi ući.
Vi i Čelik recimo. Ostalima je i ova liga dosta.
Gledao Čelik uživo u Konjicu neki dan, i ako se ne pojačaju bar pola lige će ih zgazit.
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🌕🔵🌕🔵🌕NK BRATSTVO🔵🌕🔵🌕🔵🌕
🔵🌕🔵🌕🔵GRAČANICA🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵
🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕🔵🌕

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ovaj ako udje u klub bit ce Secer no2. Vidis na njemu da je lik nesposoban za vodjenje bilo kojeg kluba ili sto se kaze operisan od sporta
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pripremaju se izgleda pozicije za jarane al de zapnite ako imate muda pa to uradite, skocit ce vam na nos stolica i dan kad ste dosli u Slobodu !!
-
- Kontakt:
Oteli ste skupštinu jednoj legendi,rahm.Sakibu Malkočeviću Soku,rahm.Salki Mehmedoviću,Baraković Fuadu,Bešlagić Nedžadu,Softić Rasimu,Zaimović Mehmedu,Zukić Almiru Pukiju, Teofilović Zoranu,Zaimović Mehmedu,Vilušić Tomi,ljudima gospodi i slobodašima,neki davali godinama pare,opraštali dugove i da ne nabrajam dalje...Kažeš da je ta uprava dovela Slobodu do pred gašenje,a ti isti gore nabrojani ljudi izglasali Azmira Husića.
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 25 avg 2024, 23:20, ukupno mijenjano 2 puta.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Ja vjerujem ako postave ove poltrone, da nece izaci iz kluba. Iskreno sumnjam da ce im i ovo proci bez ikakve reakcije javnosti, pogotovo jer su se vidim i Fukare aktivirale
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rekoh ja da su jarani,a azmirovo odsustvo im dodje ko kec na desetku trenutnoLaBombonera88 je napisao/la: ↑09 jun 2023, 23:57Pripremaju se izgleda pozicije za jarane al de zapnite ako imate muda pa to uradite, skocit ce vam na nos stolica i dan kad ste dosli u Slobodu !!
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
-
- Kontakt:
Koliko sam ja čuo, Pavićev plan je afirmacija mladih igrača, rezanje troškova u prvom timu, vraćanje duga i uglavnom ono što smo slušali zadnjih godina. Ali ako ništa, garantuje ekspresan povratak u PL, ali kako ako će istovremeno rezati troškove u prvom timu da bi vratio dug?
Znači Šećerbegović samo što će ovaj pored servisiranja duga
imati i rezultat. Ali u priči naravno, praksa je njima svima nula.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ma kakav Pavic i slicni njemu, siti smo mi tih prica i obecanja problem im je sad sto im niko nece vjerovat i niti jedan nece imati podrsku navijaca koliku bi imao Azmir.simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2023, 07:26Koliko sam ja čuo, Pavićev plan je afirmacija mladih igrača, rezanje troškova u prvom timu, vraćanje duga i uglavnom ono što smo slušali zadnjih godina. Ali ako ništa, garantuje ekspresan povratak u PL, ali kako ako će istovremeno rezati troškove u prvom timu da bi vratio dug?
Predpostavka ako bi neko od ovih bio predsjednik ne bi imali ni 1000 navijaca u prosjeku na Tusnju
I kako sam nacuo planiraju ovog iz Babilona za Direktora
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ovo ko u kvizu tvoje lice zvuci poznato?simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2023, 07:26Koliko sam ja čuo, Pavićev plan je afirmacija mladih igrača, rezanje troškova u prvom timu, vraćanje duga i uglavnom ono što smo slušali zadnjih godina. Ali ako ništa, garantuje ekspresan povratak u PL, ali kako ako će istovremeno rezati troškove u prvom timu da bi vratio dug?
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Omerčević je s njima bio u početkufukara87 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 08:05Ma kakav Pavic i slicni njemu, siti smo mi tih prica i obecanja problem im je sad sto im niko nece vjerovat i niti jedan nece imati podrsku navijaca koliku bi imao Azmir.simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2023, 07:26Koliko sam ja čuo, Pavićev plan je afirmacija mladih igrača, rezanje troškova u prvom timu, vraćanje duga i uglavnom ono što smo slušali zadnjih godina. Ali ako ništa, garantuje ekspresan povratak u PL, ali kako ako će istovremeno rezati troškove u prvom timu da bi vratio dug?
Predpostavka ako bi neko od ovih bio predsjednik ne bi imali ni 1000 navijaca u prosjeku na Tusnju
I kako sam nacuo planiraju ovog iz Babilona za Direktora

Nevjerovatno šta ljudi rade, uvijek je bilo budala ali nisu bili ovako hrabri
Zanimljivo kako su napisali da Azmir NEĆE doći na sastanak, a ne da je ODGODIO...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Dolazi Azmir početkom sedmice

Mogli su napisati: Azmir tražio odgodu. Ali ne, napišu: On neće doći...
Ne mogu ga smisliti.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma sve mi se cini da ce ovako bit sljedece sedmice:
1.predsjednik UO Azmir Husic
2.direktor ovaj Omercevic Babilon
3.dogovor pao izmedju njih i svi ostaju tu u skupstini i dalje, dali podrsku Azmiru i to zbog navijaca da se ispostuje, e onda ide spinovanje i pritisak pa cemo vidjet gdje smo
1.predsjednik UO Azmir Husic
2.direktor ovaj Omercevic Babilon
3.dogovor pao izmedju njih i svi ostaju tu u skupstini i dalje, dali podrsku Azmiru i to zbog navijaca da se ispostuje, e onda ide spinovanje i pritisak pa cemo vidjet gdje smo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Znaci stabilizacija i naredne 4 godine...simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2023, 07:26Koliko sam ja čuo, Pavićev plan je afirmacija mladih igrača, rezanje troškova u prvom timu, vraćanje duga i uglavnom ono što smo slušali zadnjih godina. Ali ako ništa, garantuje ekspresan povratak u PL, ali kako ako će istovremeno rezati troškove u prvom timu da bi vratio dug?
-
- Kontakt:
LaBombonera88 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 09:45Znaci stabilizacija i naredne 4 godine...simonknows je napisao/la: ↑10 jun 2023, 07:26Koliko sam ja čuo, Pavićev plan je afirmacija mladih igrača, rezanje troškova u prvom timu, vraćanje duga i uglavnom ono što smo slušali zadnjih godina. Ali ako ništa, garantuje ekspresan povratak u PL, ali kako ako će istovremeno rezati troškove u prvom timu da bi vratio dug?