Probat ćemo za par dana
A tom pričom odakle Ko za kog navija pucate u glavu sopstvenoj filozofiji da ste radnički klub. Klub željezničara, doseljenika. Etc. Niko bolje nego vi sam sebe ne kanali.
Jah duška, sreća pa grad Sarajevo postoji od 1946, a do tada su došlje živjele u gradu.. Od '46 je prava pričajurisicduska je napisao/la: ↑10 jun 2023, 10:31Eno opet ne odgovorise ko im je zemlju dao
Probat ćemo za par dana
A tom pričom odakle Ko za kog navija pucate u glavu sopstvenoj filozofiji da ste radnički klub. Klub željezničara, doseljenika. Etc. Niko bolje nego vi sam sebe ne kanali.
blamagemosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 09:25
Ko je vas nalozio da ste vi vecina u cenru i malo urbanijim,normalnijim sredinama? Vidim nama pisete nesto Kromolj i sl. vecina vas iz Pazarica,Hadzica i Tarcina kao i uvijek ne samo sad![]()
Ciglane, Koševsko, Skenderija, sve je to vaše
Najveća baza navijača im je u Hadžićima i na Ilidži i kaže centri
Pa i vama je Amar donio to trofeja što imate pa se zna kako kotira i kako ga sve nazivate i yebete mu majku i vi sad morališete za Mirzu,gdje bolan vi dominirate yebem vas nepismene svaki drugi transparent sa greškom,idioti 1621Meraak1921 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 10:02E kad te komentarisu navijaci fks, koji bojkotuju zbog trenera, a taj trener ih izvadio iz gowana bukvalno. Nemojte zaboraviti koliko ste bodova imali i koji ste bili, dok on nije dosao, i kao on ovakav, on onakav .. Kakvi su to glu.pani sa sjevera, jos komentarisu Manijake koji dominiraju godinama, tesko im je to , zato povucite naš tuki i glabajte
Znam da vam smeta al je takodejavu je napisao/la: ↑10 jun 2023, 10:48blamagemosarajvosa83 je napisao/la: ↑10 jun 2023, 09:25
Ko je vas nalozio da ste vi vecina u cenru i malo urbanijim,normalnijim sredinama? Vidim nama pisete nesto Kromolj i sl. vecina vas iz Pazarica,Hadzica i Tarcina kao i uvijek ne samo sad![]()
Malo te padeži handre, a?Hansestadt je napisao/la: ↑10 jun 2023, 11:24Najveca je u Novo Sarajevo i Novi Grad, zato i ima najvise navijaca.
uredu, u novom sarajevu i novom gradu. svakako Zeljo ima najvise navijaca, sad ne znam koliko je to bitno, ali tako jeMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2023, 11:29Malo te padeži handre, a?Hansestadt je napisao/la: ↑10 jun 2023, 11:24Najveca je u Novo Sarajevo i Novi Grad, zato i ima najvise navijaca.
ne znam sto se ovako blamirate, baza navijaca vam buca potok, hotonj, sokolje unazad 10 godina..siguran sam da miljacka zna o cemu pricam. Dok sa druge strane sva ta naselja koja si nabrojao ima itekako nasih, ako ne i vecina (osim ciglana, na ciglanma nema 5% navijaca) a ono sto je sigurno, nigdje manjina. (cuj skenderija vasa
pa jeste, dok je Buki trenirao po podrumima, vas vodi Prazina do Splita. Baljica nam uzeli u ratu. Ali Zeljo je Zeljo, nedamo se.
.Hansestadt je napisao/la: ↑10 jun 2023, 11:35uredu, u novom sarajevu i novom gradu. svakako Zeljo ima najvise navijaca, sad ne znam koliko je to bitno, ali tako jeMaroonBjelave je napisao/la: ↑10 jun 2023, 11:29Malo te padeži handre, a?Hansestadt je napisao/la: ↑10 jun 2023, 11:24Najveca je u Novo Sarajevo i Novi Grad, zato i ima najvise navijaca.
Šta vam je Buki sad š.upak ili legendaHansestadt je napisao/la: ↑10 jun 2023, 11:51pa jeste, dok je Buki trenirao po podrumima, vas vodi Prazina do Splita. Baljica nam uzeli u ratu. Ali Zeljo je Zeljo, nedamo se.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, MostarskiSin, TefalTava i 37 gostiju.