RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Espiritosanto
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la Espiritosanto » 10 jun 2023, 23:25

Direktorcic je napisao/la:
10 jun 2023, 22:17
Ma ovi menadzeri kobiva danas svasta obecavaju. Glavna im je ona haj vidjet cemo nesto za vani.Velez je zaista uspostavio kontakte sa dobrim igracima,ali su svi u fazonu "evo ako me bude nesto za vani dolazim u Velez" i tu je siguran sam vec dogovoreni uslovi i ono usmeno sta treba.Vjerovstno bi i ja prvi da sam menadzer obecavao svojim da cu im sredit za vani jer se uzimaju i neki novci ns ruke za potpis,idu procenti i dobra reklama. Nije problem igracima da imaju menadjere ali puno ih slusaju,odigra igrac dobru utakmicu, predje dvojicu i odma moze u belgiji da igra.
Vani u većini liga nije ni počeo prelazni rok, tako da odužit će se ovo dovođenje igrača i do kraja mjeseca.Čekat će i igrači vjerojatno i mi neke igrače.
Svi smo nestrpljivi očekivali da će se sve završiti jučer i danas al daleko od toga.
Vjerojatno će neke opcije i propasti,otvorit će se neke druge pogotovo pred kraj mjeseca kad ovi što ne odu vani počni se sami nuditi.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 jun 2023, 23:25

Ma ovi menadzeri kobiva danas svasta obecavaju. Glavna im je ona haj vidjet cemo nesto za vani.Velez je zaista uspostavio kontakte sa dobrim igracima,ali su svi u fazonu "evo ako me bude nesto za vani dolazim u Velez" i tu je siguran sam vec dogovoreni uslovi i ono usmeno sta treba.Vjerovstno bi i ja prvi da sam menadzer obecavao svojim da cu im sredit za vani jer se uzimaju i neki novci ns ruke za potpis,idu procenti i dobra reklama. Nije problem igracima da imaju menadjere ali puno ih slusaju,odigra igrac dobru utakmicu, predje dvojicu i odma moze u belgiji da igra.
Jel istina da je Hrelja imao s vama dogovor i ispalio u posljedni cas zbog papka menadzera ? Fakat su kvarljiva roba postali.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 10 jun 2023, 23:32

NazorUso je napisao/la:
10 jun 2023, 23:25
Jel istina da je Hrelja imao s vama dogovor i ispalio u posljedni cas zbog papka menadzera ? Fakat su kvarljiva roba postali.
Pričalo se i sa njim al ne znam jel dogovoreno bili ali ti stoji to definitivno bukvalno zbog 100 eura mjesečno pogaze riječ.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 jun 2023, 23:35

Espiritosanto je napisao/la:
10 jun 2023, 23:32
NazorUso je napisao/la:
Pričalo se i sa njim al ne znam jel dogovoreno bili ali ti stoji to definitivno bukvalno zbog 100 eura mjesečno pogaze riječ.
Uzas Bgm. Eno Vukotic krenuo na ljekarski kod nas i kao zovnu ga iz Cvajte. Hajd razumijem, svako bi Cvajtu izabrao. Ali se ispostavi da je Cvajta bila patka za dizanje cijene. Sad ga seljakaju po Rumuniji, Ceskoj, Poljskoj, ali mrka kapa da ga ko uzme. Na kraju ce kod Tegeltije...
Smece su postali generalno.

Halalite na upadu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 11 jun 2023, 08:48

Sve neki fudbaleri,a čitavu karijeru ne odu dalje od Balkana.

Pola prelaznog roka se nadaju ino angažmanu, zamajavaju domaće klubove, pa tek kad ispuše na svim frontovima dođu u domaći klub. :puke:

Menadžeri lokalni prevaranti i ublehaši. :puke:
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

JimmyPage
Kontakt:

Post Postao/la JimmyPage » 11 jun 2023, 09:30

Ado1922 je napisao/la:
11 jun 2023, 08:48
Sve neki fudbaleri,a čitavu karijeru ne odu dalje od Balkana.

Pola prelaznog roka se nadaju ino angažmanu, zamajavaju domaće klubove, pa tek kad ispuše na svim frontovima dođu u domaći klub. :puke:

Menadžeri lokalni prevaranti i ublehaši. :puke:
Najgore što velika većina njih, poslije razočarenje zbog neodlaska vani, igra ko pokisla kokoš cijelu sezonu. Zalaganje i ambicija nula bodova, a ti misliš doveo si kvalitet

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 11 jun 2023, 09:45

Ordagica uvaljuje menadzer jer ga nema gdje drugo.
Malo ozbiljniji menadzer od stefanela.

Samo se nadam da nasi nece nasjest na ovo.
Ne treba nam jedan polovnjak koji ce zbog ozljeda prezimit godinu kod nas i na nas racun. :kafa:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 11 jun 2023, 11:02

Gr0hot je napisao/la:
11 jun 2023, 09:45

Ne treba nam jedan polovnjak koji ce zbog ozljeda prezimit godinu kod nas i na nas racun. :kafa:
Nema gdje a vani igra već 6 godina, i uvaljuje ga menadžer toliko da mu svaki dan telefon zvoni od klubova iz BiH :lolno: :mrgreen: :mrgreen:

Na forumima jači znalci od stefanela izgleda ;)

6 godina u najjačem rangu Norveške, sigurno je prezimio i tamo. Nije ti Norveška jedan Leotar iz Trebinja druže. Kad su ga držali i dok je bio pod povredom, zamisli koliko im je značio ekipi onda.

Živio i Forza Velež :bih:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 11 jun 2023, 11:13

Ordagić je igračina za Pršeša i puno bolji od Halilovića, nadam se da je zaliječio povredu i da je spreman.
Eno i oni dovedoše Kozulja dvije godine nije utakmice odigrao kako treba.
Ako je zdrav Hasanović -Ordagić -Anđušić bio bi to strašan vezni red

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 11 jun 2023, 11:36

Benjo_AFC86 je napisao/la:
11 jun 2023, 11:02
Gr0hot je napisao/la:
11 jun 2023, 09:45

Nema gdje a vani igra već 6 godina, i uvaljuje ga menadžer toliko da mu svaki dan telefon zvoni od klubova iz BiH :lolno: :mrgreen: :mrgreen:

Na forumima jači znalci od stefanela izgleda ;)

6 godina u najjačem rangu Norveške, sigurno je prezimio i tamo. Nije ti Norveška jedan Leotar iz Trebinja druže. Kad su ga držali i dok je bio pod povredom, zamisli koliko im je značio ekipi onda.

Živio i Forza Velež :bih:
Ne rise. Znam i menadzera i Ordagica. :salut:

Ps. neka ga nastave drzat povrijedjenog nama ne batre.
Pozdrav za Leotar Pardon prejaku norvesku
Zadnja izmjena: Gr0hot, dana/u 11 jun 2023, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 11 jun 2023, 11:43

11 jun 2023, 11:13
Ordagić je igračina za Pršeša i puno bolji od Halilovića, nadam se da je zaliječio povredu i da je spreman.
Mozda je Prses zdraviji pa ti to dodje opet na isto.

Bolje jedan zdrav nego polovan jedan. Izasli smo iz sezone gdje u nas povrede unistile i nista nismo naucili?
Pustit cemo stefanelu.2 da nam ugura polovnjaka jer je ovaj igracina za Prsesa?! Nema meni to logike nikakve

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 11 jun 2023, 11:50

Neutralan77 je napisao/la:
10 jun 2023, 22:13
MostarskiSin je napisao/la:
10 jun 2023, 17:15
Neutralan77 je napisao/la:
10 jun 2023, 14:26

Radovic nije iskljucen. Samo da ga SA pusti i da se oko uslova dogovore. Radovac se nece vratiti. Hoce preko granice da ide
Za Radovica ne znam nista, ali za Radovca ti mogu reci da nisi upravu. Ne kazem da ce se vratiti ali nije do njega, ispunis mu uslove i doci ce da zivi u Mostar.

Hoce preko da pokusa pa za par godina u bosnu da se vrati.
Imas PP

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 11 jun 2023, 12:00

Gr0hot je napisao/la:
11 jun 2023, 11:43
11 jun 2023, 11:13
Mozda je Prses zdraviji pa ti to dodje opet na isto.

Bolje jedan zdrav nego polovan jedan. Izasli smo iz sezone gdje u nas povrede unistile i nista nismo naucili?
Pustit cemo stefanelu.2 da nam ugura polovnjaka jer je ovaj igracina za Prsesa?! Nema meni to logike nikakve
Kažem ako je zdrav i spreman to je pitanje veliko.
Valjda dođe neko tu da upadne na tu poziciju.
Pršeš i Šikalo jednostavno ne mogu vidjeli smo prošle sezone a ni Halilović nije pokazao neku volju specijalnu.
Treba nam tu jedan motor ekipe uz Dinu ko će biti svejedno mi je samo da igra u formi Radovca ono sezonu i po što je odigrao.
Nemam favorita niti nekog kao specijalnu želju.Govorio sam samo o igračkim kvalitetama jer mi je muka gledati Pršeša koji bježi od lopte a treba biti igrač od kojeg kreću napadi

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 11 jun 2023, 12:05

Isto zelimo.

Meni smetaju ovi menadzerski smradovi, em su mostarci em su kao Velezovci ali njim aje to tek na posljednjem mjestu od bitnosti. Daj da uvale oni i polovnjake a i sebe ugrade u sve to. Ordagic ok kao igrac ali lik ima ozbiljan period pod povredama a nama bas tako nesto ne treba. Nama treba neko kao sto ti rece Radovac iz doba kada je bio na vrhuncu svoje forme i igre.

Sve ostalo treba da nam je manje bitno.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 11 jun 2023, 13:00

NazorUso je napisao/la:
Strasan klub je odabrao. Koliki bilde moras biti da igras tamo,pred onakvom publikom,uvijek sam se nasim debilima koji odu tamo cudio,nije bitno i ako su ogromne pare u pitanju.

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 11 jun 2023, 13:03

Halali ali sta je razlika izmedju tih tamo i ovih zapadno od nas, gdje godinama idu mnogi kao sto je ovaj hrelja?

Direktorcic
Kontakt:

Post Postao/la Direktorcic » 11 jun 2023, 13:07

mosarajvosa83 je napisao/la:
11 jun 2023, 13:00
NazorUso je napisao/la:

Strasan klub je odabrao. Koliki bilde moras biti da igras tamo,pred onakvom publikom,uvijek sam se nasim debilima koji odu tamo cudio,nije bitno i ako su ogromne pare u pitanju.
Tamo kod njih i u klub preko puta nas.Slavis pobjede s navijacima koji ne priznaju tvoje porijeklo,narod i drzavu.i ne moze mene niko ns ovom svijetu uvjerit da ce bilbija sutra svim srcem i punom zeljom dati sve od sebe za reprezentaciju.kapiten je ekipe ciji navijaci okrecu ledja drzavnoj himni.Ali eto, nek zaigra Hrelja tu evropu,nek se i proda ali s tskvom glavom i on i ostali slicni daleko od Veleza

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 jun 2023, 13:34

Gr0hot je napisao/la:
11 jun 2023, 13:03
Halali ali sta je razlika izmedju tih tamo i ovih zapadno od nas, gdje godinama idu mnogi kao sto je ovaj hrelja?
Sad i nema toliko razlike s obzirom da i jedni i drugi su u biti protiv svoje države i sve što dolazi uz to ali ima razlike u tom nekom historijskom kontekstu. Jedni su izvršili najbrutalnije zločine poslije nacističkog režima na tlu Europe uključujući i genocid. Procentualno zločini svake vojske u BiH, podaci su sa međunarodnog suda koji su se bavili ovim i osuđivali te iste ''ljude'' - Nizozemska.

Tkzv. RS - 85%
Tkzv. HVO - 13%
ARBiH - 2%

itd. da ne trujemo sada temu sa stvarima koje nisu sportske.

Borac trenutno daje ili u konačnici može više dati od Veleža i to je činjenica, jeste to entitetski novac ali igrače uključujući i Hrelju to previše ne zanima, bitno je da će mu leći toliko i toliko na kraju mjeseca. Menadžeri i fudbal su sve manje ''igra za raju'' već za moć, novac pa čak i sredstvo za ostvarenje nekih političkih ciljeva u zavisnosti u kojoj se državi nalaziš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gr0hot
Kontakt:

Post Postao/la Gr0hot » 11 jun 2023, 13:45

Sve sto si napisao nama je Jest jednako!

I nikako drugacije.

Pozdrav.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 11 jun 2023, 15:36

Sreca pa Kevelj rece ono sto rece, inace bi me vec sad nervoza hvatala zbog ove suse oko dovodjenja pojacanja...ja se nadam da se suti i radi i mudro dovodi, jasno i precizno, da stvarno to bude pojacanje koje ce odmah uskociti u prvu postavu a ne doci na lijecenje u Velez ko u fojnicu pa se rehabilitirati cijeli sezonu i onda spiciti u drugi tim na kraju :stop:

imam povjerenje u Alagica i Jusufbegovica , jer ako cemo u evropu onda se bas moramo pojacati da bi parirali Zrinjskom Sarajevu i Borcu sljedecu sezonu, a tu su Siroki i Zeljo koji pusu za vratom itekako se mogu pojacati pa da i oni odu u evrou, kako god, liga ce biti sigurno teza iz razloga sto ce zrinjski, borac i sarajevo biti jos jaci nego proslu sezonu.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.