Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Vise ga boli uspjeh Citya nego neuspjeh Livepoola
vidio sam je proslo ljeto na jednoj svadbi, nakon svih godina uzivo jos bolja
Vjeruj da sam isto čuo, ali nekako mi je draže da ne vidim i da ne znam. Sa druge strane, nedostaje mi, morao si pola sata prije utakmice sjesti, jer je grehota ono propustiti. Još me tada taman pubertet spuco.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 00:22
vidio sam je proslo ljeto na jednoj svadbi, nakon svih godina uzivo jos bolja
Nevjerovatno kako je lik sebican i odvratan igrac. U ovih par tekmi sto sam pratio je barem imao jednu situaciju kao danas, gdje radi neke totalne nelogicnosti, a nakon toga ni da pogleda suigraca i digne makar ruku isprike. Robben je makar bio igracina barem dva nivoa iznad ovog stakora.
Nikakav on transfer neće napraviti.
Ma nije on loš igrač, ima fine brojke otkako je došao u Evropu. Otprilike 20-25 golova po sezoni, takav tip igrača. Njegov problem je upravo to što je strašno sebičan i što mu je fudbalski IQ na nivou Lukakua. I zbog toga nikada neće biti igrač za ekipe iz samog vrha evropskog fudbala, već za ovaj drugi rang gdje je i realno Inter, bez obzira na ovo finale.
I Monako je bila kradja, prvi mec umjesto penal i crveni za Subasica, onaj klaun svira Aguero zuti za simuliranje.RollMan je napisao/la: ↑10 jun 2023, 23:03Sudija katastrofa , u normalnim okolnostima gdje se igra normalno i gdje nisu dozvoljeni MMA dueli i razvaljivanje s leđa City ovo dobija u 9 od 10 puta , Inter je drugi razred europskog nogometa i pukim sretnim okolnostima preko zaqurac timova al otom potom
Foden je odigrao najlošije poluvrijeme jednog igrača koji je ušao kao rezerva , kakva katastrofa nije imao jedan dobar potez Boze sacuvaj
Pep Guardiola GOAT
DOMINACIJA
LEGIT NAJBOLJI TRENER IKAD
VEČERAS SU VRATILI PEHOVI IZ (5-5) SA MONACOM 2017
KRAĐA VS LIVERPOOL 2018 , KRAĐE TOTTENHEMA 2019 , KONJ STERLING IZ 2020, 2021 SU ZASLUZENO IZGUBILI
I PROKLETO 1/2 PROSLE SEZONE
Bilo bi zanimljivo da je DeBruyne ostao kako bi se situacija razvijala , kazem opet s njim zdravim i u normalnim okolnostima ovo je 3-0 ,
CESTITAM CITIZENI BODI TEVEZITO I EMIR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.