Ma celsi je ovu sezonu s novim vlasnikom skocio na ljestvici. Koliko je ulozio glupko miliona. No, svakako celsi je prije toga u 10 godina uzeo 2 LP
Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Champions League 2022/2023
Ma dobro, ali hocu rec da se spocitava sitiju za milijarde, a ima klubova koji su isto tako ulagali, samo im se to ne spominje jer imaju neki legacy, a u sustini nema neke razlike.
naprijed rejal
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neko je sinoć dobro napisao i pogodio srž, da je Real dobio kao sinoć City, govorilo bi se o pobjedničkom mentalitetu. Ovako pošto je to City, onda je samo nafakaški gol.
Ma pritisak je ucinio svoje za Siti. Bili su daleko ispod nivoa,al su se na kraju "izborili" sto je ipak zig sampionaPensioner26 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 00:58Fascinantno je kako je Inter zatvorio sve prilaze svom golu, te su sve igrače blokirali. Ni jedan igrač se nije isticao. Ili je to, ili su se Cityjevci ukenjali opet od titule. Psiha je čudo.

Imamo novog prvaka evrope. To je dobro. Inter je imao svoje šanse. A Pep i Griliš su ovo zaslužili. Haaland Ballon d'Or
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nemojte da vas ova titula zavara, City još uvijek nije veliki klub.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- ASD
- Kontakt:
Teško je naći klub koji nije velikim ulaganjima se probio na scenu.Sveti je napisao/la: ↑11 jun 2023, 07:41Ma dobro, ali hocu rec da se spocitava sitiju za milijarde, a ima klubova koji su isto tako ulagali, samo im se to ne spominje jer imaju neki legacy, a u sustini nema neke razlike.
City je sada "plastika". Za 10-20 godina će biti velikan.
Haaland nevidljiv svaku bitnu utakmicu. Ovoliko golova u sezoni i sve prazne brojke.
Da ga nije bilo ne bi osvojili ligu , krucijalni golovi u svim utakmicama gonjanja za Arsenalom. U LP sam izbacio Bayern , protiv RM i Intera neka su malo i drugi povukli osim njega
Solidna prva sezona hehe 50+ golova , i tripleta
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Sinoc nisu zaslužili titulu toliko samo.
Inter je bolje odigrao cijeli meč. Halanda pretvorili u Mešanovića.
Inače ne volim ni jedne ni druge.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nek je Inter zasluzio, pise se ko da su imali 25 zicera i 7 ponistenih golova, isti **** i jedni i drugi sinoc, manje ocajan tim pobjedio.
Siti zasluženo ali je Inter još jednom pokazao da Englezi nisu nikakav NBA.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- anonymousHD
- Kontakt:
Osvoji LP i prvo sto mu je na umu jeste Real Madrid. Bolest.
Ne mozes biti bas toliko umno ogranicen i ne shvatiti kako se lik zeza sa tom pricom.“Budite oprezni u Realu”, našalio se Pep na konferenciji za medije poslije utakmice. “Samo smo 13 naslova udaljeni od vas. Samo 13, tako da budite oprezni, tu smo. Ako se malo poskliznete, uhvatit ćemo vas. Ne možemo se s time uspoređivati. Mi sada imamo prvu titulu."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nerealan je broj ljudi koji su ovo ozbiljno shvatili ne znam samo šta im je u glavi?let3 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 12:51Ne mozes biti bas toliko umno ogranicen i ne shvatiti kako se lik zeza sa tom pricom.“Budite oprezni u Realu”, našalio se Pep na konferenciji za medije poslije utakmice. “Samo smo 13 naslova udaljeni od vas. Samo 13, tako da budite oprezni, tu smo. Ako se malo poskliznete, uhvatit ćemo vas. Ne možemo se s time uspoređivati. Mi sada imamo prvu titulu."

Izgleda nistaFKSDoGroba je napisao/la: ↑11 jun 2023, 12:54Nerealan je broj ljudi koji su ovo ozbiljno shvatili ne znam samo šta im je u glavi?let3 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 12:51Ne mozes biti bas toliko umno ogranicen i ne shvatiti kako se lik zeza sa tom pricom.“Budite oprezni u Realu”, našalio se Pep na konferenciji za medije poslije utakmice. “Samo smo 13 naslova udaljeni od vas. Samo 13, tako da budite oprezni, tu smo. Ako se malo poskliznete, uhvatit ćemo vas. Ne možemo se s time uspoređivati. Mi sada imamo prvu titulu."![]()

- ASD
- Kontakt:
Sjećam se prije 20+ godina. Kada se groznica Lige Prvaka prebacivala na naše prostore.
Imao sam u raji prijatelje koji su navijači Leedsa i Valencie. Vjerovatno su u nekim drugim rajama bili navijači Deportiva ili Newcastlea.
Ti su klubovi izgubili svoje navijače kada su klubovi počeli padati.
Tako da moj prijatelj koji je tada bio navijač Leedsa je postao navijač Milana, a prijatelj koji je bio navijač Valencie je postao navijač Bayerna.
City je vjerovatno najbrže rastući klub kada je mala raja u pitanju. Za 10-20 godina to će biti armija fanova.
Imao sam u raji prijatelje koji su navijači Leedsa i Valencie. Vjerovatno su u nekim drugim rajama bili navijači Deportiva ili Newcastlea.
Ti su klubovi izgubili svoje navijače kada su klubovi počeli padati.
Tako da moj prijatelj koji je tada bio navijač Leedsa je postao navijač Milana, a prijatelj koji je bio navijač Valencie je postao navijač Bayerna.
City je vjerovatno najbrže rastući klub kada je mala raja u pitanju. Za 10-20 godina to će biti armija fanova.
Bayern Munich needed just £90m to win a sextuple
Manchester City needed £1.074b to win a treble
It’s sad that this is the way that football is headed…
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.