Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Kad su ove kise meni se ne izlazi ni da bacim smece, a kamoli da hodam po gradu. Ubila se ova kisa za lezanja i odmaranja
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa gore je kada su vrućine.
U takvim uvjetima mi se ne živi a gdje još posao i sve što ide uz to.
Svako jutro se budim nenaspavan u lokvama znoja i ne mogu se namjenjati posteljina i jastuka.
Ne znam čime se vi bavite u životu pa su vam vrućine okej..poljoprivreda i sve strada,ljudi idu u minus kud je ionak težak zivot..Fizikalci umiru od srčanih udara u 9. Mjesecu kada se temperatura naglo promjeni..
Ne vidim nista pozitivno u 3mjeseca suše i ekstremnih vrućina
Svako jutro se budim nenaspavan u lokvama znoja i ne mogu se namjenjati posteljina i jastuka.
Ne znam čime se vi bavite u životu pa su vam vrućine okej..poljoprivreda i sve strada,ljudi idu u minus kud je ionak težak zivot..Fizikalci umiru od srčanih udara u 9. Mjesecu kada se temperatura naglo promjeni..
Ne vidim nista pozitivno u 3mjeseca suše i ekstremnih vrućina

Ne prizivaju se vrućine, nego sunce, samo da je sunčano. Utiče na psihu kad nema sunca, sve sivo, depresija, fali D vitamina.Rosicky je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:40
Ne vidim nista pozitivno u 3mjeseca suše i ekstremnih vrućina![]()
Neke grane poljoprivrede tacnije vocarstvo su uveliko stradale zbog padavina te generalno vanredne situacije u maju. Znaci tresnje, sljive, kruske, etc, gubici su ogromni sto u nasoj zemlji sto u regionu.Rosicky je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:40Pa gore je kada su vrućine.
Ne vidim nista pozitivno u 3mjeseca suše i ekstremnih vrućina![]()
Onda zuta hrdja na psenici itd.
Ekstremno vrijeme pravi stetu bilo da su vrucine il padavine.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 11 jun 2023, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
Nije samo psiha, ovakvo vrijeme smori čovjeka i fizički. Ja ne znam kome se ne spava poslijepodne pri ovakvom vremenu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- ASD
- Kontakt:
Meni utiče, ali pozitivno.
Na vrućinama ne funkcionišem.
Čak šta više, ove godine mi je bilo ok, ali od januara do marta svake godine imam opasnost od depresije. Vrijeme ima veliki uticaj.
- VensanKasel
- Kontakt:
Meni vala , još jutros sam bio na Liebingu do 07:00h , došao kući 3 sata sna i dalje obaveze . Vjerovatno sam naopakBundesliga je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:54Nije samo psiha, ovakvo vrijeme smori čovjeka i fizički. Ja ne znam kome se ne spava poslijepodne pri ovakvom vremenu.

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Može biti, ili si stuko koju kafu ili energy viskaVensanKasel je napisao/la: ↑11 jun 2023, 17:26Meni vala , još jutros sam bio na Liebingu do 07:00h , došao kući 3 sata sna i dalje obaveze . Vjerovatno sam naopakBundesliga je napisao/la: ↑11 jun 2023, 16:54Nije samo psiha, ovakvo vrijeme smori čovjeka i fizički. Ja ne znam kome se ne spava poslijepodne pri ovakvom vremenu.![]()

I am not yet born; O hear me.
Mene handri sto sam naumio sharat account s rođom i sinoć mi je ukucao u app za ove njihove zayebancije svoju pass i acc
I kad sam htio jutros gledat ne radi pizda im materina sad moram ukicavat isto na websaitu ,pa onda nekako app pocet koristit
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- feniksptica
- Kontakt:
Nema neke posebne teme da napisem...
Laptop mi poceo sam od sebe gasit WiFi..pa moram ponovo paliti. On poslije 10 minuta isto. Nekad i nece uopste da nadje dostupne mreze. Sistem radio nije do njega. Zna li neko u cemu je problem ?
Laptop mi poceo sam od sebe gasit WiFi..pa moram ponovo paliti. On poslije 10 minuta isto. Nekad i nece uopste da nadje dostupne mreze. Sistem radio nije do njega. Zna li neko u cemu je problem ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vala više mi se popelo na neku stvar evo 4 mjeseca pada, ne mozes ništa ni planirati, plus depresivno vrijeme kad non stop pada, fino je ponekad da padne, ovo je baš nerealno.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovaj Sladic je najgori meterolog ikad. Umjesto da napise/kaze kad ce prestat kisa frajer romane o meterologiji pise. Druze vrlo jednostavno, kad ce pocet sunce, kad ce prestat kisa, to zanima obicnog covjeka a ne ove tvoje pizdarije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- numanumaye22
- Kontakt:
Hajte u Njemacku, pravo ljeto ima vec mjesec dana, skoro 30 stepeni, ovdje se raja kupa na bazenima redovno. 

Sad znate kako je nama u Skandinaviji. Makar nemate vjetra.

@igrajlopte 🐦
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
U sorcevima narod uredno hoda. Svejedno, izgleda da vise nije povoljno za vanjskih aktivnosti zbog sunca osim rano ujutro. Bas mnogo vruce.numanumaye22 je napisao/la: ↑11 jun 2023, 21:44Hajte u Njemacku, pravo ljeto ima vec mjesec dana, skoro 30 stepeni, ovdje se raja kupa na bazenima redovno.![]()
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Jel vecina zenicana prica kao ovaj elvedin sakic?
Imo sam jednog kolegu iz Ze na kojeg me je Sakic podsjetio ovim recenicama i pokretima svojim. I bas reko da provjerim odakle je Sakic kad bas i on iz Ze
Imo sam jednog kolegu iz Ze na kojeg me je Sakic podsjetio ovim recenicama i pokretima svojim. I bas reko da provjerim odakle je Sakic kad bas i on iz Ze
-
- Kontakt:
Ludilo nad ludilom, ludolino, lu lu lu lu lo

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Joj ovoga analitičara na N1 kaže umjesto SDA na vlast Evropa pogurala neke druge koji će brže razgraditi suverenitet BiH 

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Meni su kise dobre. Problem je kada se nakuplja i nikad da udari. Kisa > Zega
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Marsal