FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
hvala ti Ya Rabbi da i naseg Zelju malo krene ako Bog da
SefeeeeBašić će u novoj sezoni imati nešto izmijenjen stručni štab. Kako SportSport.ba nezvanično saznaje Jadranko Bogičević više neće obavljati ulogu pomoćnika, a umjesto njega će trener Željezničara imenovati pojačanje iz Slovenije, čije ime još nije poznato.

@igrajlopte 🐦
Sretno šefe
Baš se radujem njegovom produženju, jer tek sada očekujem vidjeti nakon priprema kako će izgleda ova ekipa po njegovom ukusu. Znamo kako to ide kada trener preuzme ekipu u sred sezone.

Baš se radujem njegovom produženju, jer tek sada očekujem vidjeti nakon priprema kako će izgleda ova ekipa po njegovom ukusu. Znamo kako to ide kada trener preuzme ekipu u sred sezone.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Nekim od igrača kojima je istekao ugovor su ponudili mnogo manje plate nego što su do sad imali, i nece svi produžiti naravno
Allyson na Grbavici
https://sportsport.ba/fudbal/allyson-na ... oba/452584
Dio texta:
Šta da vam kažem 
Dio texta:
Moj post od prije 5 dana:Riječ je o krilnom fudbaleru, Allysonu Nascimentu koji je posljednji angažman imao u Neretvancu iz Opuzena.
Neslužbeno, Allyson će odraditi nekoliko treninga sa Plavim nakon kojih će struka odlučiti da li ce ostati.

- jointunija
- Kontakt:
In @braco we trustbraco je napisao/la: ↑12 jun 2023, 14:08Allyson na Grbavici
Dio texta:
Moj post od prije 5 dana:Riječ je o krilnom fudbaleru, Allysonu Nascimentu koji je posljednji angažman imao u Neretvancu iz Opuzena.
Neslužbeno, Allyson će odraditi nekoliko treninga sa Plavim nakon kojih će struka odlučiti da li ce ostati.
Šta da vam kažem![]()
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Tuce jesi li to ti?braco je napisao/la: ↑12 jun 2023, 14:08Allyson na Grbavici
Dio texta:
Šta da vam kažem![]()

Jel danas prozivka?
Ako neko ide nek nam napise imal kakvih prinova, ko je dosao.

Ako neko ide nek nam napise imal kakvih prinova, ko je dosao.

Norveske tablice na Grbavici
-
- Kontakt:
Iz koje lige nam slijedeći dolazi?braco je napisao/la: ↑12 jun 2023, 14:08Allyson na Grbavici
Dio texta:
Šta da vam kažem![]()

Prema storiju Cocalic, na dan prozivke (danas), na moru sa zenom. Je li to ni njega nisu premuntali da potpise?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobio je produženo, šta bacaš crnjake odmah. Ko baba si neka postao.

mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Kako ga gledam, da je Cocalic produzio, rekao bih samo Cocalica i Muftu uspjeli.
Zadnja izmjena: Hansestadt, dana/u 12 jun 2023, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bude ista pozitivno necu bacati. I to produzeno je cirkus npr. kad se pogleda razlog. Otisao sa zenom na more pa kasni na pripreme, a nemamo ni mjesec do prve utakmice.
-
- Kontakt:
Opravdano su sa prozivke odsutni Josep Amoah, napadač Armin Hodžić, Edin Cocalić i Semir Štilić. Oni su dobili produženi odmor i nisu bili na prozivci.
Amoah Coca i Stilla hajde to mi je oke jer su igrali najvise,svakako prva sedmica priprema je vecinom ovi novi igraci ali Ara msm da je jako los sa formom i trebao je tu biti od prvog dana ako misli ozbiljno
Amoah Coca i Stilla hajde to mi je oke jer su igrali najvise,svakako prva sedmica priprema je vecinom ovi novi igraci ali Ara msm da je jako los sa formom i trebao je tu biti od prvog dana ako misli ozbiljno
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Đe Santos 

Maid Demirović - Budućnost Banovići, desni bek, 18 godina na probi. Od svih imena nekako mi je on najvise interesantan.
27 nastupa, 2 gola, 3 asistencije u federalnoj.
9 nastupa, 5 golova za juniore.
27 nastupa, 2 gola, 3 asistencije u federalnoj.
9 nastupa, 5 golova za juniore.
Je li ono rece Bekric negdje da ce se Santos pojaviti? Nije valjda omahnuo drugi put.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, WeekendOffender i 53 gosta.