NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

zamorano
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la zamorano » 12 jun 2023, 16:05

Crni gavran je napisao/la:
12 jun 2023, 15:44
Zna li neko sta je sa Besimom Kolicem, ne znam da je momak ikada podbacio i na jednoj utakmici. Steta da se izgubi takav potencijal, kao sto je izgubljen Cicak Davud, koji je koliko sam cuo zavrsio sa karijerom, a bio nas glavni adut prije 3 godine
Gdje je bolan Čičak izgubljen? Pa on je sam od sebe izgubljen na terenu,čuj več završio karijeru koja nije ni počela :urnebes: Koji je to panj bio uz debelog Šehiča i budaletinu Skočibušiča!
::::SAMO ČELIK::::

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 jun 2023, 16:14

12 jun 2023, 15:42
almir2018 je napisao/la:
12 jun 2023, 15:26
Evo Robi je sve objasnio sta su planovi,što se tiče rođendanske tekme nije do kluba to sto su otkazali a znam da bili su zaista atraktivni protivnici ali sta se moze ovo je zeznuto vrijeme još pripreme nisu počeli kod klubova.
Hajmo mi odblokirat racun pa ćemo dalje planirat sta kako
Realno ako Husic preuzme Slobodu mi nemamo šanse za prvaka u 1 ligi FBiH
Zato klub ne bi trebao jos razmišljati o PL i bezvezne bacati pare na ekipu i borbu za to
Riješiti akobogda u narednoj sezoni dugove prema UIO i ovih još nešto povjerioca i onda se okretat u narednoj sezoni sportskim rezultatima
Naravno, Husic ako im dodje za predsjednika bice im pojacanja tipa Nemanje Bilbije :D
Bas tako na ruke 7000 a plata 500 maraka pa kad im nabije porezni dug fatat ce se na glavu i za mene je on jedan obicni prevarant ,nijednog vise investitora sumnjivog ne bi .Bolan 500 000 godisnne daje na plate a Sarajevo i Zrinjski 10 puta vise a ista liga i jel to realno.Zato su im trazili zadnjih 5 sezona i vise sve da im se da svaki ugovor i sve plate.Ali sretno im bgm ako zele tim putem a mi imamo nas put.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 jun 2023, 16:15

zamorano je napisao/la:
12 jun 2023, 16:05
12 jun 2023, 15:44
Zna li neko sta je sa Besimom Kolicem, ne znam da je momak ikada podbacio i na jednoj utakmici. Steta da se izgubi takav potencijal, kao sto je izgubljen Cicak Davud, koji je koliko sam cuo zavrsio sa karijerom, a bio nas glavni adut prije 3 godine
Gdje je bolan Čičak izgubljen? Pa on je sam od sebe izgubljen na terenu,čuj več završio karijeru koja nije ni počela :urnebes: Koji je to panj bio uz debelog Šehiča i budaletinu Skočibušiča!
Panj koji je trebao ici u Portugaliju.... Skocibusic budaletina? Pa ja ne znam drug ko si ti, ali Skocibusic je jedan od najboljih fudbalera ZSK-a, kojeg sam ja gledao
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 jun 2023, 16:16

BatistutA19 je napisao/la:
12 jun 2023, 16:14
12 jun 2023, 15:42
almir2018 je napisao/la:
12 jun 2023, 15:26
Evo Robi je sve objasnio sta su planovi,što se tiče rođendanske tekme nije do kluba to sto su otkazali a znam da bili su zaista atraktivni protivnici ali sta se moze ovo je zeznuto vrijeme još pripreme nisu počeli kod klubova.
Hajmo mi odblokirat racun pa ćemo dalje planirat sta kako
Realno ako Husic preuzme Slobodu mi nemamo šanse za prvaka u 1 ligi FBiH
Zato klub ne bi trebao jos razmišljati o PL i bezvezne bacati pare na ekipu i borbu za to
Riješiti akobogda u narednoj sezoni dugove prema UIO i ovih još nešto povjerioca i onda se okretat u narednoj sezoni sportskim rezultatima
Naravno, Husic ako im dodje za predsjednika bice im pojacanja tipa Nemanje Bilbije :D
Bas tako na ruke 7000 a plata 500 maraka pa kad im nabije porezni dug fatat ce se na glavu i za mene je on jedan obicni prevarant ,nijednog vise investitora sumnjivog ne bi .Bolan 500 000 godisnne daje na plate a Sarajevo i Zrinjski 10 puta vise a ista liga i jel to realno.Zato su im trazili zadnjih 5 sezona i vise sve da im se da svaki ugovor i sve plate.Ali sretno im bgm ako zele tim putem a mi imamo nas put.
A ko to finansira Zrinjskog? Pogledaj ko igra za Tuzla City
Prevarant koji je sa Slobodom umalo osvojio dvostruku krunu....
Prevarant koji je jednom pomogao i Celikovim juniorima jednom donacijom... Ali takvi smo mi ljudi, ko tebe hljebom ti njega kamenom
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 jun 2023, 16:32

:think: @crniGavran mozda ne pratis zadnjih godina, ali kamiondzija nam je ukrao PL juniorima kad ih je Duvnjak vodio. Za njegovog mandata uvecao porezni dug slobode, sa tuzla citijem vara drzavu pred ocima cijele javnosti. Sve ce to doci na naplatu, kad tad.

Edit: Imas javni izvjestaj Zrinjskog, gdje ljudi uplacuju poreze i doprinose uredno kako treba, za razliku od cvijeta srebrenice koji svojim muljazama i platama na ruke zakida drzavu, pio, zdravstvo i ostale fondove u koje se uplacuju doprinosi na platu.
Zadnja izmjena: Truhlo, dana/u 12 jun 2023, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 12 jun 2023, 16:33

Ljudi, godišnji je, opustite se 10ak dana
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 jun 2023, 16:37

Ja sam odgledo snimak utakmice mogo bi romane pisat ali momci su odigrali srcano ono sto smo trazili i zeljeli sa puno motiva usli i malo me i strah bilo da ne sagore.Extra odradjena tekma od Duvnjaka i takticki a i psihicki..
Nas je samo 9 reklo da ce bit preko 8000 a to Pasha zna ko smo.
Navijaci odradilli jucer i ovih dana za cistu desetku sve od pripreme,mobilazacije,kupovinom karti i kupovanjem u fan shopu. Nije Klisu bilo lako u onakvom ambijentu a da su dobili Iskru i Rahica vjerujem da bi ih prosli po meni bolji od obe ekipe pogotovo Iskre.
Za rodjendan i ne treba sad tekma treba odabrat tajming pravi i po meni samo iz regiona ex yu bi pozvo na tekmu .Daj nam za rodjendan deblokadu i novi fan shop i puno veci asortiman pogotovk neke tzv sitnije robe od casa ,soljica itd .
Plan mi se svidja i po meni ne treba ic na silu ako.se otvori ok ,zadovoljan bi bio medju 5 ekipa.
Pojacanja zavisi od planova i ciljeva ,ne treba gomilat,,ne trebaju stariji puno,treba ciljano dovest igrace i zadrzat kostur ekipe i trebali bi svi ostat jere realno nijedan igrac nema trenutno kvalitet za PL jer samo mogu propast tako zbog novca a novac ce doci ali pravilnim radom.
Mi smo rekli odmorit od Celika na forumu a vidim niko ne odmara.
Mi smo tek sad svjesni a mnogi nisu jos sta nam.je dobrog uradio NGG,ROBIJASI I ODLAZAK U KANTON a prvi sam bio protiv kantona ali brzo sam skonto da je tonajbolji potez ,jest bio bolan ali najbolji i jedini.
Ne volim o politici a da li je neko iz gradske urave bio na utakmici neko napisa Fudo bio ili zeza covjek .
Valjda ce se i grad probudit i kanton i bit podrska Celiku i vala i grad bi mogo dat premiju za ulazak.Pratit ce mo.desavanja nek smo rijesili baraz i skinuli to sa ledja...SAMO ČELIK !!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 jun 2023, 16:45

GAVRAN poenta mog komentara da nije bitno ko finansira Zrinjski bitno je da uredno isplacuje sve zakonski i jel tebi realno isti rang a da 10 puta imaju njegovi igraci a sve extra igraci a plata 500 maraka.
Ali djaba mu titule ako ce nabijat poreski dug sto je Slobodi nabio
To sto on donira mnogim svaka mu cast tako i nama a da je mutan jest mutan ,nama ne trebaju takvi investitori i rezultat na horuk i kad ode plači sto smo plakali kad Aydin otiso ,marke nismo imali..Bolje ovako a jucer je meni osjecaj bio ko da gledam ligu prvaka a ne Klis.Jucer je pravo e ono je RADOST LJUBAV I SRECA..

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 jun 2023, 16:55

Truhlo je napisao/la:
12 jun 2023, 16:32
:think: @crniGavran mozda ne pratis zadnjih godina, ali kamiondzija nam je ukrao PL juniorima kad ih je Duvnjak vodio. Za njegovog mandata uvecao porezni dug slobode, sa tuzla citijem vara drzavu pred ocima cijele javnosti. Sve ce to doci na naplatu, kad tad.

Edit: Imas javni izvjestaj Zrinjskog, gdje ljudi uplacuju poreze i doprinose uredno kako treba, za razliku od cvijeta srebrenice koji svojim muljazama i platama na ruke zakida drzavu, pio, zdravstvo i ostale fondove u koje se uplacuju doprinosi na platu.
Priznajem , ne znam to oko kradje PL za juniore, pa necu o tome....
Oko poreznog duga Slobode takodje ne znam mnogo,l ali znam da lik dovede Ciru, Zebu(tada ubjedljivo najboljeg igraca PL B i H) i jos neke, isamarase Sarajeva na Kosevu 3:0. Zelju na Grbavici 3:1 zamalo ne zavrsise sa dvostrukom krunom. A ovi nasi lopovi pokrase Celika do koske i ostavise u silnim dugovima, a stalno opstanak... Ipak je to razlika. Ne odobravam niciji kriminal, ko god je krao neka odgovara naravno, ali ne vidim ga u PL B I H postenog. Znam da je Zrinjskom glavni sponzor bio Aluminij , koji je davno cucnuo.....
Ma mene interesuje sport, dakle ja razmisljam ovako, Azmir im dodje za predsjednika, on im dovede pojacanja, na ovakav ili onakav nacin , valja nama igrati protiv njih.
Nasoj sadasnjoj Upravi svaka cast :tokralju:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 jun 2023, 17:01

12 jun 2023, 16:45
GAVRAN poenta mog komentara da nije bitno ko finansira Zrinjski bitno je da uredno isplacuje sve zakonski i jel tebi realno isti rang a da 10 puta imaju njegovi igraci a sve extra igraci a plata 500 maraka.
To sto on donira mnogim svaka mu cast tako i nama a da je mutan jest mutan ,nama ne trebaju takvi investitori i rezultat na horuk i kad ode plači sto smo plakali kad Aydin otiso ,marke nismo imali..Bolje ovako a jucer je meni osjecaj bio ko da gledam ligu prvaka a ne Klis.Jucer je pravo e ono je RADOST LJUBAV I SRECA..
Ti se kuni u legalnost Zrinjskog, ja necu jer ne vjerujem nikome. Gledam ono sto se desava na terenu. Qrcinu ce moju neki igraci igrati za 500 KM , daj nemoj biti smijesan. Ja jos nigdje nisam procitao da se iko u Tuzla Citiju zalio oko plate, ali vidim jedne dovodi, druge dovodi a sve ekstra i priznata imena...
Ja ne pricam o potencijalnim investitorima za Čelik, ti si sam nabio tu priču. Ja sam za zadrzavanje ovog sadasnjeg nacina vladanja i upravljanja Čelikom.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 12 jun 2023, 17:24

samocelik je napisao/la:
12 jun 2023, 16:33
Ljudi, godišnji je, opustite se 10ak dana
Da se pofajtamo ovdje :P
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 12 jun 2023, 17:35

L_blancos je napisao/la:
11 jun 2023, 21:55
Horica na zadnjeg veznog, jusica nazad i avdiju na desno krilo+ napadač i lijevi bek i napasti vrh lige.

Durmo
Sivac Isaković jusic -???
Zuna horic ali
Avdija ??? Karalic/durmis

Klupu popuniti igracima iz omladinskog pogona
Promjeni dilera.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 12 jun 2023, 17:37

12 jun 2023, 16:55
Truhlo je napisao/la:
12 jun 2023, 16:32

Priznajem , ne znam to oko kradje PL za juniore, pa necu o tome....
Oko poreznog duga Slobode takodje ne znam mnogo,l ali znam da lik dovede Ciru, Zebu(tada ubjedljivo najboljeg igraca PL B i H) i jos neke, isamarase Sarajeva na Kosevu 3:0. Zelju na Grbavici 3:1 zamalo ne zavrsise sa dvostrukom krunom. A ovi nasi lopovi pokrase Celika do koske i ostavise u silnim dugovima, a stalno opstanak... Ipak je to razlika. Ne odobravam niciji kriminal, ko god je krao neka odgovara naravno, ali ne vidim ga u PL B I H postenog. Znam da je Zrinjskom glavni sponzor bio Aluminij , koji je davno cucnuo.....
Ma mene interesuje sport, dakle ja razmisljam ovako, Azmir im dodje za predsjednika, on im dovede pojacanja, na ovakav ili onakav nacin , valja nama igrati protiv njih.
Nasoj sadasnjoj Upravi svaka cast :tokralju:
Sve ovo sto si napisao pada u vodu, kada utaji 2 miliona poreza godisnje. Pazi zamisli da Sarajevo umjesto sto prijavi 5M za plate, prijavi 500k? Samim time bi ostetili drzavu za preko 2M KM. Znas koga mozes dovesti za 2M godisnje? Sigurno 4,5 igraca Dinama iz Zagreba.

Poenta price je da ovakve likove treba proganjati i prijaviti nadleznim organima. Osim sto krade drzavu, nelojalna je konkurencija i nije fer da se jedan takav klub takmici sa klubovima koji uredno posluju.

Kazem ti stici ce ga kad tad, evo inspekcija je izuzela ugovore tuzle za zadnjih pet godina.

Pored ovog krimosa ima tu jos kandidata, Sloga doboj, Posusje, itd
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 12 jun 2023, 18:22

12 jun 2023, 17:01
Ti se kuni u legalnost Zrinjskog, ja necu jer ne vjerujem nikome. Gledam ono sto se desava na terenu. Qrcinu ce moju neki igraci igrati za 500 KM , daj nemoj biti smijesan. Ja jos nigdje nisam procitao da se iko u Tuzla Citiju zalio oko plate, ali vidim jedne dovodi, druge dovodi a sve ekstra i priznata imena...
Ja ne pricam o potencijalnim investitorima za Čelik, ti si sam nabio tu priču. Ja sam za zadrzavanje ovog sadasnjeg nacina vladanja i upravljanja Čelikom.
Jedno je Sta prijaviš državi a drugo Sta Sisonja da na rukei. I nemaš Sta pogađati pogledaj financijske izvještaje klubova i vidiš koliko se izdvaja na Plate.
Zadnja izmjena: flash84, dana/u 12 jun 2023, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 jun 2023, 18:31

Sasvim je normalno ocekivati da ce Durmo, Ali, Zuna, Sivac jos napredovati u jacoj ligi. Zato ne trebamo porediti trenutni Celik sa 1FL. Imas i malog Basica koji se do sad pokazao kao odlicno i sigurno rijesenje na sredini iako ima 18 godina. Ocekivati je i Ahmetspahica.

Opet, Karalic, Durmis i Arnautovic mogu lahko proigrati. Odlika mladih igraca jesu ovi padovi u formi. Oni i dalje imaju 19/20 godina. Ne treba ih otpisati. Realno, njihov problem je sto su postavili visoke standarde, oni i sad igraju pristojno. Pogledajte samo kad je Zukic usao kako je igrao ili kad je Sivac presao na lijevu stranu. Tad vidis da su oni ipak solidni, samo svi znamo da mogu puno bolje.
Celik!3,2,2.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 12 jun 2023, 18:58

Niko ne kaze da igraju za 500 maraka ,oni dobiju dobar novac ali on prijavi 500 maraka u tome je fora i vec su Tuzli uzeli dokumentaciju svu upravo za ugovor i plate i jbe se igracu posle sta ce bit jos ih mogu i tuzit i 2 puta naplatit .Pa savez ti objavio da on daje godisnje 500 000 dok Zrinjski i Sarajevo 10 puta vise i uplacuju.Nisam ja to reko bolan nego ti je to javno objavljeno pa ako imalo pratis trebo si to znat.
Naravno i ja sam za nasu pricu pa polahko i nek smo prosli ovaj i baraz ..Nas je i zayebo sto smo teren gledali a ne ovakve stvari pa su nam pucali tuzbe posle i naplacivali po 2 puta ..Zdrav ti meni i ziv bio ,da malo mi odmorimo i mi smo zasluzili i nek smo mi usli a vjerujemo u pravu i njihov rad.

limvolikce1945
Kontakt:

Post Postao/la limvolikce1945 » 12 jun 2023, 19:10

Crni Gavran malo nije upućen. Plate u Siminom Hanu su velike, ali u poreznoj upravi se to ne vidi, jer ih prijavi na minimalac, a ovamo, bog zna kako i kojim kanalima, na ruke daje keš. To se zove pranje para. Da se slično desi u nekoj zemlji zapadne Evrope, taj klub bi bio prognan u treću kantonalnu ligu TK-a, a Husiću bio zabranjen doticaj sa sportom. Za tvoju informaciju, seljački i primitivno je preko sudija pokrao naše juniore koji su trebali ući u premijer ligu i njemu je od tada zabranjen ulazak na BP. To nije dobar primjer ulaganja u sport. Dobar primjer je npr. Stupčanica.

Dakle, još par firmica i kroz koji dan odblokiran račun, a onda: samo nebo je granica!! Mada mi nije drago ovako kad se urani s obećanjima (vrh FL, ulazak u PL i sl.), jbg, imam zbog obećanja iz prošlosti još uvijek traume, pa sam oprezan. :)
A ovo što Robert kaže uopće nije loše, i dobar koncert koji će privući pun stadion raje je isto dobar za rođendan, što da ne!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 jun 2023, 19:20

Momci, zaboli me ona stvar koliko ko gdje ima platu, sta se prijavljuje, a sta se daje i ostale gluposti.... Mene znanima teren. Kamiondzija ce dovesti pojacanja probrane igrace, a nama se valja suprostaviti njima. Evo podvukao sam i podebljao. To je poenta moje price.

A on je bar je krao za Slobodu. Nasi kriminalci su krali za sebe i ostavljali pare sebi i napravili dugove vece nego sto je imala Sloboda i Čelika gurali u blato vecem nego sto je i Sloboda i iko. Vi pricate price kojima bi se trebala da pozabavi sipa i ostale institucije. Ja to sto ne znam je zbog toga sto ne zelim da znam i zato sto me osim onog na zelenom terenu ne zanima nista drugo.
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 12 jun 2023, 19:29, ukupno mijenjano 2 puta.

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 12 jun 2023, 19:26

12 jun 2023, 18:58
Niko ne kaze da igraju za 500 maraka ,oni dobiju dobar novac ali on prijavi 500 maraka u tome je fora i vec su Tuzli uzeli dokumentaciju svu upravo za ugovor i plate i jbe se igracu posle sta ce bit jos ih mogu i tuzit i 2 puta naplatit .Pa savez ti objavio da on daje godisnje 500 000 dok Zrinjski i Sarajevo 10 puta vise i uplacuju.Nisam ja to reko bolan nego ti je to javno objavljeno pa ako imalo pratis trebo si to znat.
Naravno i ja sam za nasu pricu pa polahko i nek smo prosli ovaj i baraz ..Nas je i zayebo sto smo teren gledali a ne ovakve stvari pa su nam pucali tuzbe posle i naplacivali po 2 puta ..Zdrav ti meni i ziv bio ,da malo mi odmorimo i mi smo zasluzili i nek smo mi usli a vjerujemo u pravu i njihov rad.
I sta od toga sto su Tuzli uzeli dokumentaciju? Sta bi od toga? Pojo vuk magarca....
Bila i kod nas u Celika finansijska policija? I sta su pronasli? Sta rekose....... Valjda shvatas gdje zivis. Husic ih dobro plati i hajd Jovo nanovo

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 12 jun 2023, 19:34

Gornji Rahic ima bolje svlacionice nego Zenica :cry:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.