Razocarao me je,malo je reci
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Spid je za siromahe ba, Mirza je nas Floyd MayweatherIstinasamo123 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 20:20
Zalizanom da jave da pere ruke nakon konzumiranja spida.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
bordobijelisampion
- Kontakt:
Vidi Mirze što skakuće hahahaha
Šta lupi da se svaki igrač "javio"
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Prošiva se i večeras. Mašinerija na stadionu, reflektori upaljeni.
-
Neutralan77
- Kontakt:
Musa opravdano odsutan, završio transfer.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Faris Djelibasic, jel to onaj malac iz Travnika ? Gdje je on bio ptoteklu polisezonu, nije igrao za juniore PL BiH ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Presao u Travnik ali nije nikad tamo bio na spisku. sigurno neka teska povreda. ima kod nas do 2024 ugovor.
To je ta prezentacija sa storija
- JavierBosnia
- Kontakt:
A sta je konkretno problem u prezentaciji ako ce se njome prikazati ono što su im htjeli prenijeti na tom sastanku?
Sasvim normalan timski sastanak pred pocetak nove sezone, obracanje direktora i predsjednika gdje su vjerovatno tom prezentacijom predstavili igracima neke ciljeve, raspored prijateljskih, plan priprema, plan treninga i slicno. Upravo to je odlika profesionalizma, nego da im na viber salju rasporede ili nesto.
Dozovite se malo, 2023 je god, svaka bi ekipa se prvo sastala u hotelu da ima mogucnosti, da porazgovaraju i sutra zakazu prvi trening, a ne ajmo na teren i udri loptu.
Opet se nazor kritikuje, kad treba kritikovat cemo, al ovako se onda gubi nas glas kada sutra nesto stvarno zaseru
Sasvim normalan timski sastanak pred pocetak nove sezone, obracanje direktora i predsjednika gdje su vjerovatno tom prezentacijom predstavili igracima neke ciljeve, raspored prijateljskih, plan priprema, plan treninga i slicno. Upravo to je odlika profesionalizma, nego da im na viber salju rasporede ili nesto.
Dozovite se malo, 2023 je god, svaka bi ekipa se prvo sastala u hotelu da ima mogucnosti, da porazgovaraju i sutra zakazu prvi trening, a ne ajmo na teren i udri loptu.
Opet se nazor kritikuje, kad treba kritikovat cemo, al ovako se onda gubi nas glas kada sutra nesto stvarno zaseru
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Hahahahah šta sve neće smetati forumašima
- skullcrusher
- Kontakt:
Moze li svaki dan prijateljska pozelio sam utakmice, hvala.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- belosevic23
- Kontakt:
Kad Dupe zategne zadnju liniju sa onim kolcem u ledjima
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, iliyaa8, Lecler, StarmoCity, Vanja8 i 37 gostiju.