Ma Petev je bio gospodin, njega uopste nije zanimala nasa liga jer zna da tu nema kvalitetnih igraca. Necu nikad zaboraviti kad smo prosle godine u ova doba igrali 4 utakmice u 10 dana, brat pozvao Bilbiju reda radi i drzao ga sve cetiri na tribinama, nije ni do klupe dobacioovisnik je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:37Faruk se senilna papčina, već počeo da traži alibi, nema 3 standardna igrača, tipično bosanski, odmah se ogradi zašto nisi ostvario rezultat.Ono što mi se sviđalo kod Peteva je da nikad nije kukao i sastavljao je ekipu sa onim što je imao, bez unaprijed trazenja alibija za neuspjeh.Šteta što Hadzibegić izlobira preko Beograda mjesto selektora kod Vice, Petev ili neki bolji stručnjak od ovog tima bi napravili mašinu za sigurno 2 mjesto.
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Faruk Hadžibegić
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Da Rukfash zna lobirat' dosad bi sebi u ovih 60 i kusur godina izlobir'o bar bolji CV ... Peteva su svrsili isti oni koji su ga i prvobitno zavrsili ... Faruche je tu samo statista s replikom u tudjem filmu ...19vendetta87 je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:41Ma Petev je bio gospodin, njega uopste nije zanimala nasa liga jer zna da tu nema kvalitetnih igraca. Necu nikad zaboraviti kad smo prosle godine u ova doba igrali 4 utakmice u 10 dana, brat pozvao Bilbiju reda radi i drzao ga sve cetiri na tribinama, nije ni do klupe dobacioovisnik je napisao/la: ↑12 jun 2023, 22:37Faruk se senilna papčina, već počeo da traži alibi, nema 3 standardna igrača, tipično bosanski, odmah se ogradi zašto nisi ostvario rezultat.Ono što mi se sviđalo kod Peteva je da nikad nije kukao i sastavljao je ekipu sa onim što je imao, bez unaprijed trazenja alibija za neuspjeh.Šteta što Hadzibegić izlobira preko Beograda mjesto selektora kod Vice, Petev ili neki bolji stručnjak od ovog tima bi napravili mašinu za sigurno 2 mjesto.![]()
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Jel' jugoslovencina otisla? Mrs iz svetinje, neznalico!
Sutra ti ne ginne pet komada.
Sutra ti ne ginne pet komada.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 16 jun 2023, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kaže Martinez da je vrhunski taktičar
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Citiraj me nakon utakmice.
JNA selektor nema pojma da igramo kvale za EURO.
Mislim da bi ova izjava Martineza o Jugosaurusu komotno mogla u dostignuće najvećih uspjeha.
Jugosaurus 
- Chapman1886
- Kontakt:
ovaj lik da je realan prema sebi nakon ovakve trenerske karijere i CV-a bi promjenio profesiju, a ne smarao nas ovim floskulama!! nek otvori neku cevaparu ili neki ugostiljeljski objekat tu mu CV i igracka karijera mogu pomoći!Ublehas na kubik, propalica i neposobnjakovic...unistit ce godinu reprezentacije...na kraju ce se pokupiti kao kuja i otici. Bitno mu je da zaradi pare, jer je jedna Dzekina godina vrijedna kao sva njegova kariera ...valja se kurciti po carsiji a para se nema...
Samo Sloboda | COYG
Senilni starac koji je tu na mjesto selektora došao nakon lobiranja.
Brko iz druge galaksije!
Sa ovom ublehom ćemo se oprostiti dva kola prije kraja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
nebeskasila
- Kontakt:
Djubro jedan
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Unisti nas ubleha, neznalico prokleta.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- Chapman1886
- Kontakt:
Hebo ti sanicanin mater, sta ga forsiras covjek nije ni za heklanja, imamo sigurno deset bolji stopera .Može se kompletna ekipa izmijeniti ali nedaj Bože da nosonja izbaci najgoreg tj. Saničanina. E cuj Varesanovic…menadzeri biraju tim a ne Hadzibegic…to je fikus u ovoj repki….samo njih Vaha moze ustrojiti i napraviti nesto ako se moze napraviti, sto od saveza - sto od ovih tarabica… Jel sada jasno da je Rukfaš tu da svira i pleše kako dirigenti kažu...ima ovdje potencijala u ovoj mladosti ali ne sa ovim savezom i selektorom
Samo Sloboda | COYG
- JohnCleese
- Kontakt:
Ovaj ako ostane na klupi ne treba nam dozvoliti ni da igramo pošteno izboreni baraž
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Dobra osnovna ideja i postavka igre, uz jedan značajan promašaj - Stevanović.
Izmjene, kašnjenje sa njima i ono što je napravio, apsolutni dokaz da mu se sa postavkom igre samo posrećilo. Zamijeniti Barišića kad ti Pjanić visi na jedan start od crvenog kartona, a Stevanović ne može da priđe lopti, i umjesto njih ti vadiš Barišića i Hadžiahmetovića, jadno.
One tri kasnije izmjene nije potrebno komentarisati, dokazani nemač pojma.
Izmjene, kašnjenje sa njima i ono što je napravio, apsolutni dokaz da mu se sa postavkom igre samo posrećilo. Zamijeniti Barišića kad ti Pjanić visi na jedan start od crvenog kartona, a Stevanović ne može da priđe lopti, i umjesto njih ti vadiš Barišića i Hadžiahmetovića, jadno.
One tri kasnije izmjene nije potrebno komentarisati, dokazani nemač pojma.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Beli98, Burberry46, bvsic, Edo1922, fukare987, General505, Google Adsense [Bot], head88, Hightower, invincible1921, juka55, lol89, Mostarac12345, Namibija, No99, Normus90, PapakIzSa, PeppermintSA, Proximic, Shategabri, Taree, TETRAPAK, zastitaIdentiteta i 131 gost.