Bit ce u Borcu na kraju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Po mom misljenju, ako dodu ova 2-3 pojacanja nema ekipa koja nas moze dobiti u 1. pretkolu. Mozda nam bude malo teze protiv iraca i Ziline ali je ostalo smijurija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:16Kad ćemo saznati 3 potencijalna protivnika? Ako me pamćenje drži, dobijemo par dana prije 3 kluba koja nas mogu zapasti?
Daj da dodju vise pa cemo onda vidjeti na cemu smo.bordobijelisampion je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:31Po mom misljenju, ako dodu ova 2-3 pojacanja nema ekipa koja nas moze dobiti u 1. pretkolu. Mozda nam bude malo teze protiv iraca i Ziline ali je ostalo smijurija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:16Kad ćemo saznati 3 potencijalna protivnika? Ako me pamćenje drži, dobijemo par dana prije 3 kluba koja nas mogu zapasti?
Prvo pretkolo bi trebalo glat ići.bordobijelisampion je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:31Po mom misljenju, ako dodu ova 2-3 pojacanja nema ekipa koja nas moze dobiti u 1. pretkolu. Mozda nam bude malo teze protiv iraca i Ziline ali je ostalo smijurija.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:16Kad ćemo saznati 3 potencijalna protivnika? Ako me pamćenje drži, dobijemo par dana prije 3 kluba koja nas mogu zapasti?
Sarajevo bi u slučaju plasmana u drugo prektolo za prtoivnike moglo dobiti između ostalih ekipe: Luzern (Švicarska), Vojvodina (Novi Sad), Hapoel Jerusalem (Izrael), Zalaegerszeg (Mađarska), Kecskemeti (Mađarska), Sepsi (Rumunija), Debrecen (Mađarska), Aarhus (Danska), Pogon Szczecin (Poljska), Aktobe (Kazahstan), Celje (Slovenija), Bohemians (Češka), Vorskla (Ukrajina)...
Nije ovo nikako naivno![]()
To bi nam bio stoti put da dobijemo najtežeg protivnika među nenositeljimaElCartel11 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 10:28Ma kakve smo kurate srece od svih nenositelja nama ide najteži, a to je po mom mišljenju Zilina![]()