De uzmi sebi novi telefon da nas vise ne patis s ovim q/x ... moze i 2hand, samo da mu sve tipke rade ...Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jun 2023, 16:37Ja cuo da je neki dan bio u Bosni a koqka me zasto je bio rekoh da ne znas nesto vise
I de reci imena te djece sto si sqominjao, ali samo axo su blizu 1, tima, ,,,,,club, godiste i qoziciju axo ti nije qroblem
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
DaVinci je napisao/la: ↑13 jun 2023, 08:56De uzmi sebi novi telefon da nas vise ne patis s ovim q/x ... moze i 2hand, samo da mu sve tipke rade ...Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jun 2023, 16:37Ja cuo da je neki dan bio u Bosni a koqka me zasto je bio rekoh da ne znas nesto vise
I de reci imena te djece sto si sqominjao, ali samo axo su blizu 1, tima, ,,,,,club, godiste i qoziciju axo ti nije qroblem![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
DaVinci je napisao/la: ↑13 jun 2023, 08:56De uzmi sebi novi telefon da nas vise ne patis s ovim q/x ... moze i 2hand, samo da mu sve tipke rade ...Imajednabrigada je napisao/la: ↑10 jun 2023, 16:37Ja cuo da je neki dan bio u Bosni a koqka me zasto je bio rekoh da ne znas nesto vise
I de reci imena te djece sto si sqominjao, ali samo axo su blizu 1, tima, ,,,,,club, godiste i qoziciju axo ti nije qroblem![]()
Bitno da se razumijemo
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
@brigada, razočarao si me.
Jedan dan govoriš haman da je Gigovic nas (kao imaš neke informacije)...par sati kasnije pitaš @rexa kakva je situacija s Gigovicem i je li odlučio sta.
A i počeo si slova naopako pisati..

Jedan dan govoriš haman da je Gigovic nas (kao imaš neke informacije)...par sati kasnije pitaš @rexa kakva je situacija s Gigovicem i je li odlučio sta.
A i počeo si slova naopako pisati..
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Pricao je on nesto i za Huseinbasica i za jos nekog lika o kojem niko ne prica. Ne znam stvarno..
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Joj kad @brigadir opet počne slat raju u prvačiće
biće crvenih obražčića
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Nije qrvi qut da razocaram , to je sve sto mogu reci 
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ove sedmice skautiramo Anesa i Kenana koji igraju za U18 protiv Velsa.
Selektor Mirza Jelecak. Nema gdje nas nema.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Telalović bi mogao ostati u Borusiji kao rotacioni igrač. Nadam se da će otići u cvajtaša.
⚜️~⚜️~⚜️
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ti baš polažeš nade u njega, a on veći gazi 24. godinuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:55Telalović bi mogao ostati u Borusiji kao rotacioni igrač. Nadam se da će otići u cvajtaša.
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
O ovom malom se vec doosta qričalo ovdje ali eto šta te tačno zanima
-
doriangray87
- Kontakt:
https://rtvglasdrine.com/sport/alan-ome ... -zurichom/
Golman Alan Omerović potpisao profesionalni ugovor sa Zurichom
Golman Alan Omerović potpisao profesionalni ugovor sa Zurichom
Freundschaftliches Länderspiel
Österreich vs. Niederlande 2:1 (1:1)
Tore: Pitzer (2., 38.) bzw. Metu (30.)
Österreich: Gugg - Kalintsch, Bah, Rodriguez, Eberharter (51. Yilmaz) - Toy (51. Hafenscher), Nachbar, Wallner (51. Dimoski) - Wölbl, Pitzer, Veskovic
Niederlande: Homann - Penso, Cruden (51. Boateng), van Ingen, Wells (51. Bouchouari) - Renwarin, Spahic, Abdellah - Steffens, Neves, Metu
Ko je ovaj SPAHIC kod holandjana??
Österreich: Gugg - Kalintsch, Bah, Rodriguez, Eberharter (51. Yilmaz) - Toy (51. Hafenscher), Nachbar, Wallner (51. Dimoski) - Wölbl, Pitzer, Veskovic
Niederlande: Homann - Penso, Cruden (51. Boateng), van Ingen, Wells (51. Bouchouari) - Renwarin, Spahic, Abdellah - Steffens, Neves, Metu
Armin Spahic ima nas pasosEdinjoBos je napisao/la: ↑16 jun 2023, 12:22Freundschaftliches Länderspiel
Igra za mlade Borussia Munchengladbach
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Auh, kakvi se propusti dešavaju 
Pa da saznamo za njega tek kad zaigra, i to za Holandiju!?
@ReX,@brigadir,@dzezva,@ostali...mislim da dugujete objašnjenje ovom napaćenom narodu?
Pa da saznamo za njega tek kad zaigra, i to za Holandiju!?
@ReX,@brigadir,@dzezva,@ostali...mislim da dugujete objašnjenje ovom napaćenom narodu?
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
Imajednabrigada
- Kontakt:
Jojjj dox vidim da je defanzivni vezni odmah bi ga halalio
Sve defanzivci i veznjaci da bar hoce da se qojavi neki ofanzivniji sa mozgom ,,,,, klasicna desetka, xreativac da zna bar nesto odigrati
Sve defanzivci i veznjaci da bar hoce da se qojavi neki ofanzivniji sa mozgom ,,,,, klasicna desetka, xreativac da zna bar nesto odigrati
De nek mu neko kaze da je ultrazanimljiv s ovim zarezima i namjernim fulanjem slova, inace se nece okaniti.