Nije ali svi vidimo da mu ovo nije plafon. Već je popravio odbranu, još samo da popravi donošenje odluka a i tu ja napredovao.
NBA Playoffs 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
-
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2022/23
Pitanje je hoce li on ikad dosegnuti taj plafon. I u ovom PO je varirao od kvalitetnih defanzivnih utakmica do totalnih raspada gdje mu je polupokretni Love bjezao. Nije on vise toliko mlad igrac pa da se prica o potencijalu, za 30+ miliona godisnje njegov ucinak mora biti mnogo bolji i ako do tog iskoraka ne dodje njegov ugovor moze biti ozbiljan problem Nuggetsima.
-
- Kontakt:
Da, to jeste rizik.
Slozio bih se. Gordon je tu bio prvi medju jednakima i definitivno treci igrac ekipe. Izbaci bilo koga od njih i bio bi to znacajan udarac za rotaciju, a nije dzabe Malone vise puta ponovio da je MPJ starter i da ce tako i biti.
Hachimura je samo novi Talen Horton-Tucker. Iliti, prosjecan igrac Lakersa kojeg navijaci hajpuju kao da je nesto vise od solidne rezerve u PO timu.
Ma i Reavesa realno prosralo
Ne znam otkud uopste ubacise Ruia u pricu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- djoleprijedor
- Kontakt:
A i sklon je povredama(187 mečeva u 5 sezona RS), to se ne smije zaboraviti, ipak MPJ ima vrijednost, to se ne može sporiti, ali po značaju je po meni 4. ili 5. opcija u Nagetsima.Gordon je 3.igrač.
Nzm da li postoji mogućnost da se napravi neki trejd koji bi u Nagetse doveo Mikala Bridgesa ili O.G.Anouby-a u trejdu sa MPJ?
Nzm da li postoji mogućnost da se napravi neki trejd koji bi u Nagetse doveo Mikala Bridgesa ili O.G.Anouby-a u trejdu sa MPJ?
Mens sana in corpore sano.
Pogadjaj otkud
Nema sanse da ce se Netsi odreci Bridgesa, a Anunoby bi bio realniji, mada je on meni isti profil igraca kao Gordon. Kako god, ja tu nista ne bih dirao, iskreno i sumnjam da ce se ista i trejdovati (osim ako ne bude bas dobra prilika za to).. a ostaje da vidimo sta ce biti.
- akisarajevo92
- Kontakt:
dobio Avdo sliku za narednih par generacija
znao sam da mi na nekoga lici
Don't believe the hype.
I sta je tacno MPJ u PO donosio vise od Ruija? Dodouse prosralo ga da suta brutalno pa se ne pika.
- Slatinash_7
- Kontakt:
He signed a five-year rookie extension in September 2021 that was worth $172 million but could become more if he makes an All-NBA team. Now in the final year of that contract, MPJ will make over $40 million dollars fully guaranteed
Nema Denver šanse preko MPJ da otvori prostor,čovjek ima garantovan novac, može se trejdati samo za nekog iste plate tako da ta priča pada u vodu...Logično da bi im bolje bilo da su za ove pare dobili nekog boljeg igrača ali j.bg tako salary cap i američki sport funkcioniše.. Tjera te ili da sign and trade radiš da dovedeš nekoga kome ističe rookie ugovor ili da ga produžiš pa da tako ideš preko osnovnog salary capa i plaćaš penale, koji se onda slivaju u NBA kasicu prasicu (pretpostavljam).. Brown je bivši tamo, uzet će platu koju "zaslužuje" negdje drugo, ima titulu..Denveru ostaje da pokušaju naći novog Brauna na draftu ili nekako aktivirati Bryanta ili koga već da dobiju na širini..
Nema Denver šanse preko MPJ da otvori prostor,čovjek ima garantovan novac, može se trejdati samo za nekog iste plate tako da ta priča pada u vodu...Logično da bi im bolje bilo da su za ove pare dobili nekog boljeg igrača ali j.bg tako salary cap i američki sport funkcioniše.. Tjera te ili da sign and trade radiš da dovedeš nekoga kome ističe rookie ugovor ili da ga produžiš pa da tako ideš preko osnovnog salary capa i plaćaš penale, koji se onda slivaju u NBA kasicu prasicu (pretpostavljam).. Brown je bivši tamo, uzet će platu koju "zaslužuje" negdje drugo, ima titulu..Denveru ostaje da pokušaju naći novog Brauna na draftu ili nekako aktivirati Bryanta ili koga već da dobiju na širini..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
mislim da bi i Brownu i Denveru i Porteru najbolje bilo da Brown uzme PO, a da Denver proba podici cijenu Porteru i onda neki trade gdje se njemu ide da srede, jer sad su uzeli titulu i vjerujem da niko to ne bi gledao kao neki problem, a onda nakon trade-a, sljedeci ugovor Brownu dici platu koliko zasluzuje sad. ako ne, onda ce vjerovatno Watson dobiti vise minuta a mozda PJ Doziera vratiti da igra ulogu Browna
- Slatinash_7
- Kontakt:
a j.bg, to Brownu nije nikako bolje, sigurna lova sad pa kud koji mili moji. U zadnjih 5 godina ne pamtim igrača da je uzeo player option za manje love i namakao istu za godinu..A loših primjera ima more, počev od crnog Njemca pa nadalje.. Realno, Brown se ostvario kao igrač, vrijeme je da se uzme lova, sve ostalo je čista pogodnost za Denver, treba to priznati.. Neće ga niko prozivati i ako uzme PO, nada se još jednoj tituli sa Denverom, realno su sa istom ekipom prvi favorit nagodinu, ali što se tiče para, player option nije opcijaJHam je napisao/la: ↑13 jun 2023, 19:04mislim da bi i Brownu i Denveru i Porteru najbolje bilo da Brown uzme PO, a da Denver proba podici cijenu Porteru i onda neki trade gdje se njemu ide da srede, jer sad su uzeli titulu i vjerujem da niko to ne bi gledao kao neki problem, a onda nakon trade-a, sljedeci ugovor Brownu dici platu koliko zasluzuje sad. ako ne, onda ce vjerovatno Watson dobiti vise minuta a mozda PJ Doziera vratiti da igra ulogu Browna
Slatina Bog i batina
mislim da mu Denver moze 9mil ponuditi, nek potpise par 1+1 ugovora s povecamjem plate i onda ga poslije ostaviti ko HaslemaSlatinash_7 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 21:43a j.bg, to Brownu nije nikako bolje, sigurna lova sad pa kud koji mili moji. U zadnjih 5 godina ne pamtim igrača da je uzeo player option za manje love i namakao istu za godinu..A loših primjera ima more, počev od crnog Njemca pa nadalje.. Realno, Brown se ostvario kao igrač, vrijeme je da se uzme lova, sve ostalo je čista pogodnost za Denver, treba to priznati.. Neće ga niko prozivati i ako uzme PO, nada se još jednoj tituli sa Denverom, realno su sa istom ekipom prvi favorit nagodinu, ali što se tiče para, player option nije opcijaJHam je napisao/la: ↑13 jun 2023, 19:04mislim da bi i Brownu i Denveru i Porteru najbolje bilo da Brown uzme PO, a da Denver proba podici cijenu Porteru i onda neki trade gdje se njemu ide da srede, jer sad su uzeli titulu i vjerujem da niko to ne bi gledao kao neki problem, a onda nakon trade-a, sljedeci ugovor Brownu dici platu koliko zasluzuje sad. ako ne, onda ce vjerovatno Watson dobiti vise minuta a mozda PJ Doziera vratiti da igra ulogu Browna

JHam je napisao/la: ↑13 jun 2023, 21:49mislim da mu Denver moze 9mil ponuditi, nek potpise par 1+1 ugovora s povecamjem plate i onda ga poslije ostaviti ko HaslemaSlatinash_7 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 21:43a j.bg, to Brownu nije nikako bolje, sigurna lova sad pa kud koji mili moji. U zadnjih 5 godina ne pamtim igrača da je uzeo player option za manje love i namakao istu za godinu..A loših primjera ima more, počev od crnog Njemca pa nadalje.. Realno, Brown se ostvario kao igrač, vrijeme je da se uzme lova, sve ostalo je čista pogodnost za Denver, treba to priznati.. Neće ga niko prozivati i ako uzme PO, nada se još jednoj tituli sa Denverom, realno su sa istom ekipom prvi favorit nagodinu, ali što se tiče para, player option nije opcijaJHam je napisao/la: ↑13 jun 2023, 19:04mislim da bi i Brownu i Denveru i Porteru najbolje bilo da Brown uzme PO, a da Denver proba podici cijenu Porteru i onda neki trade gdje se njemu ide da srede, jer sad su uzeli titulu i vjerujem da niko to ne bi gledao kao neki problem, a onda nakon trade-a, sljedeci ugovor Brownu dici platu koliko zasluzuje sad. ako ne, onda ce vjerovatno Watson dobiti vise minuta a mozda PJ Doziera vratiti da igra ulogu Browna![]()

Okusi strah, bol, mrznju i barut
- djoleprijedor
- Kontakt:
Mislim da će na kraju ipak ostaviti MPJ-a, Brown će otići negdje drugo.JHam je napisao/la: ↑13 jun 2023, 19:04mislim da bi i Brownu i Denveru i Porteru najbolje bilo da Brown uzme PO, a da Denver proba podici cijenu Porteru i onda neki trade gdje se njemu ide da srede, jer sad su uzeli titulu i vjerujem da niko to ne bi gledao kao neki problem, a onda nakon trade-a, sljedeci ugovor Brownu dici platu koliko zasluzuje sad. ako ne, onda ce vjerovatno Watson dobiti vise minuta a mozda PJ Doziera vratiti da igra ulogu Browna
Nadati se da se može naći adekvatna zamjena kroz neki trejd ili ubosti na draftu.
Mens sana in corpore sano.
- Felixians4
- Kontakt:
viewtopic.php?f=18&t=17184&p=9090679&hi ... 7#p9090679
Jokićeva obrana se prelila u playoffs, kao i timski, zasluge i priznanja Malone sa stožerom moraju puno više čitati, Adelman kao ofanzivni koordinator ponešto i jest. Malone eventualno protiv Blazersa 2019. zastao, možda su bili blagi favorit, sve ostalo veoma zanemaren legacy u Nuggetsima, a i ono sitno u tad raspalim Kingsima
Jokićeva obrana se prelila u playoffs, kao i timski, zasluge i priznanja Malone sa stožerom moraju puno više čitati, Adelman kao ofanzivni koordinator ponešto i jest. Malone eventualno protiv Blazersa 2019. zastao, možda su bili blagi favorit, sve ostalo veoma zanemaren legacy u Nuggetsima, a i ono sitno u tad raspalim Kingsima
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Domen naucne fantastike je da taj pik koji dobije DEN bude lutrijski.Trebale bi sve 4 ekipe ciji pik posjeduje OKC u narednoj godini da budu u lutriji, pa da najlosiji dobije DEN.Igrac je napisao/la: ↑13 jun 2023, 09:40Ako Thunder i Clippersi završe u lutriji dobijaju lošiji pick, mislim da Houston svakako ne može bolje od lotteryja, dok je Utah pick zaštićen do 10. pika, taj sigurno nece dobiti. Nije nemoguće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.