FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Azmire dobro nam došao nazad 
-
- Kontakt:
Jos uvijek dosta stvari nije jasno
kontra četnika kontra ustaša kontra sda nacionalista!
075
075
- Sjenjak1919
- Kontakt:
Meni tek sad nije jasno
Otkud sad odbor?
Sve u svemu, dobrodosao nazad!

Sve u svemu, dobrodosao nazad!
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Husić predstavio viziju, Sloboda će u narednim danima dobiti predsjednika
Autor: S. Selimović
13.06.2023. / 21:38
Sastanak Azmira Husića i članova Skupštine Slobode održan je danas, kao što je Faktor ranije i najavio.
Razgovor o novom mandataru Upravnog odbora kluba protekao je u normalnom tonu, rečeno je Faktoru, a uspješni biznismen predstavio je svoju viziju u sklopu koje se podrazumijeva ekspresan povratak premijerligaškog fudbala na Tušanj.
Preostalo je da ljudi u Slobodi obave razgovor s još jednom osobom, koja do okončanja procesa želi ostati anonimna.
Nakon toga slijedi izbor novog predsjednika kluba, koji će se vrlo vjerovatno dogoditi u srijedu poslijepodne, ili četvrtak.
Vrijedi istaknuti da najveću podršku navijača u ovom momentu ima Azmir Husić. Fanovi Crveno-crnih još nisu zaboravili da ih je Husić kao predsjednik kluba već jednom iz Prve lige Federacije BiH uveo u Premijer ligu BiH, a klub je pod njegovom komandom, s Husrefom Musemićem na klupi, bio viceprvak BiH i finalista Kupa BiH, osiguravši tako nastup u Evropi.
Sloboda je na hitnoj sjednici Skupštine održanoj 31. maja ostala bez predsjednika. Elmir Šećerbegović podnio je ostavku na tu funkciju nakon što su Tuzlaci ispali iz Premijer lige BiH. Skupština je usvojila ostavku i na taj način razriješila Upravni odbor.
Autor: S. Selimović
13.06.2023. / 21:38
Sastanak Azmira Husića i članova Skupštine Slobode održan je danas, kao što je Faktor ranije i najavio.
Razgovor o novom mandataru Upravnog odbora kluba protekao je u normalnom tonu, rečeno je Faktoru, a uspješni biznismen predstavio je svoju viziju u sklopu koje se podrazumijeva ekspresan povratak premijerligaškog fudbala na Tušanj.
Preostalo je da ljudi u Slobodi obave razgovor s još jednom osobom, koja do okončanja procesa želi ostati anonimna.
Nakon toga slijedi izbor novog predsjednika kluba, koji će se vrlo vjerovatno dogoditi u srijedu poslijepodne, ili četvrtak.
Vrijedi istaknuti da najveću podršku navijača u ovom momentu ima Azmir Husić. Fanovi Crveno-crnih još nisu zaboravili da ih je Husić kao predsjednik kluba već jednom iz Prve lige Federacije BiH uveo u Premijer ligu BiH, a klub je pod njegovom komandom, s Husrefom Musemićem na klupi, bio viceprvak BiH i finalista Kupa BiH, osiguravši tako nastup u Evropi.
Sloboda je na hitnoj sjednici Skupštine održanoj 31. maja ostala bez predsjednika. Elmir Šećerbegović podnio je ostavku na tu funkciju nakon što su Tuzlaci ispali iz Premijer lige BiH. Skupština je usvojila ostavku i na taj način razriješila Upravni odbor.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Meni sve djeluje da je A.H ponudjeno mjesto u odboru ali ce predsjednik neko drugi da bude... Sad da li ce on to prihvatiti ili nece do njega je. Smrdi mi sve na to da pokusavaju napraviti "ekipu" sa istim i dosadasnjim ljudima, koliko ce to uspjeti, Bog sami zna...
075
075

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Ko je ovaj najnoviji anonimni kandidat? Zna li se sta?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hvala dragom Allahu, samo da ga još imenuju za predsjednika i da krene nova era 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Večeras je održan finalni sastanak između Azmira Husića i predstavnika Skupštine Fudbalskog kluba Sloboda.
Na sastanku je kako saznaje ****, dogovoreno da Azmir Husić preuzme klub, a podršku je dao i gradonačelnik Tuzle Zijad Lugavić.
Prema saznanjima našeg portala, Azmir Husić neće biti predsjednik Upravnog odbora kluba, ali će tu funkciju obnašati osoba koju on odabere.
Dogovoreno je također da će Upravni odbor činiti i predstavnici navijačke grupe "Fukare", ali i dva predstavnika gradske uprave.
Na sastanku je kako saznaje ****, dogovoreno da Azmir Husić preuzme klub, a podršku je dao i gradonačelnik Tuzle Zijad Lugavić.
Prema saznanjima našeg portala, Azmir Husić neće biti predsjednik Upravnog odbora kluba, ali će tu funkciju obnašati osoba koju on odabere.
Dogovoreno je također da će Upravni odbor činiti i predstavnici navijačke grupe "Fukare", ali i dva predstavnika gradske uprave.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Polako da se ne zalijećemo,nije još gotovo fali još jedan ali krupan korak,napravljen je mali korak...!
- Sjenjak1919
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako nisu svi na istoj stranici onda bolje da ne idu zajedno u odbor koliko god bio po imenima jak. Mada realno ima imena da je kisela jaca od njih.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nek se ovo pocelo rjesavat napokon. Bukvalno sam imao osjecaj da nas preuzima konzorcij iz Saudijske Arabije, toliko se ovo sve oduzilo
Veceras se napokon moze mirno zaspat

Veceras se napokon moze mirno zaspat
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne moze druze, ovo jos uvijek nista nije zvanicno ni sigurno.

075
075

Bukvalno hahaha
Par dana nisam ni ulazi na forum ne moze ba glava me pocela bolit...
Valjda sve bude dobro sad, da i nama napokon krene kako treba

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.