Manchester United FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Ma dovedes Kanea i golmana koji zna nogom igrati, bolji si za 30 posto odmah.
Kako kasno ? Sa pametnim ljudima za 10 dana mozes sve uradit,ne treba nama puno,tri igraca ,svakako ne mozes sve za jedsn rok uradit a nije da smo toliko losi.Poligon10 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 15:36Ma evo Athletic smiruje strasti. Ništa se ovdje još ne zna i čeka se reakcija Glazera. Ako ništa, dosta ovih je prenijelo da će uskoro donijeti odluku o “preferiranom” kupcu. Ja se nadam da će to biti u narednim danima i da će se ova saga nekako riješiti. Propadosmo skroz ovo ljeto s ovima na čelu. Mada i ovako je već kasno, pitanje je šta se može izvući do kraja prelaznog roka.
Zeljeznicar! 1921 !
Nije ništa gotovo ni za koga. Jedino je onaj argentinac u Liverpoolu fiksan. Radio sam dosta sa engleskim medijima kroz posao - 20% je factual, 80% je rumor mill, u velikom broju slučaju namjeran ili plaćen. U prevodu, trenutno je limbo prepun poluinformacija koje često plasiraju i agenti samih igrača da im nabiju cijenu. Nismo jednom imali situaciju da XYZ igrač samo što nije došao kod nas za 90 miliona, pa ga, lupam, Bayern dovede za 25, a ispostavi se da mi nikad nismo ni pitali za njega. Zato... polako. I mene je danas ponijela objava za katarane, ali dok ih ne vidim na fotografiji da potpisuju sales contract, ništa nije sigurno. Zato, da citiram samog sebe od neki dan, umjereno sa čitanjem objava ovih dana, može se samo oboliti...
Ovaj De Jong, kad god ga gledam, baś slab. Večeras protiv Hrvatske jedna od najslabijih karika Holandije. Spor, komplikuje, kliže u defanzivi, loptu reciklira “do smrti”, vrhunac mu je dodati prvom do sebe. Vala ne znam šta je šef u njemu toliko vidio, kad se maltene na koljenina preklinjalo da dodje prošle godine
Ja i dalje kao po jajima da hodam, nista ne vjerujem dok ne bude zvanicno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Imal kakvih novih infosa
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma gotovo je to samo se ceka potvrda i to ce brzo i onda krenut u kupovinu i vds sngazovat mislim da je to i plan
Zeljeznicar! 1921 !
Van der Sar?
Nije se vala proslavio u Ajaxu pred kraj.
Nije se vala proslavio u Ajaxu pred kraj.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Jbg, ali sa ETH je imao odlicnu saradnju
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma razvuci ce se ovo kompletno ljeto, ja i dalje vjerujem da ce na kraju prodati klub Ratcliffeu, ljige su to nevidjene.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Jel istina da se Greenwood vraca?
Chelsea odbio 50 miliona funti za Mounta. Mislim da je najkasnije ovo trenutak kad smo se trebali povuci, nema teoretske sanse da vrijedi i milion preko 50mil.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Kod nas izgleda standardan transfer rok. Mijenjaju se ljudi ali transfer politika ostaje nevjerovatna.
Al ovo za Mounta mi je ziva misterija, od toliko kriticnijih pozicija oni se bore za ofanzivnoh veznog? U čemu je faxon ako Bruno hoće da igra sve utakmice a bolji je od Mounta?
Stvarno laički kad gledaš sve ovo je prilično smiješno. Arapi su nam, mislim, jedina nada..
Al ovo za Mounta mi je ziva misterija, od toliko kriticnijih pozicija oni se bore za ofanzivnoh veznog? U čemu je faxon ako Bruno hoće da igra sve utakmice a bolji je od Mounta?
Stvarno laički kad gledaš sve ovo je prilično smiješno. Arapi su nam, mislim, jedina nada..
Siguran sam da Mount kod nas ne bi igrao AMFa, samo po potrebi.
ETH ga zeli za centralnog veznog, zbog toga licno i prizeljkujem transfer.
ETH ga zeli za centralnog veznog, zbog toga licno i prizeljkujem transfer.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Novi dresovi
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Volim što pretjerano ne eksperimentišu, “like” od mene
Izgleda da imaju savrsenu ekipu pa jedini nista ne rade na trzistu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.