igras u dvojekivi je napisao/la:jak mi je komp. mozes se i zahebavat po gradu i to jel? samo ne kontam sta znaci to co-opRadioglava je napisao/la:Jesam na kompu. Princip je isti ko u GTA igrama. Imaš svog lika i radiš misije itd. Što je bolje urađeno nego u GTA je što možeš od svog lika praviti šta god hoćeš, ima više mogućnosti nego u GTA. Loša strana je, što je veoma loše optimizirano za kompjuter, tako da šteka i kad imaš dobru konfiguraciju. Najveći plus je ipak, što ima co-op način igranja. Tako možeš sa drugom ići i potući se u kafani, poslije toga pobjegnete od policije i praviš svakakve probleme.kivi je napisao/la: jesil ti igrao?![]()
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- -Barcelona-
- Kontakt:
Re: Games All About
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Zute diskete su bile od famicom, tj. kineska ili japanska kopija od nintenda, a bilo je konzola raznih oblika, pa tako i sa izgledom segePuma je napisao/la:ovo Sega games je za sve nas koji smo u djetinjstvu razvaljivali segu sa onim zutim disketama
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:

Jel neko igrao ovu legendarnu Prince of Persia 3D nekada ????
Ja sam ovo igrao dok sam bio veoma mali, isto kao ovaj Prince of Persia (1992) i Wolfenstein 3D, i sjećam se dođem do one biblioteke i trebam da prođem kroz tajni prolaz, imaju dva .... Na jednom te ubije tajni mač, a kad krenem prema drugom samo me izbaci na Desktop ....
Nedavno sam se zainteresovao i pokušao opet ali isto, na internetu nešto treba za patch 2 CD-a ....
- Radioglava
- Kontakt:
Da, možeš kao u GTA ići po gradu i zajebavati se. To co-op je kooperativno igranje, kao što -Barcelona- kaže, igraš u dvoje. Zamisli GTA, samo što ti i drug u isto vrijeme idete po gradu.kivi je napisao/la: jak mi je komp. mozes se i zahebavat po gradu i to jel? samo ne kontam sta znaci to co-op![]()
Evo video kako izleda:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Radioglava, dana/u 15 avg 2012, 09:29, ukupno mijenjano 1 put.
znam da su bile kineske, samo jedan lik u mom kraju je imao pravu segu, i to nije moglo zbog americkog napajanjaBilal je napisao/la:Zute diskete su bile od famicom, tj. kineska ili japanska kopija od nintenda, a bilo je konzola raznih oblika, pa tako i sa izgledom segePuma je napisao/la:ovo Sega games je za sve nas koji smo u djetinjstvu razvaljivali segu sa onim zutim disketama
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
moze neko predlozit kakvu dobru strategiju 
- Ponos Torina
- Kontakt:
ja mislim da se mnogi sjecaju ove igre i da bi je voljeli opet igrati
eh pa evo vam prilike
Crash Bandicoot 3: Warped

http://www.fileserve.com/file/99FvPwn/C ... coot.3.rar
instalacija nije potrebna,znaci samo extract uraditi i igraj odma
eh pa evo vam prilike
Crash Bandicoot 3: Warped

http://www.fileserve.com/file/99FvPwn/C ... coot.3.rar
instalacija nije potrebna,znaci samo extract uraditi i igraj odma
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
e hvala na objasnjenju i tebi i barceloni. jel trebam nes posebno skidat za igranje u dvoje il dodje u igricu? jel mozes prelazit misije kad igras u dvoje il se samo zahebavas po gradu?Radioglava je napisao/la:Da, možeš kao u GTA ići po gradu i zajebavati se. To co-op je kooperativno igranje, kao što -Barcelona- kaže, igraš u dvoje. Zamisli GTA, samo što ti i drug u isto vrijeme idete po gradu.kivi je napisao/la: jak mi je komp. mozes se i zahebavat po gradu i to jel? samo ne kontam sta znaci to co-op![]()
Evo video kako izleda:
[youtube][/youtube]
ps sorry sto sam naporan al me interesuje.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Radioglava
- Kontakt:
Nemoraš skidati ništa posebno i može se igra prelaziti zajedno. Samo, imam možda lošu vijest za tebe. Jer tvoj drug mora igrati na drugom kompjuteru, ne može na istom. Morate spojiti 2 kompa i onda jedan napravi server i drugi uđe.kivi je napisao/la: e hvala na objasnjenju i tebi i barceloni. jel trebam nes posebno skidat za igranje u dvoje il dodje u igricu? jel mozes prelazit misije kad igras u dvoje il se samo zahebavas po gradu?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jel ko probao Crysis 2 demo mp, igra dobra, portovana sa konzola :S, po meni mana max moze 12 igraca na serveru, al mape nisu nesto posebno velike, daju se igrati, meni igrica pravo igrica nesto, uskoro cu postaviti svoj gameplay i koji screenshot 
e jbg. taman se ponado da cemo ja i drug razvaljivat. nema veze skinucu je ja opet. vidim da je mocna.Radioglava je napisao/la:Nemoraš skidati ništa posebno i može se igra prelaziti zajedno. Samo, imam možda lošu vijest za tebe. Jer tvoj drug mora igrati na drugom kompjuteru, ne može na istom. Morate spojiti 2 kompa i onda jedan napravi server i drugi uđe.kivi je napisao/la: e hvala na objasnjenju i tebi i barceloni. jel trebam nes posebno skidat za igranje u dvoje il dodje u igricu? jel mozes prelazit misije kad igras u dvoje il se samo zahebavas po gradu?
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
zaplako sam... na tren...

Zadnja izmjena: QUARESMA 18<<<, dana/u 04 mar 2011, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.
jao moci. ovo se mora skinut.QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cekaj jesen pobro,kivi je napisao/la:jao moci. ovo se mora skinut.QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Znal ko dje imaju oni tenkovi sa sege
Kad ides tenkom ubijas ostale , razbijas one blokove 
jbg ja konto odmah stavit da se skida. valja cekat jese. vidim da imamo slican ukus kad su igre u pitanju pa bih te zamolio da predlozis par igrica. sport, pucacine, auta i sl.QUARESMA 18<<< je napisao/la:cekaj jesen pobro,kivi je napisao/la:jao moci. ovo se mora skinut.QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
zaplako sam... na tren...sto ne volim kad me ovako napale... a do jeseni
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jao grafike !!!!kivi je napisao/la:jao moci. ovo se mora skinut.QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
http://www.emulator-zone.com/ - skines odavde emulator za nintendo(nes), jer su ti tenkovi bili na nintendu.bavarian_bk je napisao/la:Znal ko dje imaju oni tenkovi sa segeKad ides tenkom ubijas ostale , razbijas one blokove
Bilo je zanimljivo ponovo prelaziti Contru ili igrati tenisa u dvoje. Kad ja i brat raspalimo tenisa protiv petica. Ja na mrezi, a on ceka na osnovnoj liniji
http://www.coolrom.com/ - evo ti jednu stranicu na kojoj imas dosta igrica
http://www.coolrom.com/roms/nes/1917/Battle_City.php a evo ti tenkova (batle city)
- Ponos Torina
- Kontakt:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
Odlicno su uradili podsjeca me na Black ops malo
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
@Ponos Torina
mene ni malo ne podsjeca, dobro to je tvoje misljenje, kad izadje Battlefield 3 mislim da je gotov Call OF Duty, kao i BFBC2 je dosta bolji od CoD,a za BF3 ne smijem ni pomisliti kakav ce biti gameplay kad izadje, CoD je tipicnka Run And Kill fps igrica, tu nema nimalo rata, samo trckaras po mapi, jos ako si dosao do zadnjeg levela, nemoze ti niko nista... a i ima dosta bugova, o citerima da ne pricam, ja budala uzo na steamu CoD mw2 prvi dan odma usao kad tamo citer, uzo lola maitraljez fino leg´o i raspaljuje samo headshot, sve jedan za drugim, CoD BO je dosta bolji, al uvjek ima ono isto kao od CoD4, ono sto sam naveo Run´n´Kill...
mene ni malo ne podsjeca, dobro to je tvoje misljenje, kad izadje Battlefield 3 mislim da je gotov Call OF Duty, kao i BFBC2 je dosta bolji od CoD,a za BF3 ne smijem ni pomisliti kakav ce biti gameplay kad izadje, CoD je tipicnka Run And Kill fps igrica, tu nema nimalo rata, samo trckaras po mapi, jos ako si dosao do zadnjeg levela, nemoze ti niko nista... a i ima dosta bugova, o citerima da ne pricam, ja budala uzo na steamu CoD mw2 prvi dan odma usao kad tamo citer, uzo lola maitraljez fino leg´o i raspaljuje samo headshot, sve jedan za drugim, CoD BO je dosta bolji, al uvjek ima ono isto kao od CoD4, ono sto sam naveo Run´n´Kill...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.