FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo nemoj moldavce opet
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ovi aylichi i mirzici su najveca sramota kuba uz radovana
- FKSDoGroba
- Kontakt:
BeskičmenjaciBordoBBoja je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:01Ovi aylichi i mirzici su najveca sramota kuba uz radovana
- BordoBBoja
- Kontakt:
Vise kicme imaju sumske glisteFKSDoGroba je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:04BeskičmenjaciBordoBBoja je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:01Ovi aylichi i mirzici su najveca sramota kuba uz radovana
Pa taman ce bit vrijeme da budemo najbolji klub na balkanu kae direktorica. Znaci hocel oni imat sanse protiv nas

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Evo Man United tjera Harry Maguira.
Taman je za nase lige
On i Trako nazad
Taman je za nase lige
On i Trako nazad

-
- Kontakt:
[quote=NisamInSajder post_id=9321362 time=16866798
A što se straši sa tim ako Mirvić digne ruke, ode Sarajevo u provaliju kao, a Sarajeva bilo i bit će i prije i poslije Mirvića. A to što vjerujete da će Sarajevo otići u provaliju, pa to može biti samo dokaz da imaš "sposobnu" upravu, koja još nije namakla niti jednog sponzora. Ono što je bilo otjerano je. Akademija, ništa, nula, pola trenera je tu vezom, otjeran je dobar dio kvalitetnih ljudi što su radili sa akademcima. Puna administracija nekih headova sa pofinim platama i ugovorima poznatim "prst u uho". Pritom, prošle godine si imao jedan od najvećih budžeta, nisi izborio Europu, ove godine imaš daleko daleko najveći budžet ikad, bilo kojeg kluba, i izboriš Europu jedva, sa nikakvom igrom, srce ti lupa kada protivnik krene prema našem golu, a pritom imaš realno na papiru roster koji se može boriti za duplu krunu.
Mirvić. On je niko i ništa spram klubom. Otići će jednog dana sigurno, samo pitanje je da li će išta ostaviti iza sebe. A očigledno koliko se nekolicina navijača plaši njegovog odlaska, ostat će samo dugovi jer će ovaj izvući novac/izvlači novac, ima ljude na bitnim funkcijama za koje gotovo svi navijače vjeruju da su nesposobni. Dakle, cijela situacija sa klubom graniči sa zdravim razumom.
Čaušević ima fin CV, pitanje je ovlasti koje će dobiti, to jeste šta će biti kada pokuša nešto svoje donijeti, da li će biti zaustavljen/otjeran talovima, stalnim "podapinjanjem noge"... Nije prvi kvalitet koji stiže u klub. Cioffi, Kepčija, Lugušić na tim velikim funkcijama. Pa Kolašinac, Dženo, Hasančić, Alagić i još dosta dosta njih, ima i onih izvan sportskog segmenta?
[/quote]
Zanemarimo moj post i da ti kažem sta mislim o ovome što si napisao:
- Potpuno se slažem da rad Akademije je po pitanj finalnog proizvoda (igraca) nema. Prije 3-4 god. bili bitan faktor u DK. To nije ok.
- Međutim imamo mlade igrače iz vana, koji finansijski mogu nadomjestiti sto smo dobijali od Akademije, obaveza mora ipak biti da Akademija opet daje Kove ,Mujakice, Djokanovice. ...
- Kad kažeš prošle godine nismo izborili Evropu, vjerovatno misliš na sezonu 21/22, tad je Sabra s Hadzicem kolo vodila, Nam pobjegao glavom bez obzira i ostali ni na nebu ni zemlji. U sezoni od igrača perjanice bili Krste,Oremus,Bodul i mnogi kojih se vise i ne želim sjećati.
- Lično mislim da FKS nije bolje izgledao nego što sad izgleda , a gosp.Mirvić je najzaslužniji. Kad se Nam povukao, bio bojkot igrača i svašta ružno, dolaskom Mirvića sve izgleda dobro izuzev ove velike drame oko bojkota. Ne komentarisem bojkot , nego samo spominjem kao činjenicu.
- Čaušević po CV bi mogao biti top pogodak i možda donese mnogo dobrog Akademiji prvenstveno,a i po pitanju i prvog tima. Ko zna možda i budući ŠSŠ

A što se straši sa tim ako Mirvić digne ruke, ode Sarajevo u provaliju kao, a Sarajeva bilo i bit će i prije i poslije Mirvića. A to što vjerujete da će Sarajevo otići u provaliju, pa to može biti samo dokaz da imaš "sposobnu" upravu, koja još nije namakla niti jednog sponzora. Ono što je bilo otjerano je. Akademija, ništa, nula, pola trenera je tu vezom, otjeran je dobar dio kvalitetnih ljudi što su radili sa akademcima. Puna administracija nekih headova sa pofinim platama i ugovorima poznatim "prst u uho". Pritom, prošle godine si imao jedan od najvećih budžeta, nisi izborio Europu, ove godine imaš daleko daleko najveći budžet ikad, bilo kojeg kluba, i izboriš Europu jedva, sa nikakvom igrom, srce ti lupa kada protivnik krene prema našem golu, a pritom imaš realno na papiru roster koji se može boriti za duplu krunu.
Mirvić. On je niko i ništa spram klubom. Otići će jednog dana sigurno, samo pitanje je da li će išta ostaviti iza sebe. A očigledno koliko se nekolicina navijača plaši njegovog odlaska, ostat će samo dugovi jer će ovaj izvući novac/izvlači novac, ima ljude na bitnim funkcijama za koje gotovo svi navijače vjeruju da su nesposobni. Dakle, cijela situacija sa klubom graniči sa zdravim razumom.
Čaušević ima fin CV, pitanje je ovlasti koje će dobiti, to jeste šta će biti kada pokuša nešto svoje donijeti, da li će biti zaustavljen/otjeran talovima, stalnim "podapinjanjem noge"... Nije prvi kvalitet koji stiže u klub. Cioffi, Kepčija, Lugušić na tim velikim funkcijama. Pa Kolašinac, Dženo, Hasančić, Alagić i još dosta dosta njih, ima i onih izvan sportskog segmenta?
[/quote]
Zanemarimo moj post i da ti kažem sta mislim o ovome što si napisao:
- Potpuno se slažem da rad Akademije je po pitanj finalnog proizvoda (igraca) nema. Prije 3-4 god. bili bitan faktor u DK. To nije ok.
- Međutim imamo mlade igrače iz vana, koji finansijski mogu nadomjestiti sto smo dobijali od Akademije, obaveza mora ipak biti da Akademija opet daje Kove ,Mujakice, Djokanovice. ...
- Kad kažeš prošle godine nismo izborili Evropu, vjerovatno misliš na sezonu 21/22, tad je Sabra s Hadzicem kolo vodila, Nam pobjegao glavom bez obzira i ostali ni na nebu ni zemlji. U sezoni od igrača perjanice bili Krste,Oremus,Bodul i mnogi kojih se vise i ne želim sjećati.
- Lično mislim da FKS nije bolje izgledao nego što sad izgleda , a gosp.Mirvić je najzaslužniji. Kad se Nam povukao, bio bojkot igrača i svašta ružno, dolaskom Mirvića sve izgleda dobro izuzev ove velike drame oko bojkota. Ne komentarisem bojkot , nego samo spominjem kao činjenicu.
- Čaušević po CV bi mogao biti top pogodak i možda donese mnogo dobrog Akademiji prvenstveno,a i po pitanju i prvog tima. Ko zna možda i budući ŠSŠ
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ovi sto nas prepadaju odlaskom Mirvica u isto vrijeme propagiraju da klub nije Alya i Narkoman, i da kao ne trebamo bojkotovati zbog njih... Pa sta ako ode Hrasnicki influenser, nije on klub, navijajte i dalje za klub...
Joj ubleha dilajlinih.
Joj ubleha dilajlinih.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ovi bojkot boysi cekaju malo da utihne prica o tome pa opletu onako rafalno. Svasta
Hebo vas Mirza kad cete svatiti da ljudi vole klub i da ih nikad necete okrenuti protiv kluba

U novi boj ...
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I kad’ tesko je i kad redas poraze… i u dobru i u zlu. Ali ne tako davno nisi mogao golu pogledati prema Ljubicu, krpio sastav ko kakva seoska ekipa itd itd. Nema potrebe za ubleha i slicnim “atributima”. Zato i sluzi forum da iznosimo stavove
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Zato u eri Mirvaha imamo cetvrto mjesto, neizborenu Evropu prosle sezone ali smo Celiku pogledali prema golu, i na tome ostali.... Jbt kako pricate kao da imamo dvije titule od dolaska influensera i qrve direktorice !Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:54I kad’ tesko je i kad redas poraze… i u dobru i u zlu. Ali ne tako davno nisi mogao golu pogledati prema Ljubicu, krpio sastav ko kakva seoska ekipa itd itd. Nema potrebe za ubleha i slicnim “atributima”. Zato i sluzi forum da iznosimo stavove
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- BordoBBoja
- Kontakt:
Ovakvi ko ovi anti bojkotsi su uz rat il bjezali za njemacku ili se krili po podrumima
90!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Jedan igrac za godinu i pol dana ne stigne da pokaze sta zna a ne da ustrojis citav klub, odredis kako ces raditi (pa mozda si u drugoj zemlji poceo raditi, valja se i na to navici i sta sve nosi s tim).NazorUso je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:59Zato u eri Mirvaha imamo cetvrto mjesto, neizborenu Evropu prosle sezone ali smo Celiku pogledali prema golu, i na tome ostali.... Jbt kako pricate kao da imamo dvije titule od dolaska influensera i qrve direktorice !Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:54I kad’ tesko je i kad redas poraze… i u dobru i u zlu. Ali ne tako davno nisi mogao golu pogledati prema Ljubicu, krpio sastav ko kakva seoska ekipa itd itd. Nema potrebe za ubleha i slicnim “atributima”. Zato i sluzi forum da iznosimo stavove
Znaci covjek njje tu ni cestite dvije sezone a ti bi da imamo dvije titule. U filmovima nije realno.
Vjerovatno Sve ostale ekipe sjede, ne treniraju i cekaju da neko napravi sredi tim Fk Sarajeva da bi mi pobjedivali tek tako?
Pa i drugi brate rade, lopta je okrugla. Ko kaze da je titula zagarantovana bilo kome uopste? Koji je to recept uspjeha?
- 1 9 4 6 -
I Slavija izbacila alborg ako se dobro sjecamnapoleon72 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 22:55Daj nam skandinavce, leze nam generalno.![]()
Izbacivali smo Orebro, Haugesund i Helsinborg. Zeljo Lilestroma, cak su se dobro fajtali i sa AIKom. Malo nam mostarci kvare prosjek, Veleza Elfsborg natambura, Zrinjskog Malme i Odense.
FKS❤️1946
-
- Kontakt:
[quote=Lobudaraczapamcenje post_id=9321720 time=1686694123 ?
Lob udarac za pamćenje
Bogati odakle ti ideja za taj nick?
Dzemo Smjecanin ili malo vjerovatno Mirsad Fazlagic ?
,
Lob udarac za pamćenje

Dzemo Smjecanin ili malo vjerovatno Mirsad Fazlagic ?

,
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑14 jun 2023, 00:18[quote=Lobudaraczapamcenje post_id=9321720 time=1686694123 ?
Lob udarac za pamćenje![]()
Dzemo Smjecanin ili malo vjerovatno Mirsad Fazlagic ?![]()
,
Valjal

Lob udarac za pamcenje, lob udarac za trece pretkolo lige prvaka. A moze i Dzemo. Imali smo ih vise

- 1 9 4 6 -
Nemoj me pogrešno shvatiti, ali toliko hejtanje nisam čuo ni od naših susjeda prema našem klubu. Ljudi bi dali dunjaluk da im se pojavi pola jednog Mirvića. Naravno, uvijek ćeš izvući najgore stvari, a onda komentarišete i prizivate neka pojačanja, a koje je ko obezbijedio? Tjeraš Mirvića i nazivaš ga Hrasnickim influenserom (kao biće nam bolje, bili smo i prije njega), a u suštini prema postovima koje pišeš na drugim temama, tvoj identitet je upitan, kao i dobronamjerne želje prema našem najvećem, jedinom i najboljem klubu FKS.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Andrej i Nihad nigdje ne idu, njihovi agenti za sad ne znaju i o kakvim ponudama, samo price
Sve mi znamo.
Ma lik je hulahopka za sirotinju ovog foruma, uopste nije nas navijac, samo trola bezvezeAmcho1 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 00:33Nemoj me pogrešno shvatiti, ali toliko hejtanje nisam čuo ni od naših susjeda prema našem klubu. Ljudi bi dali dunjaluk da im se pojavi pola jednog Mirvića. Naravno, uvijek ćeš izvući najgore stvari, a onda komentarišete i prizivate neka pojačanja, a koje je ko obezbijedio? Tjeraš Mirvića i nazivaš ga Hrasnickim influenserom (kao biće nam bolje, bili smo i prije njega), a u suštini prema postovima koje pišeš na drugim temama, tvoj identitet je upitan, kao i dobronamjerne želje prema našem najvećem, jedinom i najboljem klubu FKS.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.