Jesmo neki dan

Jesmo neki dan
Prvo su unistili svjetski fudbal ovi arapi, pa je sve ostalo krenulo naopako.dok sam ja ovo napisao, benzema je zaradio 400 eura(a tipkam relativno brzo)Mostarac1922 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:14To stoji, ali to je vise do nase nemoci, nisu igraci krivi.
Sarajevo je unistilo ligu svojim platama, oni preplacuju igrace da bi igrali u PL, i onda svi ostali igraci misle da ako u Sarajevu dobivaju 10k eura da onda moze i on da trazi to kod nas. Treba se gledati drustvo u kojim zivimo kad se davaju plate. Ako je kafa 2-3km, cevapi 8-10km, normalna placa kod radnika 1500km +~ kirija niska, nemozes ti ocekivati onda ako se bavis fudbalom u Plbh 10 000km platu. Ali kako kazem unistili su ligu ovi iz Sarajeva sto se tice plata.
Ni u hrvatskoj izuzev Dinama plate nisu ko u Sarajevu.
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 jun 2023, 22:52Da je Ognjenovica iz onog vakta upariti sa Antom mogao bi Osmo i prilec u neka doba![]()
*p!p!t@* je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:21CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 jun 2023, 22:52Da je Ognjenovica iz onog vakta upariti sa Antom mogao bi Osmo i prilec u neka doba![]()
Kako je bRAt bio lud![]()
Gledaj mu karijereOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:27*p!p!t@* je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:21CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑13 jun 2023, 22:52
Da je Ognjenovica iz onog vakta upariti sa Antom mogao bi Osmo i prilec u neka doba![]()
Kako je bRAt bio lud![]()
![]()
![]()
![]()
Zemi10 upao u klub preko foruma
Ti i Alem cheerleaders na poluvremenu
Prvi potez @tuznog kad udje u klub- nova garnitura domacih dresova.
Ado1922 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:34ti ćeš Hasu zamijeniti
![]()
Znas kako jednom rece ona iz SDA : “ode Mevludin dođe Milorad.” Kod nas ode Haso a dodje Savo. Nece da moze. Pretjerali smo sad treba se na temu vratitOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:36![]()
![]()
![]()
Mislim da je neko gore fino objasnio, nisam siguran @espirito mozda. Do prozivke do sad jedan igrac maximalno svi ostali poslije. Ne igramo evropu ove godine, nismo u zurbi i hici nekoj da nagomilavamo sve i svasta jer nam je malo kasnije svakako prozivka. I mene ubi neizvjesnost, ali treba sacekati jos malo.
@juznibosanac does not Like thisCernica22 je napisao/la: ↑13 jun 2023, 23:37Znas kako jednom rece ona iz SDA : “ode Mevludin dođe Milorad.” Kod nas ode Haso a dodje Savo. Nece da moze. Pretjerali smo sad treba se na temu vratit![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.