Izgleda da je ona povreda Ibre "patka" odnosno takticka varka uoci tekme sa Juventusom, siguran sam da on nema nikakvih problema, ali bio bi red ga malo odmoriti do Tottenhama
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Izgleda da ce produzit s Nestom za jos jednu sezonu i onda Fertig
Izgleda da je ona povreda Ibre "patka" odnosno takticka varka uoci tekme sa Juventusom, siguran sam da on nema nikakvih problema, ali bio bi red ga malo odmoriti do Tottenhama
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Izgleda da smo postali mnogo ozbiljni sa Taiwom,ajde Galliani dajjj i njega,po meni odlican lijevi bek sa topovskom ljevicom,ajdeeeeee Gallianiiiiiiiiiii 
As mentioned in recent days by Itasportpress.it, the Nigerian full-back of Marseille, Taye Taiwo, figure in Milan's shopping list. The exterior of the French left has long been a special executive noted that the Rossoneri have intensified their contacts after learning the news of the safe departure of the player in June.
As mentioned in recent days by Itasportpress.it, the Nigerian full-back of Marseille, Taye Taiwo, figure in Milan's shopping list. The exterior of the French left has long been a special executive noted that the Rossoneri have intensified their contacts after learning the news of the safe departure of the player in June.
Joj nekakvih glasina kamaru jbt,ne mozes pofatati sve............
Navodno prema fracuskim medijima Sakho je vec igrac Milana......
Navodno prema fracuskim medijima Sakho je vec igrac Milana......
Ehh eto kazu da Ibra neće igrati utakmicu protiv juventusa
Bit ce teško bez njega, ali eto , Sreća pa imamo dobru zamjenu , bit ce tu:
Pato, Cassano i Robinho s'tim da ce K.P Boateng igrati od 1' minute
Bit ce teško bez njega, ali eto , Sreća pa imamo dobru zamjenu , bit ce tu:
Pato, Cassano i Robinho s'tim da ce K.P Boateng igrati od 1' minute
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Igra ibrahimovic...danas je trenirao...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SaltCityAttack
- Kontakt:
eh da vam se i ja prijavim
...naranvo ja samo volim i navijam za Slobodu ostalo nije toliko ni bitno, ali u evropi svakako gotivim Milan, pa smatram da pripadam ovoj temi 
Nadam se da ce Milan nastaviti uspjesnost u prvenstvu...Ovo kolo veliki derbi, gdje ocekujem pobjedu protiv Juventusa...ovo su dvije najvece ekipe u Italiji to se zna, dok Interisti su jos uvjek daleko iza njih, bez obzira sto su iskoristili priliku, kada su Milan i Juventus bili kaznjeni...samo se pitam kako je Inter uspjeo proci bez kazne, a i oni su bili svakako u najmanju ruku priblizno umjesani u sve radnje...znam da se poslije, ali kasno doznalo da su i oni imali mutnih radnji
Nadam se da ce Milan nastaviti uspjesnost u prvenstvu...Ovo kolo veliki derbi, gdje ocekujem pobjedu protiv Juventusa...ovo su dvije najvece ekipe u Italiji to se zna, dok Interisti su jos uvjek daleko iza njih, bez obzira sto su iskoristili priliku, kada su Milan i Juventus bili kaznjeni...samo se pitam kako je Inter uspjeo proci bez kazne, a i oni su bili svakako u najmanju ruku priblizno umjesani u sve radnje...znam da se poslije, ali kasno doznalo da su i oni imali mutnih radnji
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Dobro dosao dobri domacineSaltCityAttack je napisao/la:eh da vam se i ja prijavim...naranvo ja samo volim i navijam za Slobodu ostalo nije toliko ni bitno, ali u evropi svakako gotivim Milan, pa smatram da pripadam ovoj temi
I Zenicaniscudetto je napisao/la:Dobro dosao dobri domacinema zna se mi pravi tuzlaci volimo samo crveno crnu boju
-
neroazzurni
- Kontakt:
pa i ne baš....robovi88 je napisao/la:I Zenicaniscudetto je napisao/la:Dobro dosao dobri domacinema zna se mi pravi tuzlaci volimo samo crveno crnu boju
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Milan
Goalkeepers: Christian Abbiati, Marco Amelia, Flavio Roma;
Defenders: Ignazio Abate, Didac Vila, Marek Jankulovski, Alessandro Nesta, Massimo Oddo, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Mario Yepes;
Midfielders: Kevin-Prince Boateng, Urby Emanuelson, Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Mark van Bommel;
Forwards: Antonio Cassano, Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato, Robinho.
Luca Antonini, Daniele Bonera, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini, Alexander Merkel, Filippo Inzaghi, Pirlo and Bonera are injured.
Defenders: Ignazio Abate, Didac Vila, Marek Jankulovski, Alessandro Nesta, Massimo Oddo, Sokratis Papastathopoulos, Thiago Silva, Mario Yepes;
Midfielders: Kevin-Prince Boateng, Urby Emanuelson, Mathieu Flamini, Gennaro Gattuso, Clarence Seedorf, Mark van Bommel;
Forwards: Antonio Cassano, Zlatan Ibrahimovic, Alexandre Pato, Robinho.
Luca Antonini, Daniele Bonera, Andrea Pirlo, Massimo Ambrosini, Alexander Merkel, Filippo Inzaghi, Pirlo and Bonera are injured.
Boateng izjavio kada se zavrsi ova sezona i ako Milan otkupi njegov ugovor (a vjerovatno hoce) ce istetovirati Milanov grb na lijevoj ruci
, kazu da on zabavlja ostatak ekipe u svlacionici odlicnim plesom (Fura se na Michaela Jacksona) i jako mu dobro ide
Moonwalk mu je specijalnost....robovi88 je napisao/la:Boateng izjavio kada se zavrsi ova sezona i ako Milan otkupi njegov ugovor (a vjerovatno hoce) ce istetovirati Milanov grb na lijevoj ruci, kazu da on zabavlja ostatak ekipe u svlacionici odlicnim plesom (Fura se na Michaela Jacksona) i jako mu dobro ide
BTW nas novi sportski direktor je u brazilu
http://www.sportmediaset.mediaset.it/me ... sile.shtml
Moguce Formacije
Juventus (4-4-2) : Buffon, Sorensen, Barzagli, Chiellini, Traore, Krašić, Felipe Melo, Alberto Aquilani, Marchisio, Matri, Toni.
Milan (4-3-1-2) stada Allegri: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso, Van Bommel, Flamini, Boateng, Pato, Ibrahimović.
Juventus (4-4-2) : Buffon, Sorensen, Barzagli, Chiellini, Traore, Krašić, Felipe Melo, Alberto Aquilani, Marchisio, Matri, Toni.
Milan (4-3-1-2) stada Allegri: Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso, Van Bommel, Flamini, Boateng, Pato, Ibrahimović.
VEČERAS IDEMO U OSVETU !
[youtube][/youtube]
FORZA MILAN ! ! !
[youtube][/youtube]
FORZA MILAN ! ! !
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Pato dobio groznicu
Upitan za veceras
Criscito ode u Zenit
Upitan za veceras
Criscito ode u Zenit
Veceras ocekujem pobjedu. Odbrana im je ko travnicki, sredina nimalo kreativna (doduse nije ni nasa nesto Bog zna) a napad im je mozda najocajniji mada je onaj Matri zeznut. Pato nece igrati. Pocinje Cassano u vrhu napada. Iza Robinho koji nijednu vecu utakmicu nije odigrao na nivou. Sredina bi trebala izgledati : Gatusso,Bomel,Flamini. Bude li Bomel kao protiv Napolija bice odlicno. Boateng ocigledno nije 100% spreman pa ce uci u drugom poluvremenu. Vjerovatno ce odbrana poceti kao protiv Napolija mada se prica da bi i Emanuelson mogao na lijevom beku poceti.
ja cito da je Pato spreman i da igra od prveA_d_0 je napisao/la:Veceras ocekujem pobjedu. Odbrana im je ko travnicki, sredina nimalo kreativna (doduse nije ni nasa nesto Bog zna) a napad im je mozda najocajniji mada je onaj Matri zeznut. Pato nece igrati. Pocinje Cassano u vrhu napada. Iza Robinho koji nijednu vecu utakmicu nije odigrao na nivou. Sredina bi trebala izgledati : Gatusso,Bomel,Flamini. Bude li Bomel kao protiv Napolija bice odlicno. Boateng ocigledno nije 100% spreman pa ce uci u drugom poluvremenu. Vjerovatno ce odbrana poceti kao protiv Napolija mada se prica da bi i Emanuelson mogao na lijevom beku poceti.
Abbiati, Abate, Nesta, Thiago Silva, Jankulovski, Gattuso, van Bommel, Flamini, Boateng, Pato, Ibrahimović .
Naravno da ocekujem pobjedu ali nije bas sve tako bajno kako si ti napiso,jbg po meni imaju bolju sredinu od Milana ako uzmemo na jednoj strani Krasica,Mela i Akvilanija a na drugoj gatusa,Flaminija i Van bomela,to je moje misljenje. I nikako mi se ne svidja Flamini los je ove sezone za ne povjerovati,da se mene pita ostavio bi ga na klupi a poceo bi sa Urbijem na njegovom mjestu,sve u svemu bice dosta izjednacena tekma barem tako mislim,iako bi eventualna pobjeda veceras jako puno znacila. I Ako je istina da nece igrati Patak kako se pise trnutno,jbg puno ce faliti jer se sada nalazi u najboljoj formi ove sezone,ali opet ima Antonio 
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma po svemu je milan noćas favoriti, ima bolji tim, još važnije u puno boljoj je formi, čak ima i manje problema s ozljedama (mislim da će pato igrati), ali sve je tako bilo i u korist intera pa su ipak izgubili u torinu, juve se naloži na derbije,a i igra zatvoreniju varijantu i onda par kontri sijevne preko krila.
bilo kakva pobjeda bi bila odlična, a nerješeno nebi bilo smak svijeta, ali poraz od ovakvog juventusa kojeg šamaraju i rezerve lećea bi ipak bio sramota.
lanjska pobjeda od 3-0 ništa ne znači jer sad su skroz drugi sastavi
bilo kakva pobjeda bi bila odlična, a nerješeno nebi bilo smak svijeta, ali poraz od ovakvog juventusa kojeg šamaraju i rezerve lećea bi ipak bio sramota.
lanjska pobjeda od 3-0 ništa ne znači jer sad su skroz drugi sastavi
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Pato i Oddo se vratili u Milano zbog povreda
U napadu Robinho i Ibrahimovic
U napadu Robinho i Ibrahimovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.