Zvjezdan Misimović

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 maj 2009, 10:18

ja bi ga vo0lio vidjeti u Atletiko Madrid...

oni imaju dobre radilice na terenu i Miske bi im doso ko voda zednom....
a jos ima tu Aguera i Forlana, igrace koji su tehnicki potkovani, a u spaniji se igra prelijep fudbal, tako da bi razvaljivali....

a imaju sanse da igraju u LP
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

kukurijek
Kontakt:

Post Postao/la kukurijek » 04 jun 2009, 14:39

Sve najbolje Misketu povodom 27. rodjendana (5.6.) i ABD. 28. da proslavi u JAR.

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 05 jun 2009, 12:52

sretan rodjendan Misketu i da sledece sezone skupi 35 asistencija i 15 golova :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2009, 17:33

Miske gost na Pinku. Pored njega, gosti Ibričić i Rizo Ruža :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jun 2009, 17:46

Stidni su mi brate, mora da ih hanume gledaju :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2009, 17:49

Miske jedva čeka da bježi.
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2009, 17:57

Možda se i Džeko pojavi.
Voli te tvoje Sarajevo.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 jun 2009, 18:01

Pojavi se i Dzeko i Spaha :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 06 jun 2009, 18:21

joj emisije, ne zna se ni ko pije ni ko plaća. Bolja organizacija koride na Rakovici

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2009, 18:27

Emisija je sasvim ok i svake sedmice je ludilo, ali igrači nisu baš dobri sagovornici, voditeljice se slomiše oko njih da bi izvukle rečenicu. Džeko, Spaha i Muratović su najbolji u ovakvim situacijama.
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 06 jun 2009, 19:14

Pa čuj, oženjena sva trojica a emisiju vode dvije voditeljice, morali su se praviti nezainteresovani :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 06 jun 2009, 19:26

Sretan rođendan Misketu sa zakašnjenjem i ja mu takođe želim da sljedeći proslavi u JAR- u.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 jun 2009, 00:39

Seoske utakmice me vise ne zanimaju
Zvjezdan Misimovic je u Kanu odigrao najlosiju utakmicu u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Na terenu je ostao svih 90 minuta, iako je bilo evidentno da mu se ne igra, da je vec odavno na odmoru. Nakon susreta bio je ljut. Dugo je izbjegavao razgovor za medije. Na kraju je otvorio srce i sve nam istresao u holu hotela u Kanu.

Samo Evropa - Smijesno! Zalosno! Tuzno! Ova utakmica u Kanu nikome nije trebala. Seoske utakmice me vise ne zanimaju. Ne zelim da me zovu na takva i slicna okupljanja - kazao je Misimovic, koji zbog zutih kartona nece igrati za nas tim u Armeniji.

Kako smatrate da je ovo bila seoska utakmica? - Ako vec moramo igrati, zelim da to bude negdje u Evropi. Zelim da igramo gdje cemo imati na hiljade nasih navijaca, a ne pojedine koji su dosli na utakmicu kao da su stigli u pozoriste ili na promociju filma Kanskog festivala.

U avgustu nas ceka nova prijateljska utakmica? - Ako budemo isli u Teheran da igramo protiv Irana, mene nece biti u avionu. Vjerujte mi da necu krenuti. Nisam trebao dobiti ni poziv za mec u Kanu.

Sta predlazete? - Ako cemo igrati ove cirkus utakmice, onda je bolja da igramo kod kuce, recimo u Jablanici izmedju sebe. Doci ce vise navijaca nego u Kanu i barem cemo se lijepo naigrati izmedju dva gola.

Ove Vase rijeci mogu narusiti atmosferu u nasem timu? - Ne zelim da neko smatra da ovim rijecima zelim narusiti atmosferu. Ovo sto sam rekao su samo cinjenice i nemaju veze sa nasim timom. Mi igraci se izmedju sebe odlicno slazemo i u ekipi nije vladala dugo ovako dobra atmosfera.

Ko je krivac za sva desavanja oko organizacije susreta u Kanu? - Ne znam, ali me i ne zanima. Nemam pojma ko je krivac. Valjda ce se naci - kazao je na kraju ogorceni Misimovic koji je bio crven u licu.
U pravu je.
BosnaE

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 20 jun 2009, 01:49

Minhenski Bayern za koji je nastupao Zvjezdan Misimović u periodu od 2000. do 2004. godine ove sedmice prvi put je zvanično priznao kardinalnu grešku svog menadžmenta donesenu prije pet godina kada je popularnom Misketu pokazan izlaz iz Bayerna.

Naime, Franc Beckenbauer, prvi čovjek tima sa Allianz Arene ponudio je u utorak 10 miliona eura za našeg internacionalca, da bi dan poslije ponuda Bavaraca bila uvećana za još dva miliona te je iznosila impozantnih 12 miliona eura.

Uprava Wolfsburga odmah je kontaktirala Zvjezdana Misimovića koji je poručio kako klub treba sam da odluči da li da prihvati tu ponudu, te da se on slaže sa svakim potezom koji napravi menadžment Vukova. Ponuda je odbijena i za Misimovića je zatraženo 15 miliona eura, te se u narednim danima očekuje odgovor sa Allianz Arene.

Sam Misimović na sve ovo kaže: "Prepustio sam Wolfsburgu sve da odluči. Meni bi bilo drago vratiti se u Bayern jer sam u Minhenu odrastao i tamo sam nedavno opremio kuću u kojoj namjeravam živjeti po završetku karijere. Ipak, mislim da Bayern neće za mene dati novu ponudu i da ću ostati u Wolfsburgu i naredne sezone te uživati u nastupima u Ligi prvaka sa svojim saigračima."

Inače, na Facebook-u domišljati su navijači otvorili grupu pod nazivom "Džeko + Misimović = 100.000.000 €" kojom jasno poručuju stvarnu vrijednost naših dijamanata.
http://www.facebook.com/pages/Dzeko-Mis ... 987?ref=ts
100% sportski i krajnje opušten potpis

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 jun 2009, 06:16

kralj je Miske.
BosnaE

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 jun 2009, 10:41

miske je car,lav i igracina prava ;) ;) ;)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

zehro
Kontakt:

Post Postao/la zehro » 20 jun 2009, 11:15

Miske je igrac koji bi mogao igrat u svakoj reprezentaciji na svijetu......dokazao je mnogo puta da mu je stalo do reprezentativnog dresa...no medjutim mislim da je njemu sto se repke tice dvega doslo do preko glave sto je i sam priznao...dosta je covjeku vise ovog cirkusa i misljenja sam da je sve dobro dok jos imamo rezultat...jer sve ostalo je lakrdija obicna...i on ce cekat prvu sansu da kaze zbogom ovakvoj reprezentaciji...vec je to cinio nekoliko puta dosad al ga je vracao vapaj ovog napacenog naroda....ukoliko ne odemo na sp mislim da ce miske zavrsit svoju pricu repke sto se tice....nadam se da grijesim...
<><><>Play the game...but don't let the game play you!?<><><>

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 jun 2009, 11:17

Ja bih volio da se vrati u Bayern i da nam pokaže kakvu smo grešku napravili kad smo ga pustili da ode. Ali uprava uvijek zapne na 2-3 milijuna i transfer propadne.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

elma_kadric
Kontakt:

Post Postao/la elma_kadric » 22 jun 2009, 16:22

mone je napisao/la:joj emisije, ne zna se ni ko pije ni ko plaća. Bolja organizacija koride na Rakovici

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 23 jun 2009, 11:13

Tekst koji sam pronašao o tice se Misimovića, navodno Wolfsburg namjerava dovesti Carlosa Eduarda iz Hoffenheima, koji ujedno igra na poziciji gdje i Miske, s toga bi se pojačala konkurencija na ovoj poziciji.
Misketa interesuje samo prva postava, a odmah je na to reagovao Fener i njihov trener Daum i pokazao interesovanje za našeg rep. to bi bilo ukratko, ko stigne neka uradi čitav prevod.

VfL will Carlos Eduardo, Misimovic will Klarheit
Bahnt sich da ein spektakulärer Spielmacher-Wechsel beim VfL an? Wolfsburgs Fußball-Bundesligist ist an Hoffenheims Zauber-Brasilianer Carlos Eduardo dran. Für den Fall, dass der 21-Jährige kommt, denkt Zvjezdan Misimovic an Abschied, kündigt an: „Ich will ein klärendes Gespräch mit den Verantwortlichen!“

Aber der Reihe nach: Der VfL buhlt um Carlos Eduardo, die zentrale Figur des Hoffenheimer Zauber-Fußballs in der zurückliegenden Hinrunde. Der Regisseur ist sogar in den Fokus von Nationaltrainer Carlos Dunga gerückt, hat echte Chancen auf die WM 2010. Doch dafür wäre es gut, wenn der Dribbel-Zwerg (1,71 Meter) kommende Saison in der Champions League spielen würde. Ein erstes Angebot von Zenit St. Petersburg hat Hoffenheim abgelehnt. Die Russen wollten 12 Millionen Euro zahlen.

Der VfL müsste den Preis überbieten. Eduardos Berater Evandro Schmidt wird in brasilianischen Zeitungen so zitiert: „Wir wissen vom Wolfsburger Interesse.“ Und der VfL sucht tatsächlich nach entwicklungsfähigen Spielern, für die man auch mal mehr Geld ausgeben würde.

Kommt Carlos Eduardo, stellt sich in der Tat die Frage: Was wird mit Misimovic? Der Bosnier gestern zur WAZ: „Ich bin davon ausgegangen, dass man mit mir plant. Aber Eduardo spielt die gleiche Position. Ich denke, darüber sollte man mal sprechen.“

Misimovic stößt am Samstag zur Mannschaft. Spielt er die neue Saison in Wolfsburg? „Bis jetzt denke ich das schon, aber es kann noch viel passieren“, sagt Misimovic, der auch auf ein Bleiben von Landsmann Edin Dzeko drängt: „Wenn er geht, ist das ein schlechtes Signal!“ Misimovic hat viele Anfragen – unter anderem vom Christoph-Daum-Klub Fenerbahce Istanbul
SAMO ŽELJO

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: aimar21 i 4 gosta.