NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Sivac, Međuseljac, za početak. Dugotrajni i lijepi ugovori na 3-4 godine, prvo što treba da se uradi što se ekipe tiče pa onda dalje.
5795 karata kupljeno! ZADOVOLJAN
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sad nam je i prilika da pokazemo mladim igracima da racunamo na njih. Kao sto neko napisa, das ugovor Aliju i Sivcu, ostali nek se vode time da i oni mogu dobiti ugovor ukoliko budu dovoljno predani, profesionalni i dobri.
To je nasa snaga. Necemo mi nikada imati previse para za razbacivanje, tako da trebamo sto je vise moguce iskoristiti vlastite izvore.
To je nasa snaga. Necemo mi nikada imati previse para za razbacivanje, tako da trebamo sto je vise moguce iskoristiti vlastite izvore.
Celik!3,2,2.
Nelose, izgleda da smo stali u kraj rutonjama i zenturacama. 2000 gratis ulaznica i djece bez ulaznice se cini kao realna brojka

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
6000 ulaznica plaćenih bez sezonskih, djece, gratis, gostiju. Odlična brojka !!!
Vidio sam obavijest o novom fan shopu nadam se da će biti na većem nivou, dostojanstven Čelika i sa odličnom ponudom.
@lauodrop, nisam vidio, izvini jbg.
Vidio sam obavijest o novom fan shopu nadam se da će biti na većem nivou, dostojanstven Čelika i sa odličnom ponudom.
@lauodrop, nisam vidio, izvini jbg.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
1.Odblokirati racun
2.Vidjeti modalitet kako da nam Kanton finansijski pomogne
3.Rijesavanje duga za UIO cc 200.000 KM
4.Rijesavanje dugovanja prema bivsim igracima i uposlenicima koji nisu tuzili klub cc 100.000 KM
5.Sastanak sa rukovodstvom J.p VIk Zenica i Gradske uprave oko rijesavanja duga i saradnja za naredni period
6. Nakon rijesavanja gore pobrojanih stvari napad na Premijer ligu za 80 godisnjicu NK Čelik
2.Vidjeti modalitet kako da nam Kanton finansijski pomogne
3.Rijesavanje duga za UIO cc 200.000 KM
4.Rijesavanje dugovanja prema bivsim igracima i uposlenicima koji nisu tuzili klub cc 100.000 KM
5.Sastanak sa rukovodstvom J.p VIk Zenica i Gradske uprave oko rijesavanja duga i saradnja za naredni period
6. Nakon rijesavanja gore pobrojanih stvari napad na Premijer ligu za 80 godisnjicu NK Čelik
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Nisu nam nikad problem bile "hajp" utakmice. Moramo poraditi na bazi ligaskih utakmica. Sramota je da na dvije kup utakmice se proda vise ulaznica, nego na 15 ligaskih utakmica.
Klub bi trebao povecati cijene ulaznica, jug 5, zapad 6 minimum. Za kup BiH i vece cijene staviti, zapad minimum 8KM.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Kakve ćemo sve opcije sebi otvoriti odblokirani računom 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sad mi je i drago sto se ovaj baraz igra, jer da je bio direkt plasman, ostali bi bez znacajne sume šuškica
Nadam se da ce ovaj prvi po listi biti rijesen do rodjendana. Drugi vec su krenuli neki kontakti i sastanci sa kantonom. Treci i cetvrti mogao bi biti daleko olaksan rjesavanjem prvog i ulaskom novih sponzora, projekata, akcija u klubu. Naravno i fan shop (odnosno mi kupovinom u fan shopu), moze da dadne nemali doprinos rjesavanju dugovanja prema UIO i saburli povjeriocima, kojima se ovim putem zahvaljujem sto su izasli u susret i nisu podizali nikakve tuzbe.
Vodovod se nadam se moze rijesiti mirnim putem na obostrano zadovoljstvo, samo ako se pokaze malo volje. Vjerujem da su i u Vodovodu svjesni da se vise ne moze raditi sa Celikom kako se u proslosti radilo, i da ce i oni regulisati nacin obracuna potrosnje na stadionu, pa makar to znacilo ugradnja vodomjera na svaku cesmu na stadionu.
2 godine od danas, vjerujem da pisemo ovdje o pojacanjima za PL.

Nadam se da ce ovaj prvi po listi biti rijesen do rodjendana. Drugi vec su krenuli neki kontakti i sastanci sa kantonom. Treci i cetvrti mogao bi biti daleko olaksan rjesavanjem prvog i ulaskom novih sponzora, projekata, akcija u klubu. Naravno i fan shop (odnosno mi kupovinom u fan shopu), moze da dadne nemali doprinos rjesavanju dugovanja prema UIO i saburli povjeriocima, kojima se ovim putem zahvaljujem sto su izasli u susret i nisu podizali nikakve tuzbe.
Vodovod se nadam se moze rijesiti mirnim putem na obostrano zadovoljstvo, samo ako se pokaze malo volje. Vjerujem da su i u Vodovodu svjesni da se vise ne moze raditi sa Celikom kako se u proslosti radilo, i da ce i oni regulisati nacin obracuna potrosnje na stadionu, pa makar to znacilo ugradnja vodomjera na svaku cesmu na stadionu.
2 godine od danas, vjerujem da pisemo ovdje o pojacanjima za PL.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Drug ne znam je li pokusavas biti sarkastican ili fakat tako mislis, uopste me ne zanima, ali daj molim te da temu shvatimo ozbiljno, nemoj da ljudi napustaju temu zbog ovoga, a vjeruj mnogi dobri forumasi su otisli zbog toga.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- limvolikce1945
- Kontakt:
Prvo lijepo pročitajte, pa onda komentarišite. Bez površnosti! Očigledno se nekima ovdje mora pojasniti. Dakle, ako se pojave jači igrači na tim pozicijama, oni će morati grijati klupu, a to je propast za igrača. Bolje na posudbi da igraš konstantno, nego grijati klupu... i napisao sam da će imati priliku još jednu polusezonu da se dignu. Posudba ne znači otjerati igrača! Šta mislite da bi neko lošu igru trpio godinama? To prvo naši navijači ne trpe, a neće ni trener. Drugo je ako se pokažu, opcija koja je im je uvijek otvorena. Onda bih bio prvi da se vežu ugovorom. A to "igrao dobro"; "izvukao nas..."; "zenička djeca..." i sl. nisu to mjerodavni parametri ako u ovom trenutku ne igraju na nivou. Tom logikom bi trebali i Karića da ostavimo, jer nas je spasio od ispadanja protiv Širokog u zadnjem kolu. Gleda se trenutno stanje kakvo je. Federalna liga neće trpjeti amaterizam u igri. Može, ali ćemo biti ko Travnik: in/out!
Ludilo

Moze li 10k prva domaca u prvoj federalnoj

Vidiš li kako on igra?Zenicanin988 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:10Drug ne znam je li pokusavas biti sarkastican ili fakat tako mislis, uopste me ne zanima, ali daj molim te da temu shvatimo ozbiljno, nemoj da ljudi napustaju temu zbog ovoga, a vjeruj mnogi dobri forumasi su otisli zbog toga.
Posudba je najblaža kazna za njegovu trenutnu "igru"
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Sve ispod 10k u prvoj utakmici 1LF je razočaranje !
Treba umiti i srediti stadion za federalnu ligu, ne znam šta koji qrac savez radi ili nabaviti po 20 injekcija tetanusa na svaki ulaz preventivno i plakate oprez ptičja gripa po zapadu.

Treba umiti i srediti stadion za federalnu ligu, ne znam šta koji qrac savez radi ili nabaviti po 20 injekcija tetanusa na svaki ulaz preventivno i plakate oprez ptičja gripa po zapadu.

Dijaspore ce biti puna carsija,a vidjelo se u Grazu koliko je ljudi doslo iz "vana" Moglo bi biti priblizno ta brojka,samo nocni termin staviti!
Ništa povečanje cijena ulaznica to nikako! Samo naučiti raju da mora da plati ulaznicu! Super zarada za klub od jedne tekme! Naučiti i ženturače i rutonje da plačaju! Večim rangom automatski veču i posjetu dobijaš vidjet češ poslije 5 ,6 utakmica! Za žene se MORA UVESTI DA PLAČAJU KARTU,JEDNOSTAVNO MORA! Ženama treba 3 km zapad da bude! I treba svaka prijateljska tekma da se plača ulaz, ako je protivnik iz premijer lige na primjer 4 km zapad,ako je iz federalne il niže 3 km al ni jedna utakmica više nikad da ne bude dzaba ulaz!Truhlo je napisao/la: ↑14 jun 2023, 14:21Nisu nam nikad problem bile "hajp" utakmice. Moramo poraditi na bazi ligaskih utakmica. Sramota je da na dvije kup utakmice se proda vise ulaznica, nego na 15 ligaskih utakmica.
Klub bi trebao povecati cijene ulaznica, jug 5, zapad 6 minimum. Za kup BiH i vece cijene staviti, zapad minimum 8KM.
::::SAMO ČELIK::::
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 6 gostiju.