FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam znao da je Vranjes igrao za Sarajevo...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Niko ne pljuje nego traži da se objasni gdje se to vidi boljitak i čemu taj neki pretjerani optimizam? Ja znam da vi volite kad bi Klub svaki dan potpisivao nekog igrača, samo da se nešto dešava.
Ja Mirviću skidam kapu na uloženim parama u pojačanjama, tu se jedino vidi pomak. Plaćaju se obeštećenja, dovode se malo ozbiljnija imena, proširio se vidik s ovim strancima. To možemo zahvaliti jedino agenciji koja skautira i predlaže te igrače, a koju Mirvić plaća. Sigurno je Varešanović gledao Renana, Kyeremeha, Viverosa, Gulija i slično.
Što se tiče drugih aspekata, ja ne vidim nikakav toliki napredak kakvim vi to predstavljate. Klub se izblamirao u eri Dudića, blamirao se s Ajlom i njenim hinjalucima, Mirvić se nije udostojio sjesti s navijačima, a oglušio se i postavljanjem Mirze, koji se u prošlosti sprdao s FKS. U Akademiji vlada kriminal i babini sinovi, u administraciji se dodatno uhljebile raznorazne ublehe i kuje, dok u Klubu u mnogim segmentima vlada haos, a to sam čuo od Emira Obuće.
Idemo dalje.. Što se tiče samog terena i rezultata, ništa specijalno. Mirza jeste uradio dobar posao po pitanju atmosfere, sve ostalo nula bodova. Da se ne ponavljam milion puta, trener koji je samo na papiru trener, jer veze nema koja mu je filozofija, stil, niti ima filing za trenera koji treba da bude dostojan FKS. Na zimu da nisu dovedeni ovakvi indvidualci kakvi su dovedeni, ne mogu ni da zamislim šta bi bilo.
Također, sreća pa je Zrinjski osvoji Kup, inače mrka kapa. Gradski rival muku muči s platama i haos im je u klubu, pa te taj isti klub prestigne i završi ispred tebe. Pritom, opet te izyebu na derbiju i ne uzmeš tri boda. Kompletna neozbiljnost se na vrhuncu pokazala u zadnjem kolu protiv Igmana.
U ovako jadnoj ligi, uz najveći budžet i plate, plaćanje obeštećenja, pa kamp i Akademija i ti završiš četvrti.. Koji su to konkretni pomaci? Pomak je kad budeš radio sistemski, kad budeš imao stručne ljude na svakoj poziciji, trenera i ekipu. Kad budu radili sinhronizovano i svako svoj maksimum davao, tad će i biti pomaka. Od titula, pa "mirnih" sezona bez skandala i brukanja. Sve dok se to ne desi (ne vjerujem da će), ovo je samo mučenje. Jedina pravi primjer koji mi moramo slijediti je Zrinjski, koliko god to nekom zvučalo ružno i smetalo mu, to je tako.
Vi se zadovljavajte samo imenima i dovođenjima, a to što ih nema niko ukomponovati i uigrati kako treba, yebo to. Naredna sezona će opet biti mučna i puna patnje, već viđen scenario 1000x.
Ja Mirviću skidam kapu na uloženim parama u pojačanjama, tu se jedino vidi pomak. Plaćaju se obeštećenja, dovode se malo ozbiljnija imena, proširio se vidik s ovim strancima. To možemo zahvaliti jedino agenciji koja skautira i predlaže te igrače, a koju Mirvić plaća. Sigurno je Varešanović gledao Renana, Kyeremeha, Viverosa, Gulija i slično.
Što se tiče drugih aspekata, ja ne vidim nikakav toliki napredak kakvim vi to predstavljate. Klub se izblamirao u eri Dudića, blamirao se s Ajlom i njenim hinjalucima, Mirvić se nije udostojio sjesti s navijačima, a oglušio se i postavljanjem Mirze, koji se u prošlosti sprdao s FKS. U Akademiji vlada kriminal i babini sinovi, u administraciji se dodatno uhljebile raznorazne ublehe i kuje, dok u Klubu u mnogim segmentima vlada haos, a to sam čuo od Emira Obuće.
Idemo dalje.. Što se tiče samog terena i rezultata, ništa specijalno. Mirza jeste uradio dobar posao po pitanju atmosfere, sve ostalo nula bodova. Da se ne ponavljam milion puta, trener koji je samo na papiru trener, jer veze nema koja mu je filozofija, stil, niti ima filing za trenera koji treba da bude dostojan FKS. Na zimu da nisu dovedeni ovakvi indvidualci kakvi su dovedeni, ne mogu ni da zamislim šta bi bilo.
Također, sreća pa je Zrinjski osvoji Kup, inače mrka kapa. Gradski rival muku muči s platama i haos im je u klubu, pa te taj isti klub prestigne i završi ispred tebe. Pritom, opet te izyebu na derbiju i ne uzmeš tri boda. Kompletna neozbiljnost se na vrhuncu pokazala u zadnjem kolu protiv Igmana.
U ovako jadnoj ligi, uz najveći budžet i plate, plaćanje obeštećenja, pa kamp i Akademija i ti završiš četvrti.. Koji su to konkretni pomaci? Pomak je kad budeš radio sistemski, kad budeš imao stručne ljude na svakoj poziciji, trenera i ekipu. Kad budu radili sinhronizovano i svako svoj maksimum davao, tad će i biti pomaka. Od titula, pa "mirnih" sezona bez skandala i brukanja. Sve dok se to ne desi (ne vjerujem da će), ovo je samo mučenje. Jedina pravi primjer koji mi moramo slijediti je Zrinjski, koliko god to nekom zvučalo ružno i smetalo mu, to je tako.
Vi se zadovljavajte samo imenima i dovođenjima, a to što ih nema niko ukomponovati i uigrati kako treba, yebo to. Naredna sezona će opet biti mučna i puna patnje, već viđen scenario 1000x.
U svoje lično ime, a ima još nekoliko ljudi tu na forumu ne mogu se stobom složiti. Prvo ako ti se da i pregledaš moje postove, nigdje nisam lagao ni pljuvao Horde, osim poslije derbija što sam napisao sramota šta su dozvolili da nam mitomani orgijaju na Koševu, bio sam iznerviran. Druga stvar od početka bojkota trubim, kao i nekoliko ljudi na forumu da način bojkota nije ispravan, tako da to nema nikakve veze sa nekoliko dobrih rezultata. Način nije dobar ni da smo osvojili titulu, niti da smo sve izgubili tekme, a iz razloga što se širi loša energija oko kluba i forsiraju se podjele navijača, a što jako negativno utiče na klub i njegovo ime, šta više sto puta je ponovljeno da su Horde potrebne na utakmicama i da bez njih nije isto, saplasno je.guadalupe je napisao/la: ↑14 jun 2023, 14:32A pogledaj ti slike Sjevera na avataru, ne znam kako te nije stid to drzati a ovdje pljujes i lazes na iste momke koji su to organizovali i napravili. Ne znam sto ne zavrsite vise tu pricu o bojkotu Hordi, pozivani su svi da stanu sa Hordama, vecina im je okrenula ledja radi par dobrih rezultata. Ne lazite na momke i ne pljujte ih, zavrsite vise pricu o bojkotu, nece se vratiti sigurno dok ovo dvoje dusmana ne odu iz kluba i gotova stvartabba77 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 14:27Sastanak je bio samo pro forme, da mogu reci da je bio sastanak i da su svi mogli dati svoje mišljenje o bojkotu.nokee je napisao/la: ↑14 jun 2023, 14:19
Ja sam govorio ovdje prije onog sastanka u nedjelju u 18:00 da cu bas doci jer sam mislio da ce se diskutovati i da se nadje neki nacin eventualne borbe. Međutim u medjuvremenu se već javno odlučilo za bojkot i ja sam se stvarno sokirao, ne zbog nekakve borbe nego jel bas dotle situacija dosla da se ide po stoti put u nekakav bojkot. Ispostaviče se da je sastanak bio samo da se ubjede i navijači sa ostalih tribina da je to pravi put.
I tada sam govorio da ce vecina raje opet doci na utakmice jer nema smisla bojkotovati klub zbog 2 covjeka, jednostavno nema! Ali evo trebalo je proci vremena da se skonta da je ta odluka bila pogrešna i nek odgovara ko je donio unutar grupe jer ostali momci ocito dolaze na utakmice. Sad fino sjedi i skontaj, ili budi mangup pa tjeraj do kraja a to znači Mirvića ili probaj skontati izlaznu varijantu pa se uz neki kompromis vrati na tribinu.
Bojkot je krenuo van grupe, preko leđa grupe.

Ps: da su svi pozivani da stanu sa hordama na tribinu i tjeraju ovo dvoje, sada oni više ne bi bili u klubu, pozivani su svi da ne idu na tekme, a što je nenormalno posebno na neutralnim terenima i kada je ulaz besplatan, šta se postiglo? Inat, ebeš inat nikom hajra nije donio.lp
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Šta je ovo jel ovaj čovjek hajca ili ne razumijem
Da se sprda i zajebava s ovim ipak mu je covjek menadžer.
Ako se sprda sa Santosom ovako onda nez…
Da se sprda i zajebava s ovim ipak mu je covjek menadžer.
Ako se sprda sa Santosom ovako onda nez…
Zadnja izmjena: Dema7, dana/u 14 jun 2023, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Pa sto bi se sprdao kad je lik naš igrać
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ko je njemu tačno menadžer?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
hajmo brazilska vezoooo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Onda po tebi bi bila normala da se krpimo ko zeljo,GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:31Niko ne pljuje nego traži da se objasni gdje se to vidi boljitak i čemu taj neki pretjerani optimizam? Ja znam da vi volite kad bi Klub svaki dan potpisivao nekog igrača, samo da se nešto dešava.
Da ponekad izganjamo Evropu,a da titulu ne vidimo po 10 godina.Tad bi rekli ok koliko para toliko muzike.
Pa Mirvic ako ima para nek ulozi 100 miliona km I nek bude 5 ti na tabeli.Dajemo li mi pare ,osim tih ulaznica ,clanski I sl.
Covjek ulaze ne ide trenutno ti sportski rezultati.Sigurno da bi I on volio da uzme duplu krunu.Meni bi smetalo da recimo te pare daje kanton I Telekom a da Mirvic krsi. Ovako covjek daje svoje pare,I radi kako misli da je najbolje po sve nas.
Na kraju ulazu svi ,pa I Zrinjski sad I Borac imaju velike budzete.
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja sam vam davno rekao da je on dobar sa mirzom i ajlom i da ga samo trebaju zovnuti ako hoce santosa, samo sto je taj covijek pokusat da se probije do funkcije sportskog direktora u vas,dovodjenjem jednog igraca u sarajevo.U kratko neka vam je sretno sa njim
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
No comment

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nece on i dalje kod nas. 

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Šta bolan pričaš? Jok, trebamo se zadovoljiti četvrtim mjestom i drrkati kako dovodimo dobre igrače. Lakše će mi garant pasti kad vidim da smo četvrto mjesto, jer znam da Mirvić ulaže svoje pareamypitar je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:51Onda po tebi bi bila normala da se krpimo ko zeljo,GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:31Niko ne pljuje nego traži da se objasni gdje se to vidi boljitak i čemu taj neki pretjerani optimizam? Ja znam da vi volite kad bi Klub svaki dan potpisivao nekog igrača, samo da se nešto dešava.
Da ponekad izganjamo Evropu,a da titulu ne vidimo po 10 godina.Tad bi rekli ok koliko para toliko muzike.
Pa Mirvic ako ima para nek ulozi 100 miliona km I nek bude 5 ti na tabeli.Dajemo li mi pare ,osim tih ulaznica ,clanski I sl.
Covjek ulaze ne ide trenutno ti sportski rezultati.Sigurno da bi I on volio da uzme duplu krunu.Meni bi smetalo da recimo te pare daje kanton I Telekom a da Mirvic krsi. Ovako covjek daje svoje pare,I radi kako misli da je najbolje po sve nas.
Na kraju ulazu svi ,pa I Zrinjski sad I Borac imaju velike budzete.

-
- Kontakt:
Dobrodošli ,a uplakani otišli gosti (nedobronamjerni) 

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.