FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta bi od onog projekta kad su englezi ili ko vec trebali ulozit par miliona u sarajevo ?
ma supljak kume veliki ehehhe eto STA JE...samo nas lazuu i uzimaju pare i tove see....Buddy je napisao/la:Šta bi od onog projekta kad su englezi ili ko vec trebali ulozit par miliona u sarajevo ?
ne samo u F K Sarajevu nego i u svim ostalim klubovimaaaaa...
sta mislis da ce grbavicu gradit il da ce u zeljinu izgradnju otici pare od Dzeke ehehe ljudima je to dobar biznis a mi svoje zivce kiddamooo...
MI ZIVIMO ZA SARAJEVO A VI OD SARAJEVAA!!!!
HZ 87
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sta je pisac htjeo da kaze ?mma_hz je napisao/la:MI ZIVIMO ZA SARAJEVO A VI OD SARAJEVAA!!!! HZ 87
Pojasni, ovo "vi zivite od sarajeva"

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
misli se na UPRAVNI ODBOR FK SARAJEVA KAO I NA "LEGENDE" ISTOG KLUBAA !!!!Elegant je napisao/la:Sta je pisac htjeo da kaze ?mma_hz je napisao/la:MI ZIVIMO ZA SARAJEVO A VI OD SARAJEVAA!!!! HZ 87
Pojasni, ovo "vi zivite od sarajeva"
sta si ti mislio zivotati ...ma nesmijem ni da pomislimm ...
sve same familije u Sarajevuu ccc babu mu nekad davno odigrao par tekmi za Sarajevo i on odmah polaze pravo na to da mu se 10 koljena i sve moguce loze hrane i zive od Sarajeva!!!!
FK SARAJEVO.
Pa znaci da vas i ovaj novi predsjednik levati ko zijomma_hz je napisao/la:ma supljak kume veliki ehehhe eto STA JE...samo nas lazuu i uzimaju pare i tove see....Buddy je napisao/la:Šta bi od onog projekta kad su englezi ili ko vec trebali ulozit par miliona u sarajevo ?
sta mislis da ce grbavicu gradit il da ce u zeljinu izgradnju otici pare od Dzeke ehehe ljudima je to dobar biznis a mi svoje zivce kiddamooo...
HZ 87

Ja se nadam da ce otici i da ce se graditi, a ako nebude Bože moj napravit cemo haus i i sve ispocetka

ma pasha moj koga jednom prevare vise nikome ne vjerujee pa tako i jaa !!!Buddy je napisao/la:Pa znaci da vas i ovaj novi predsjednik levati ko zijomma_hz je napisao/la:ma supljak kume veliki ehehhe eto STA JE...samo nas lazuu i uzimaju pare i tove see....Buddy je napisao/la:Šta bi od onog projekta kad su englezi ili ko vec trebali ulozit par miliona u sarajevo ?
HZ 87![]()
Ja se nadam da ce otici i da ce se graditi, a ako nebude Bože moj napravit cemo haus i i sve ispocetka
a i ti nebi trebao vjerovati toliko istim ljduima koji su Zelju s vrha srozali na samo dnoo kada su ga ostavilii aa pare od Lige prvaka i utakmice sa Njukastlom ko zna gdje suu...samo se zna da su isti ljudi bili na istim pozicijama u to vrijeemee...ja ne zelim svadzu samo kazemm sta mislimm ...
FK SARAJEVO.
Pasaa, a sta ti znacii ovo duplo slovoo na kraju svake recenicee, fkt ne kontamm???????mma_hz je napisao/la: ma pasha moj koga jednom prevare vise nikome ne vjerujee pa tako i jaa !!!
a i ti nebi trebao vjerovati toliko istim ljduima koji su Zelju s vrha srozali na samo dnoo kada su ga ostavilii aa pare od Lige prvaka i utakmice sa Njukastlom ko zna gdje suu...samo se zna da su isti ljudi bili na istim pozicijama u to vrijeemee...ja ne zelim svadzu samo kazemm sta mislimm ...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
ma veze nemam hahahahaGigant je napisao/la:Pasaa, a sta ti znacii ovo duplo slovoo na kraju svake recenicee, fkt ne kontamm???????mma_hz je napisao/la: ma pasha moj koga jednom prevare vise nikome ne vjerujee pa tako i jaa !!!

i ja tek sada primjetio hahaha dobro si hahahaha!!!
FK SARAJEVO.
supljak ko i BAGERI koje voze slovenci spremni da uloze 40 mil evraBuddy je napisao/la:Šta bi od onog projekta kad su englezi ili ko vec trebali ulozit par miliona u sarajevo ?
Jel ovo treba da bude provokacija ili ?FCS-FCS je napisao/la:supljak ko i BAGERI koje voze slovenci spremni da uloze 40 mil evraBuddy je napisao/la:Šta bi od onog projekta kad su englezi ili ko vec trebali ulozit par miliona u sarajevo ?

Pozzz Sarajlije,čujem da ste kao uvijek nabrijani za dolazak na Tušanj,i da vas se sprema veliki broj doći,rekao bih kao prošle sezone oko 500/600 čini mi se,al izgleda da će vas na tribinu moći samo 200,barem je takva obavijest iz MUP-a !!!
Inače idete na tribinu D kao prošli put!
Mada ja sam za to da svi nađete smještaj na tribini,jer nije fer da se određuje koliko navijača može doć i to...
Lijep pozzz!!!

Mada ja sam za to da svi nađete smještaj na tribini,jer nije fer da se određuje koliko navijača može doć i to...
Lijep pozzz!!!

Giustizia per Gabriele Sandri !
Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !
Ono je patka bila,a ovo projekat koji se rješava iii ako Bog da koji će sagraditi Grbavicu arenuBuddy je napisao/la:Jel ovo treba da bude provokacija ili ?FCS-FCS je napisao/la:supljak ko i BAGERI koje voze slovenci spremni da uloze 40 mil evraBuddy je napisao/la:Šta bi od onog projekta kad su englezi ili ko vec trebali ulozit par miliona u sarajevo ?

s.s.lazio je napisao/la:Pozzz Sarajlije,čujem da ste kao uvijek nabrijani za dolazak na Tušanj,i da vas se sprema veliki broj doći,rekao bih kao prošle sezone oko 500/600 čini mi se,al izgleda da će vas na tribinu moći samo 200,barem je takva obavijest iz MUP-a !!!
Lijep pozzz!!!![]()
Rerci ti meni gdje Horde nisu bile nabrijane i gdje nas na gostovanjima nije bilo puno

"ekii" koliko imaš godina ?? 15 ??ekii je napisao/la:s.s.lazio je napisao/la:Pozzz Sarajlije,čujem da ste kao uvijek nabrijani za dolazak na Tušanj,i da vas se sprema veliki broj doći,rekao bih kao prošle sezone oko 500/600 čini mi se,al izgleda da će vas na tribinu moći samo 200,barem je takva obavijest iz MUP-a !!!
Lijep pozzz!!!![]()
Rerci ti meni gdje Horde nisu bile nabrijane i gdje nas na gostovanjima nije bilo puno.Smijeno mi je da smo nabrijani na Slobodu
,a sto se tice dolaska u Tuzlu i bilo gdje Sarajevo gostuje,domacini uvjek imaju prolema zbog masovnosti navijaca koji parate F.K Sarajeva !!
Giustizia per Gabriele Sandri !
Bit ce nekih iznenadjenja u sastavu,vidjecemo neke igrace koje nismo gledali toliko do sad,bez 5-6 mozda i 7 standardnih pocinjemo racunajuci i ove sa kartonima pa kontaj sadtarpi do bagro 2 je napisao/la:Zna li neko kakav bi mogao sastav biti u subotu![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jovic i Pehlic u prvih 11 

-
- Kontakt:
Neka Masallah! Ako bog da ovim uhljupima uvaliti 3komada!
Nego pratim ovo oko kaznjavanj saveza pa me bas interesuje sta ce biti!
Sta god da bude FK SARAJEVO ce prezivjeti !!!!
Nego pratim ovo oko kaznjavanj saveza pa me bas interesuje sta ce biti!
Sta god da bude FK SARAJEVO ce prezivjeti !!!!
s.s.lazio stvarno ne znam koji ti dio nije jasan ? Momak ti je sve objasnio na najednostavni moguci nacin , treba li ti jos nacrtati i obojiti pa da skontas ? To sto je vama Liga prvaka kad FKS gostuje u tz to je druga stvars.s.lazio je napisao/la:"ekii" koliko imaš godina ?? 15 ??ekii je napisao/la:s.s.lazio je napisao/la:Pozzz Sarajlije,čujem da ste kao uvijek nabrijani za dolazak na Tušanj,i da vas se sprema veliki broj doći,rekao bih kao prošle sezone oko 500/600 čini mi se,al izgleda da će vas na tribinu moći samo 200,barem je takva obavijest iz MUP-a !!!
Lijep pozzz!!!![]()
Rerci ti meni gdje Horde nisu bile nabrijane i gdje nas na gostovanjima nije bilo puno.Smijeno mi je da smo nabrijani na Slobodu
,a sto se tice dolaska u Tuzlu i bilo gdje Sarajevo gostuje,domacini uvjek imaju prolema zbog masovnosti navijaca koji parate F.K Sarajeva !!

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidjeli smo masovnost i u zenici
spustite se malo na zemlju, da radite koliko pricati bili bi najbolji na balkanu..

Celik!3,2,2.
aBd bice i to hehehe aa koliko je bilo problema pred polazak u Zenicu ono je i vise nego odlicna brojka... Niko bez licne nije mogao u Zenicu tako da se tu izgubilo dostaa na broju ehehhe aa reci ti meni kome ti pripadas da te uporedim sa HZ institucijom heheh samo mi nemoj reci da si Arsenalov navijac HAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAAllGunsBlazing je napisao/la:Vidjeli smo masovnost i u zenici![]()
spustite se malo na zemlju, da radite koliko pricati bili bi najbolji na balkanu..

cujem da si redovan na emiratimaa hahaahh pravi TOPNIK ahahahahah
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Arhitekt, benko21, boki86, bosnas_, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Rodman, Sinfoc1986, ubipara i 66 gostiju.