FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Meni nema razlike da li u Sarajevo, Zrinjski ili Borac, jer nekako veci igraci ili ljudi razmisljaju vani, da se nesto vise pokusa kao sto se pisali o Bodø/Glimt, ovako mi je bezveze
I dolazi mama Jasmina sigurnoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:56Da, dolaze im Santos i Sanjin Lego. Bice ubitacni iduce sezone sa ta 2 igraca u navali. Oho nam se.
Ma nek ide kod njih sta cu mu ja. Bira sebi, a ne nama. U svakom slucaju pokazuje ko je i sta je. Nije da mu se pljuvalo, psovalo pa da ima neki inat prema nama. U svakom slucaju boravak u Sarajevu od sad mu i nece biti bas najugodniji. Hajmo mi dalje na nove teme.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Mangup na baterije.Nakon što se javio redakciji portala Klix.ba, objasnio je da nije riječ o Santosu, već u drugom igraču. Prvobitno i prije objave teksta nije odgovarao na naš poziv.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
https://www.klix.ba/sport/nogomet/santo ... /230614141
nemaš ti pojma
- dubioza144
- Kontakt:
Steta za njega sto ce mu ovaj glavonja unistit karijeru
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- MocMahale444
E Santos **** ti stefan mater a ti njemu da vam nije dosadno.
Brabonjak jedan nisi u Rudaru bio u prvih 11 gurbete mali.
Ako potpise za jufke treba ga maltretirati mentalno da zažali.
Brabonjak jedan nisi u Rudaru bio u prvih 11 gurbete mali.
Ako potpise za jufke treba ga maltretirati mentalno da zažali.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Santosu je pametnije da ovog klauna nabije nogom, inače ga kroz dvije godine nema na mapi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ja vjerujem muškim instagramusamaalmaron je napisao/la: ↑14 jun 2023, 16:40https://www.klix.ba/sport/nogomet/santo ... /230614141
nemaš ti pojma
Kakvog agenta Santos ima, svaka mu cast. Mendes i Raiola male mace za njega.
Gdje nađe onu budalu da ga predstavlja
Gdje nađe onu budalu da ga predstavlja

Dodji Sinisa, slomi mu nogu i penzionisi se
- dubioza144
- Kontakt:
Jel treniraju Cocalic Stilic Hodzic zalimo se kako igrace dovodimo u toku priprema a i ovi sto su tu ne treniraju
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Više može trčati.Stilic koji ne trenira od Bece i sehica koji treniraju
-
- Kontakt:
Kako je danas izgledalo na treningu, je li neko pratio?
-
- Kontakt:
Nekad plavi nekad crveni sako, sve po potrebi
ali gliste u stomaku ostaju

- drzgemboadislic
- Kontakt:
Pa teže Hulahopkine knjige za školu od ovog "managera"
Dakle ovo je trenutna situacija. Stavio sam upitnike pored igrača za koje ne znam hoćel' ostat. Znam da je Haračić tu i da trenira sa nama što znači da vjerovatno ostaje ali niko ništa još ne spominje u vezi njega.Znam i da Gasalu ističe ugovor ali vjerujem da će ostati.
Tu su i ova mlađa raja tipa Efendić, Kobašević, Križevac, Musić, Pašić, Pirić itd. ali ih nisam stavljao na sliku.
Kako vam se čini trenutna situacija, gdje po vama trebaju pojačanja?

Tu su i ova mlađa raja tipa Efendić, Kobašević, Križevac, Musić, Pašić, Pirić itd. ali ih nisam stavljao na sliku.
Kako vam se čini trenutna situacija, gdje po vama trebaju pojačanja?

Zadnja izmjena: braco, dana/u 14 jun 2023, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.
- themaniaks
- Kontakt:
I Drina je na izlaznim vratima
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.