FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jel se odlucilo majke im nabijem
Kakav će krov biti imali gdje slika kako treba da izgleda ? Nešto ne vjerujem da će biti veliko mozda natkrije 5-6 redova pri vrhu
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne nego ne vjerujem da smo od onakve uprave došli do Azmira, i do toga da pričamo o Barbarezu, Džafiću, evo i natrkivanju tribine

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ali samo Calma, Calmasimonknows je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:19Ne nego ne vjerujem da smo od onakve uprave došli do Azmira, i do toga da pričamo o Barbarezu, Džafiću, evo i natrkivanju tribine![]()

Tiha voda brijege valja

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ko je hlupio to za Barbareza, on kada bi uopste bio u opticaju za PRVU LIGU FEDERACIJE sve bi licilo na TLN i zgembu zgembica.
Djasmine dira me Hakala
Djasmine dira me Hakala
Strucna komisija i skupstinari nisu pozvali na diplomski ispit jos ni onog Divkovic Vinko.koji se je jos i prvi prijavio sa svojom ekipom privrednika i nekim izraelcom..Ako zidovi dodju biti ce nam kao u Zrinjskom.
-
- Kontakt:
Jel onaj Kapidžić koji je glasao da nije ZA depolitizaciju Slobode,pozivanje na odgovornost uprave,pokretanje procedure progovaranja sa strateškim partnerom?mk1008 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 14:21Ako ce bit vec neko iz GU ( sadašnje ) nek bude Kapidzic onaj sto je s djevojkama usao u PL i nemam ideje za nekog drugog . Moze Berbic ali ovi nece pristat iz SDP...ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑14 jun 2023, 14:16vrlo je bitno da na 2 mjesta koja u UO ima gradska uprava ne bude niko od postojecih ili ovih sto se guraju, inace nas cekaju iste sabotaze i potkopavanja kao i u prvom mandatu.
posebno posto ce Fukare imati predstavnika sad svi zele, i imperativ bilo kakve uspjesne Slobode je da se to zaustavi
Ako iko pokusa saboritat ovaj proces od UG, uprave, ma bilo ko definitivno se moramo dici i sprijeciti to ...
A ne da bude odjednom nešto iskocilo neki problem..
Eno Suljo obrisao objavu od sinoc, ne znam zasto
Samo Berbić,Muratovic i Mišković i na sve moguće načine njih lobirati jer su bili ZA, ako su u GU iole pametni i misle dobro Slobodi
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Jest taj..superior1982 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:02Jel onaj Kapidžić koji je glasao protiv depolitizacije Slobode,protiv pozivanja na odgovornost uprave,protiv pokretanja procedure progovaranja sa strateškim partnerom?mk1008 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 14:21Ako ce bit vec neko iz GU ( sadašnje ) nek bude Kapidzic onaj sto je s djevojkama usao u PL i nemam ideje za nekog drugog . Moze Berbic ali ovi nece pristat iz SDP...ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑14 jun 2023, 14:16vrlo je bitno da na 2 mjesta koja u UO ima gradska uprava ne bude niko od postojecih ili ovih sto se guraju, inace nas cekaju iste sabotaze i potkopavanja kao i u prvom mandatu.
posebno posto ce Fukare imati predstavnika sad svi zele, i imperativ bilo kakve uspjesne Slobode je da se to zaustavi
Ako iko pokusa saboritat ovaj proces od UG, uprave, ma bilo ko definitivno se moramo dici i sprijeciti to ...
A ne da bude odjednom nešto iskocilo neki problem..
Eno Suljo obrisao objavu od sinoc, ne znam zasto
Samo Berbić i na sve moguće načine njega lobirati jer je najbolje rješenje ako su iole pametni i misle dobro Slobodi![]()
Svi su glasali protiv nazalost jer su stoke ..
Cisto sumnjam da ce GU u kojoj je SDP vecina dozvoliti da Berbic dodje do mjesta u klubu, tako da ako vec moraju bit SDP poltroni onda Kapidizic i nez ne moze mi naumpast neki drugi .
Ako dozvole Berbicu onda jos bolje, najbolje rjesenje.
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nego jel se javio dobitnik Citroena?
-
- Kontakt:
I ne znam sta hoce ovaj Pavic, sta on sad pametuje...
Garantujem da ne zna ni gdje se ulazi na stadion, a kamoli sta vise
Garantujem da ne zna ni gdje se ulazi na stadion, a kamoli sta vise
Volim tebe, više od sebe
Meni su iskreno smijesni ovi likovi poput Pavica, ovo je pokusaj neki od njega da se prica o njemu il sta, mozda covjek htio sa se reklamise ma hajte hahah svako hoce da nesto prica i baljezga
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ne bih da sam hejter i cestitke svima na incijativi kao i gradonacelniku na slusanju. Ali
Ali se nadam da je neko strucan pogledao tribinu i odlucio da se moze bezbjedno koristiti narednih makar nekoliko desetina godina.

Ali se nadam da je neko strucan pogledao tribinu i odlucio da se moze bezbjedno koristiti narednih makar nekoliko desetina godina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kako se izbori blize pomahnitalo sve, valjda nece neko glavom platiti ovu brzopletost. Da ne bude ko ona "rupa"na istoku

Ovaj Pavic pise neka saopstenja, a nigdje nikome nije rekao sta bi on uradio da poboljsa klub. Nije isto pravit auta i vodit cijeli klub. Smijesan lik
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne bih da crnjačim, znam da momak voli klub, ali te firme nisu baš tako čiste, mutne stvari se tu rade, tako da nisam baš sigurna koliko želim da takav neko bude na tu. I nisu IT firme, ali nešto slično jeste.
Nama treba neko ko će 100% biti za klub, i protiv bilo kakvih malverzacija, mada znam da je to jako teško naći.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Jesu li su konacno zavrsili s tim sastancima, oteglo se ovo previse.
- prisonbreak
- Kontakt:
Placatel doprinose, jel vam ugrozen reprogram?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.