FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad pogledas Luku Marina sto je za Zrinjski potpisao, sjetis se pojedinih sto su lijepili Dalove slike koliko je nerazvijen. Sad ti isti misle da je Marin odlican igrac. Eto sa kime imamo posla ovdje.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Viveros u Sarajevu
Stefan objavio story sa emojima što plaču od smijeha
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Po meni katastrofa potez je dovodjenje Santosa osim u situaciji da se promjeni pravilo sa strancima.
Osim toga bista specijalno nije Santos i pored Ziljkica tesko da on moze igrati. Jedino kad je bas ekipa jaca od nas pa da igras na kontre.
Ne znam sta je u planu ali nadam se da racunaju dobro sta kako.. Pa cak i ovaj Viveros nije nesto prijeko potreban, mislim da je gulisa mogao biti beckup za obje krilne pozicije. Jedino ako je top kvalitete da ga ne smijes propustiti..
Osim toga bista specijalno nije Santos i pored Ziljkica tesko da on moze igrati. Jedino kad je bas ekipa jaca od nas pa da igras na kontre.
Ne znam sta je u planu ali nadam se da racunaju dobro sta kako.. Pa cak i ovaj Viveros nije nesto prijeko potreban, mislim da je gulisa mogao biti beckup za obje krilne pozicije. Jedino ako je top kvalitete da ga ne smijes propustiti..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Stori kod Bulica, jel Sarajvo gdje je nekad bilo
prije 5 min.
Santos paklen igrac. Dobar igrac uvijek treba

Santos paklen igrac. Dobar igrac uvijek treba

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:14Po meni katastrofa potez je dovodjenje Santosa osim u situaciji da se promjeni pravilo sa strancima.

Ps: Sta ce sad ovaj Stefan izmisliti da je bio umjesan u transfer Delaca, Viverosa, Dumica i da je na njih mislio

Ahahahahahahahhahaahahhaha a lazesLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:18Stori kod Bulica, jel Sarajvo gdje je nekad biloprije 5 min.
Santos paklen igrac. Dobar igrac uvijek treba![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ma mi dovodimo strance za Evrope, ostali ce igrati u ligi i kupu

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko je zamjena ziljkicu bio
- ElCartel11
- Kontakt:
Zbog ovog debila Bulica bi volio, da nepotpise Santos. Kakav papak tito ga yebo, ona njuška odvratna te tacno vuce da je isamaras.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
- 1 9 4 6 -
- muhamedhulk
- Kontakt:
Bulic njuska ko Husara. Ko da ih je isti k pravio 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ???
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica -mozda. Bez Vrancica smo na dva stranca. Ikic koji se nije pokazao u drugoj Turskoj ide,Musa ide,Gulisa na posudbu,bogalj Avram ode na teret makedonskog zdravstvenog. Tako da imas maximalno 3 stranca a mozda samo dva !!
A treba nam 7-8 stranaca najmanje, 5 u zapisniku a ostali za rotacije,kartoni,povrede,prodaja. A osim toga u ovih 6 evropskih utakmica je neogranicen broj stranaca.

Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica -mozda. Bez Vrancica smo na dva stranca. Ikic koji se nije pokazao u drugoj Turskoj ide,Musa ide,Gulisa na posudbu,bogalj Avram ode na teret makedonskog zdravstvenog. Tako da imas maximalno 3 stranca a mozda samo dva !!
A treba nam 7-8 stranaca najmanje, 5 u zapisniku a ostali za rotacije,kartoni,povrede,prodaja. A osim toga u ovih 6 evropskih utakmica je neogranicen broj stranaca.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakav Vrancic? Ne kontam stvarno jel ljudi gledaju utakmice prvo tomasevic i radovic a sad MarioAntikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:35Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ???![]()

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bordobijeli, Haksss, OsmanhodzicBuco i 57 gostiju.