Vrančić je Bosanac, od stranaca trenutno imamo Martinovića, Musu, Avramovskog, Kyeremeha, Ikića, Gulišu i Renana. Neki će otići, Guliša ide na posudbu tako mi imamo prostora za stranca i pored Viverosa. Martinović bi već otišao da smo Vukotića završili ali eto.Antikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:35Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ???![]()
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica -mozda. Bez Vrancica smo na dva stranca. Ikic koji se nije pokazao u drugoj Turskoj ide,Musa ide,Gulisa na posudbu,bogalj Avram ode na teret makedonskog zdravstvenog. Tako da imas maximalno 3 stranca a mozda samo dva !!
A treba nam 7-8 stranaca najmanje, 5 u zapisniku a ostali za rotacije,kartoni,povrede,prodaja. A osim toga u ovih 6 evropskih utakmica je neogranicen broj stranaca.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vrancic stranac
Sta je iduce, Trako stranac?

Sta je iduce, Trako stranac?
- skullcrusher
- Kontakt:
Meni se cini da je Vrancic proslu sezonu bio prijavljen kao stranac . A ako ima opcija da dobije nase papire a izgleda da ima,onda to jos pojacava ono sto sam rekao,imamo 2 stranca i kako to onda moze biti dovoljno ili cak puno ??bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:39Kakav Vrancic? Ne kontam stvarno jel ljudi gledaju utakmice prvo tomasevic i radovic a sad MarioAntikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:35Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ???![]()
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica -mozda. Bez Vrancica smo na dva stranca. Ikic koji se nije pokazao u drugoj Turskoj ide,Musa ide,Gulisa na posudbu,bogalj Avram ode na teret makedonskog zdravstvenog. Tako da imas maximalno 3 stranca a mozda samo dva !!
A treba nam 7-8 stranaca najmanje, 5 u zapisniku a ostali za rotacije,kartoni,povrede,prodaja. A osim toga u ovih 6 evropskih utakmica je neogranicen broj stranaca.![]()
Ja zaboravio sam Martinovica ali i on ide ne voli ga Sef.
Ovaj lik nije menadjer Santosu uopšte.Nit je bilo kojem igracu menadjer ,reklamu su mu sad dobru spucali da sutra moze mozda nafatat nekog klinca i reci "e vidiš ovo sam ti ja završio,vidiš te clanke" .
U sustini obicni potrcko ni blizu nekog menadjera ,mada poslije ovog kako rekoh moguce da mu se otvori nekoga da nahvata,dobio je prostor u medijima što mu je i bio cilj.
U sustini obicni potrcko ni blizu nekog menadjera ,mada poslije ovog kako rekoh moguce da mu se otvori nekoga da nahvata,dobio je prostor u medijima što mu je i bio cilj.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 14 jun 2023, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tako je kompjuteru. Za reprezentaciju Bosne je igrao kao posudjen igrac iz Konga. Zavrsio Asim.Antikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:44Meni se cini da je Vrancic proslu sezonu bio prijavljen kao stranac . A ako ima opcija da dobije nase papire a izgleda da ima,onda to jos pojacava ono sto sam rekao,imamo 2 stranca i kako to onda moze biti dovoljno ili cak puno ??bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:39Kakav Vrancic? Ne kontam stvarno jel ljudi gledaju utakmice prvo tomasevic i radovic a sad MarioAntikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:35Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ???![]()
A treba nam 7-8 stranaca najmanje, 5 u zapisniku a ostali za rotacije,kartoni,povrede,prodaja. A osim toga u ovih 6 evropskih utakmica je neogranicen broj stranaca.![]()
E cuj njemu se cini

Nemoj da ti se cini samo pisi sta ti se kaze

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
J.bo ih Santos ( ako je istina ), bolje da su doveli dobrog stopera. Santosa dovodiš samo što je igrao tamo kod onih, to dovođenje je bez ikakve potrebe.
Bolan vrancic igrao za nasu reprezentacijuAntikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:44Meni se cini da je Vrancic proslu sezonu bio prijavljen kao stranac . A ako ima opcija da dobije nase papire a izgleda da ima,onda to jos pojacava ono sto sam rekao,imamo 2 stranca i kako to onda moze biti dovoljno ili cak puno ??bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:39Kakav Vrancic? Ne kontam stvarno jel ljudi gledaju utakmice prvo tomasevic i radovic a sad MarioAntikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:35Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ???![]()

-
- Kontakt:
boki86 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:48Bolan vrancic igrao za nasu reprezentacijuAntikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:44Meni se cini da je Vrancic proslu sezonu bio prijavljen kao stranac . A ako ima opcija da dobije nase papire a izgleda da ima,onda to jos pojacava ono sto sam rekao,imamo 2 stranca i kako to onda moze biti dovoljno ili cak puno ??bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:39
Kakav Vrancic? Ne kontam stvarno jel ljudi gledaju utakmice prvo tomasevic i radovic a sad Mario![]()
Ja zaboravio sam Martinovica ali i on ide ne voli ga Sef.![]()

Bit ce bas pishanje ako dodje i bude jednu na tribinama a drugu na klupi. Bolje nego da dovedu Megvajera.

Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 jun 2023, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
- Kontakt:
Ljudino ne znam da li trolas ali Vrancic je dugi niz godina bio reprezentativac Bosne i Hercegovine...Antikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:44Meni se cini da je Vrancic proslu sezonu bio prijavljen kao stranac . A ako ima opcija da dobije nase papire a izgleda da ima,onda to jos pojacava ono sto sam rekao,imamo 2 stranca i kako to onda moze biti dovoljno ili cak puno ??bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:39Kakav Vrancic? Ne kontam stvarno jel ljudi gledaju utakmice prvo tomasevic i radovic a sad MarioAntikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:35Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ???![]()
Boze sacuvaj
-
- Kontakt:
Koristio cojek umjetnu inteligenciju pa ga zajebo robotNazorUso je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:46Tako je kompjuteru. Za reprezentaciju Bosne je igrao kao posudjen igrac iz Konga. Zavrsio Asim.Antikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:44Meni se cini da je Vrancic proslu sezonu bio prijavljen kao stranac . A ako ima opcija da dobije nase papire a izgleda da ima,onda to jos pojacava ono sto sam rekao,imamo 2 stranca i kako to onda moze biti dovoljno ili cak puno ??bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:39
Kakav Vrancic? Ne kontam stvarno jel ljudi gledaju utakmice prvo tomasevic i radovic a sad Mario![]()
E cuj njemu se cini![]()
![]()
![]()
Nemoj da ti se cini samo pisi sta ti se kaze![]()
Super,neka je. Nije to poenta. Znaci imas 2 dva stranca i vices nama stranci ne trebaju ???boki86 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:48Bolan vrancic igrao za nasu reprezentacijuAntikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:44Meni se cini da je Vrancic proslu sezonu bio prijavljen kao stranac . A ako ima opcija da dobije nase papire a izgleda da ima,onda to jos pojacava ono sto sam rekao,imamo 2 stranca i kako to onda moze biti dovoljno ili cak puno ??bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:39
Ja zaboravio sam Martinovica ali i on ide ne voli ga Sef.![]()
-
- Kontakt:
Trenutno stranci su Martinović, Musa, Renan, Francis, Avramovski, Guly, Ikic.
Mislim da ce nas napustiti Musa, Avramovski i Martinović a Guly posoduba. Tako da mislim da ce biti manje problema s stranicima pa i Mirza je reako da ne zeli viška stranaca koje ce morati slati na tribine.
Mislim da ce nas napustiti Musa, Avramovski i Martinović a Guly posoduba. Tako da mislim da ce biti manje problema s stranicima pa i Mirza je reako da ne zeli viška stranaca koje ce morati slati na tribine.
Sta se cudite ? Pa ta nesorta ne prati utakmice, zna se koji je njihov zadatak ovde.
Juce, prekuce, jedan se naklatio isti da je Tomasevic stranac. Jedva ga ubijedise.
Nista cudno, oni misiju uredno ispunjavaju
Juce, prekuce, jedan se naklatio isti da je Tomasevic stranac. Jedva ga ubijedise.
Nista cudno, oni misiju uredno ispunjavaju
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Kaunas je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:23Ko je rekao da mu je Santos rekao platu?amypitar je napisao/la: ↑14 jun 2023, 17:22Nece Santos u Sarajevo.
Haj i ne bitno hoce ,nece.
Ali mi smijesno kako se ljudi utrkuju izmisljati, lupetati boze sacuvaj.
Jedan kaze Santos mu rekao platu,onaj drugi da mu prijete.
![]()
Mene bi bilo stid ovde nastaviti pisati.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/santo ... /230614141

Sve mi znamo.
Vrančić je domaći a Martinović stranacAntikloc je napisao/la: ↑14 jun 2023, 18:35Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ???![]()
A treba nam 7-8 stranaca najmanje, 5 u zapisniku a ostali za rotacije,kartoni,povrede,prodaja. A osim toga u ovih 6 evropskih utakmica je neogranicen broj stranaca.
Sarajevo ljubavi moja!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Šta se dešava na ovoj temi yebe lud zbunjenog 

Idi bolan,pokupi sijeno,kisa ce.

Nego sto gubis vrijeme sa nepoznatim ljudima iz dalekog grada

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], newton_heath_lyr i 43 gosta.