FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Santosa uzeti i na posudbu ga.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Sa srecom Kevin

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- skullcrusher
- Kontakt:
Gotovo je, sigurno nece potpisati oglasio se i na instagramu
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Zadnja izmjena: Alii, dana/u 14 jun 2023, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Evo ga, svaka budala je znala da ce se ovo na kraju desiti. Sada ce ispasti mi slali silne ponude ali je Santos radi mitomanske filozofije ostao vjeran

Burazeru njemu istice ugovor za 15 dana nakon toga postaje slobodan igrac.bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 20:16Evo ga, svaka budala je znala da ce se ovo na kraju desiti. Sada ce ispasti mi slali silne ponude ali je Santos radi mitomanske filozofije ostao vjeran![]()
![]()
![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa nije lud da predje u najljuceg rivala, ne bih ni ja iz Boke u River presao, koliko god da je bolja plata, pa da se po ulici moram okretati svako malo
-
- Kontakt:
Ali Zukanovic mu zna platu
, to mi je najjace iako ce mozda dosta vas stati u njegovu odbranu i po meni pasti. Sto se mene tice, opet sam se uvjerio koliki je stefke retardinjo da se predstavljao kao njegov prijatelj mozda a vamo placao clanke da ga promovisu. I sad kofol smjeska se po storijima kao lozio on nas

Kako se lako zakačite, isto neki petogodišnjaci. Zatvorite više tu temu i ne lupajte kao maxim.
Kako samo i napisao 2 stranice prije,lik nikome menadjer nije pa ni Santosu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- skullcrusher
- Kontakt:
Prvo sto lazes? reako sam da znam koliko trazi. to moze i Mortem ti reciti sto on ima iste informacijeDirektorcic je napisao/la: ↑14 jun 2023, 20:24Ali Zukanovic mu zna platu, to mi je najjace iako ce mozda dosta vas stati u njegovu odbranu i po meni pasti. Sto se mene tice, opet sam se uvjerio koliki je stefke retardinjo da se predstavljao kao njegov prijatelj mozda a vamo placao clanke da ga promovisu. I sad kofol smjeska se po storijima kao lozio on nas
Ja sam od prvog dana rekao 100x da ne dolazi Santos.sto sam video koje ponude ima i sta ko nudi. samo danas jedan drugi rekao za Santos koji 90% prica istinu. i to sam samo ovde napisao nista vise.
meni je drago sto ne dolazi sto je bez veze igrac.
Nek se i ova saga oko Santosa završila. Po objavi se da zaključiti da nije bila nikakva ponuda da pređe kod nas.
-
- Kontakt:
Ne mislim Zelji nego njemu al eto. Isto tako pod vjeran mislim da ne ide kod rivala a ne da ostaje tu. Bas mi je smijesno koliko je ljudi za ovo govorilo da je davno zavrsenoAduka87 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 20:19Burazeru njemu istice ugovor za 15 dana nakon toga postaje slobodan igrac.bordobijelisampion je napisao/la: ↑14 jun 2023, 20:16Evo ga, svaka budala je znala da ce se ovo na kraju desiti. Sada ce ispasti mi slali silne ponude ali je Santos radi mitomanske filozofije ostao vjeran![]()
![]()
![]()

Eto Morteme prvi si imao info gdje ide Santos. 
Valjda ces onda vjerovat i za platu koju sam rekao da je nudio Ismir.

Valjda ces onda vjerovat i za platu koju sam rekao da je nudio Ismir.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
https://www.transfermarkt.com/mario-kve ... ler/166173
Vrijeme je da se okrenemo normalnim igračima.
Dobar, pitanje je koliko istrosen igrac. Vise sam za opcije neke mladje da grizu teren.MSOZ101 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 20:38https://www.transfermarkt.com/mario-kve ... ler/166173
Medije u Slovenije pisu da ima dosta dobri ponuda iz Azije.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Evander, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mire971, nedimmmm1337, Rajvosa4ever, SamoDaKazeem, SarajevoAC, Seipronto i 101 gost.