Sloboda vs Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
- ASD
- Kontakt:
Re: Sloboda vs Tuzla City
Azmir pristao voditi Slobodu uz klauzulu da tuzlac ne bude na stadionu.
Nemojte se ljudi zayebavat @tuzlac aka Sloboda72 je ukino ovaj pdf.
P.S. Jel Balja aka Galijani jos Azmirov covjek od povjerenja?
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ma kakav ja, ja sam samo lazov i uvlakac, ali nemoj nikom govoriti

Elvir Baljic
Jel Vugdalic jos sa Azmirom?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jun 2023, 13:02
Ma kakav ja, ja sam samo lazov i uvlakac, ali nemoj nikom govoriti![]()
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Tu je, malo narusenog zdravstvenog stanja, ali koliko moze prati.Skver je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:13Jel Vugdalic jos sa Azmirom?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jun 2023, 13:02
Elvir Baljic
Jel istina da Azmir hoce da napravi fuziju dva kluba i da ce se novi klub zvati Sloboda han City?
To me podsjeca na ono kad se Sloboda trebala da ujedini sa Olimpicom, pa pojedine Fukare govorile da ce se ujediniti i navijaci Fukare + Vukovi = Fukovi...
To me podsjeca na ono kad se Sloboda trebala da ujedini sa Olimpicom, pa pojedine Fukare govorile da ce se ujediniti i navijaci Fukare + Vukovi = Fukovi...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Pa i bilo mi je smnjivo.
Hvala.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Nemoj bit lud toliko, zar stvarno mislis da smo mi toliki naivni i da bi to prihvatili?
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Kao što je neko već napisao ukoliko dođe do toga sad bi se zvali Fukovizija

TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jun 2023, 21:25Tu je, malo narusenog zdravstvenog stanja, ali koliko moze prati.Skver je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:13Jel Vugdalic jos sa Azmirom?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑14 jun 2023, 13:02

🔴⚫️
Jbg kad dogori do nokata onda je daj sta das ili u beton ligu.
Vidjet cemo, pratim onako sa strane neutralno svasta se prica i pise.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Čuj tuzlaca "srbofili", hej pazi "srbofili"... Kakav si ti mentalni bolesnik drtino ona matora, kaže imaj mu poštovanja prema godinama, kojim godinama vidi u šta ostari bolesnik!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Evo jedne od Srbofila iz Tuzle još 1992. godine:simonknows je napisao/la: ↑15 jun 2023, 17:56Čuj tuzlaca "srbofili", hej pazi "srbofili"... Kakav si ti mentalni bolesnik drtino ona matora, kaže imaj mu poštovanja prema godinama, kojim godinama vidi u šta ostari bolesnik!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I ništa bez Injeta u spotu...!!!Sky9 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 17:59Evo jedne od Srbofila iz Tuzle još 1992. godine:simonknows je napisao/la: ↑15 jun 2023, 17:56Čuj tuzlaca "srbofili", hej pazi "srbofili"... Kakav si ti mentalni bolesnik drtino ona matora, kaže imaj mu poštovanja prema godinama, kojim godinama vidi u šta ostari bolesnik!
Ja ba.Edin1982 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:06I ništa bez Injeta u spotu...!!!Sky9 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 17:59Evo jedne od Srbofila iz Tuzle još 1992. godine:simonknows je napisao/la: ↑15 jun 2023, 17:56Čuj tuzlaca "srbofili", hej pazi "srbofili"... Kakav si ti mentalni bolesnik drtino ona matora, kaže imaj mu poštovanja prema godinama, kojim godinama vidi u šta ostari bolesnik!

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Zna li neko šta se desilo sa teme FK Sloboda? Ne mogu nikako da je nađem. Imali su temu nesto vezano za Tušanj pa sam htio pronaći neke informacije, ali ne mogu da nađem temu.
Moze li mi neko pomoći ili barem reci o čemu se radi?
Hvala
Hvala
Dovoljno je sto njih **** Secer u mozak...izgubili su kompas totalno. Daj samo neko ko ima para...postali su cirkus klub...Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑16 jun 2023, 08:27Zna li neko šta se desilo sa teme FK Sloboda? Ne mogu nikako da je nađem. Imali su temu nesto vezano za Tušanj pa sam htio pronaći neke informacije, ali ne mogu da nađem temu.
Hvala

Jesu vam Manijaci održali čas istorije.simonknows je napisao/la: ↑15 jun 2023, 17:56Čuj tuzlaca "srbofili", hej pazi "srbofili"... Kakav si ti mentalni bolesnik drtino ona matora, kaže imaj mu poštovanja prema godinama, kojim godinama vidi u šta ostari bolesnik!
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.