Zamisli da ih vodi neko ko ne voli igrati tvrdo, prštalo bi sve na njihovim utakmicama

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Zamisli da ih vodi neko ko ne voli igrati tvrdo, prštalo bi sve na njihovim utakmicama
Tačno, nešto slično kao Srbija, ako hoćeš da izvučeš najbolje od njih onda to mora biti napadačka igra, ali dobro znaš da na turnirskim takmičenjima često bolje prolaze ovakvi stilovi igre kao što fura Santos.let3 je napisao/la: ↑27 sep 2022, 22:55![]()
Bila bi bruka golova na sve strane, ne kažemali ova ekipa Potugala se mora pustiti sa lanca i napadati, imaju igrace samo za takvog fudbala.
Ali šta vrijedi kad imaju konzervativca trenera.
Opet ce ih Xhaka rasplakati.
Događalo se da liverpoolu 2005.visi prolaz grupe lp do zadnjih pola sata s olympiacosom mislim pa osvoje i to prvo onaj kontroverzan gol luisa garcije u polufinalu tvrdom s chelseajem. U finalu gube 3-0 u drugom poluvremenu,u 5 minuta izjednače na 3-3, ukrajinac ševčenko zicer maši,tj.obrani poljak dudek koji mu obrani i zadnji penal za nevjerojatnu titulu. bilo je još sličnih primjera takve vrste.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑27 sep 2022, 23:05Hrvatska i Švedska se bore za 3. mjesto, Hrvatska ostane na gol razliku i sad osvoji skupinu. Švedska ispadne u ligu C.
![]()
Ono kad pitaš prosječnog Bošnju za koga i šta navija na SP, pošto njegova reprezentacija naravno nije bila ni blizu da se plasira na najveću smotru fudbala.
A to sto mi nismo sposobni da se plasiramo nama namece da MORAMO navijati za Srbiju. Pa nasu Bosnu ruse i potkopavaju nam reprezentaciju i ti Srbi preko granice, a i BOSANSKI Srbi koji su rodjeni ovdje, odrasli, skolovani, egzistenciju im Bosna i mnogima od njih drzavne institucije BOSNE IHERCEGOVINE im pruzaju i oni ne prizanuj tu drzavu, javno govore da ne navijaju za tu drzavu (osim kad igraju protiv Turske - tad su neutralni volili bi da ima solucija da obje ekipe izgube) i sad prosjecan Bosnjo treba da navija za takvu drzavu i takve ljude? - DOvoljna ce im podrska biti od prosijecnih bosanskih Srba.
Niti mi moramo za Srbiju navijati niti on mora za BIH. Jednostavno, savako bira za koga hoće. Ne gubi živce na to.DamirT je napisao/la: ↑28 sep 2022, 13:29Cuj ovog Avantiia, kaze posto njegova reprezentacija nije ni blizu bila da se plasira. Dajem glavu da je negdje iz sumadije neke u RS. I kakve onda on veze ima sa Srbijom? Jel to mi moramo navijat za Srbiju? Opstruiraju sve moguce sto ima veze s BiH, sutra bi potpisali da nas nema uopste, i ono hoce da za njih navijam. Dabogda sve izgubili. Ponovit ce se Xhaka i Shaqiri aBd
A Gvardiol je realno čitava odbrana ekipe, a godina proizvodnje glavnih aktera reprezentacije se lagano vidi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.