FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Buddy
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Buddy » 04 mar 2011, 15:06

Šta bi od onog projekta kad su englezi ili ko vec trebali ulozit par miliona u sarajevo ?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2011, 15:17

Buddy je napisao/la:Šta bi od onog projekta kad su englezi ili ko vec trebali ulozit par miliona u sarajevo ?
ma supljak kume veliki ehehhe eto STA JE...samo nas lazuu i uzimaju pare i tove see....
ne samo u F K Sarajevu nego i u svim ostalim klubovimaaaaa...
sta mislis da ce grbavicu gradit il da ce u zeljinu izgradnju otici pare od Dzeke ehehe ljudima je to dobar biznis a mi svoje zivce kiddamooo...

MI ZIVIMO ZA SARAJEVO A VI OD SARAJEVAA!!!!

HZ 87
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 mar 2011, 15:21

mma_hz je napisao/la:MI ZIVIMO ZA SARAJEVO A VI OD SARAJEVAA!!!! HZ 87
Sta je pisac htjeo da kaze ?

Pojasni, ovo "vi zivite od sarajeva" :?:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2011, 15:23

Elegant je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:MI ZIVIMO ZA SARAJEVO A VI OD SARAJEVAA!!!! HZ 87
Sta je pisac htjeo da kaze ?

Pojasni, ovo "vi zivite od sarajeva" :?:
misli se na UPRAVNI ODBOR FK SARAJEVA KAO I NA "LEGENDE" ISTOG KLUBAA !!!!
sta si ti mislio zivotati ...ma nesmijem ni da pomislimm ...
sve same familije u Sarajevuu ccc babu mu nekad davno odigrao par tekmi za Sarajevo i on odmah polaze pravo na to da mu se 10 koljena i sve moguce loze hrane i zive od Sarajeva!!!!
FK SARAJEVO.

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 04 mar 2011, 15:25

mma_hz je napisao/la:
Buddy je napisao/la:Šta bi od onog projekta kad su englezi ili ko vec trebali ulozit par miliona u sarajevo ?
ma supljak kume veliki ehehhe eto STA JE...samo nas lazuu i uzimaju pare i tove see....
sta mislis da ce grbavicu gradit il da ce u zeljinu izgradnju otici pare od Dzeke ehehe ljudima je to dobar biznis a mi svoje zivce kiddamooo...

HZ 87
Pa znaci da vas i ovaj novi predsjednik levati ko zijo :D
Ja se nadam da ce otici i da ce se graditi, a ako nebude Bože moj napravit cemo haus i i sve ispocetka :mrgreen:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2011, 15:27

Buddy je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

HZ 87
Pa znaci da vas i ovaj novi predsjednik levati ko zijo :D
Ja se nadam da ce otici i da ce se graditi, a ako nebude Bože moj napravit cemo haus i i sve ispocetka :mrgreen:
ma pasha moj koga jednom prevare vise nikome ne vjerujee pa tako i jaa !!!
a i ti nebi trebao vjerovati toliko istim ljduima koji su Zelju s vrha srozali na samo dnoo kada su ga ostavilii aa pare od Lige prvaka i utakmice sa Njukastlom ko zna gdje suu...samo se zna da su isti ljudi bili na istim pozicijama u to vrijeemee...ja ne zelim svadzu samo kazemm sta mislimm ...
FK SARAJEVO.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 mar 2011, 16:22

mma_hz je napisao/la: ma pasha moj koga jednom prevare vise nikome ne vjerujee pa tako i jaa !!!
a i ti nebi trebao vjerovati toliko istim ljduima koji su Zelju s vrha srozali na samo dnoo kada su ga ostavilii aa pare od Lige prvaka i utakmice sa Njukastlom ko zna gdje suu...samo se zna da su isti ljudi bili na istim pozicijama u to vrijeemee...ja ne zelim svadzu samo kazemm sta mislimm ...
Pasaa, a sta ti znacii ovo duplo slovoo na kraju svake recenicee, fkt ne kontamm???????
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 mar 2011, 16:23

Gigant je napisao/la:
mma_hz je napisao/la: ma pasha moj koga jednom prevare vise nikome ne vjerujee pa tako i jaa !!!
Pasaa, a sta ti znacii ovo duplo slovoo na kraju svake recenicee, fkt ne kontamm???????
ma veze nemam hahahaha :lol: :lol: sto jel smeta ???
i ja tek sada primjetio hahaha dobro si hahahaha!!!
FK SARAJEVO.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 mar 2011, 16:34

supljak ko i BAGERI koje voze slovenci spremni da uloze 40 mil evra

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 04 mar 2011, 16:40

FCS-FCS je napisao/la:
Jel ovo treba da bude provokacija ili ? :)

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 04 mar 2011, 17:42

Pozzz Sarajlije,čujem da ste kao uvijek nabrijani za dolazak na Tušanj,i da vas se sprema veliki broj doći,rekao bih kao prošle sezone oko 500/600 čini mi se,al izgleda da će vas na tribinu moći samo 200,barem je takva obavijest iz MUP-a !!!
Inače idete na tribinu D kao prošli put!
Mada ja sam za to da svi nađete smještaj na tribini,jer nije fer da se određuje koliko navijača može doć i to...
Lijep pozzz!!! :D :D
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

Džoka_TM
Kontakt:

Post Postao/la Džoka_TM » 04 mar 2011, 17:44

Buddy je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
Jel ovo treba da bude provokacija ili ? :)
Ono je patka bila,a ovo projekat koji se rješava iii ako Bog da koji će sagraditi Grbavicu arenu ;)

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 04 mar 2011, 17:55

s.s.lazio je napisao/la:Pozzz Sarajlije,čujem da ste kao uvijek nabrijani za dolazak na Tušanj,i da vas se sprema veliki broj doći,rekao bih kao prošle sezone oko 500/600 čini mi se,al izgleda da će vas na tribinu moći samo 200,barem je takva obavijest iz MUP-a !!!
Mada ja sam za to da svi nađete smještaj na tribini,jer nije fer da se određuje koliko navijača može doć i to...

Rerci ti meni gdje Horde nisu bile nabrijane i gdje nas na gostovanjima nije bilo puno :lol: .Smijeno mi je da smo nabrijani na Slobodu :D ,a sto se tice dolaska u Tuzlu i bilo gdje Sarajevo gostuje,domacini uvjek imaju prolema zbog masovnosti navijaca koji parate F.K Sarajeva !! ;)

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 04 mar 2011, 18:44

ekii je napisao/la:
s.s.lazio je napisao/la:Pozzz Sarajlije,čujem da ste kao uvijek nabrijani za dolazak na Tušanj,i da vas se sprema veliki broj doći,rekao bih kao prošle sezone oko 500/600 čini mi se,al izgleda da će vas na tribinu moći samo 200,barem je takva obavijest iz MUP-a !!!

Rerci ti meni gdje Horde nisu bile nabrijane i gdje nas na gostovanjima nije bilo puno :lol: .Smijeno mi je da smo nabrijani na Slobodu :D ,a sto se tice dolaska u Tuzlu i bilo gdje Sarajevo gostuje,domacini uvjek imaju prolema zbog masovnosti navijaca koji parate F.K Sarajeva !! ;)
"ekii" koliko imaš godina ?? 15 ??
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 04 mar 2011, 19:28

tarpi do bagro 2 je napisao/la:Zna li neko kakav bi mogao sastav biti u subotu :?: :?: :?:
Bit ce nekih iznenadjenja u sastavu,vidjecemo neke igrace koje nismo gledali toliko do sad,bez 5-6 mozda i 7 standardnih pocinjemo racunajuci i ove sa kartonima pa kontaj sad :mrgreen: mislim nije losa ekipa,al eto docice do promjena
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 mar 2011, 21:29

Jovic i Pehlic u prvih 11 :D

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 04 mar 2011, 21:35

Neka Masallah! Ako bog da ovim uhljupima uvaliti 3komada!
Nego pratim ovo oko kaznjavanj saveza pa me bas interesuje sta ce biti!
Sta god da bude FK SARAJEVO ce prezivjeti !!!!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 04 mar 2011, 23:45

s.s.lazio je napisao/la:
ekii je napisao/la:

"ekii" koliko imaš godina ?? 15 ??
s.s.lazio stvarno ne znam koji ti dio nije jasan ? Momak ti je sve objasnio na najednostavni moguci nacin , treba li ti jos nacrtati i obojiti pa da skontas ? To sto je vama Liga prvaka kad FKS gostuje u tz to je druga stvar ;) :D

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 mar 2011, 00:10

Vidjeli smo masovnost i u zenici :lol: :lol: spustite se malo na zemlju, da radite koliko pricati bili bi najbolji na balkanu..
Celik!3,2,2.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 mar 2011, 11:13

AllGunsBlazing je napisao/la:Vidjeli smo masovnost i u zenici :lol: :lol: spustite se malo na zemlju, da radite koliko pricati bili bi najbolji na balkanu..
aBd bice i to hehehe aa koliko je bilo problema pred polazak u Zenicu ono je i vise nego odlicna brojka... Niko bez licne nije mogao u Zenicu tako da se tu izgubilo dostaa na broju ehehhe aa reci ti meni kome ti pripadas da te uporedim sa HZ institucijom heheh samo mi nemoj reci da si Arsenalov navijac HAHAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cujem da si redovan na emiratimaa hahaahh pravi TOPNIK ahahahahah
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Arhitekt, benko21, bosnas_, gh0stHZ, nedimmmm1337, Rodman, Sinfoc1986, soe, ubipara i 62 gosta.