NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Celicni
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Celicni » 14 jun 2023, 22:07

Truhlo je napisao/la:
14 jun 2023, 20:56
phillies je napisao/la:
14 jun 2023, 20:46
Kupite sezonsku kartu i mirni ste, sta se sekirate. :)

Ps. Cestitke djeci na danasnjoj pobjedi
Bravo!

Sezonska pa ce izaci zapad 3KM po utakmici kao u Brezi :mrgreen:

Dosta vise socijale i jeftinoce preko ledja kluba.
Tako je, evo za sve koji kukaju a hoće na zapad, izračunajte kolko ce vas izac jeftinije zapad ako uzmete sezonsku pa ces biti na zapadu, a cijena kao u Brezi.Ispod 7 KM zapad ne treba ici,ima istok 6 KM.

Mani više pravit od kluba sadakatul vitr.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 jun 2023, 22:11

@ Truhlo pomjesao si, nije zapad usran samo nego cijeli stadion :kafa:

I ako je rečeno da karta ide marku gore ne znam čemu tolika diskusija oko toga. Zapad 6KM. Ćao.

I jel neko zna slucajno, na našoj stranici nema više Almija medju sponzorima a danas juniorima preko ledja najveci logo ALMY ?

Valjda se sada pojaca interes za Čelik,.vratimo neke stare, dobijemo nove.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zelten
Kontakt:

Post Postao/la Zelten » 14 jun 2023, 22:14

IndependenT je napisao/la:
14 jun 2023, 22:06
https://fb.watch/l9RNsjaFX6/?mibextid=Nif5oz

Hu ha :opaopa:
Jest zarazna. Evo 3 dana hodam po kući i pjevam hahah

FRLegioen
Kontakt:

Post Postao/la FRLegioen » 14 jun 2023, 22:15

samocelik je napisao/la:
14 jun 2023, 21:51
Hajmo mi forumaši organizovati akciju svi da uzmemo sezonsku kartu, jedan drugome da zadamo zadatak na taj način natjeramo klub da pojača i taj segment marketinga a da ne pričam da svako ko ima sezonsku trebao bi biti član kluba. Naravno ko je u prilici nastaviti i dalje najjaču akciju ovih prostora a to je 12. igrač.
Za ove koji pate za nižim liga, ide jedna slika
slika
Mislim da bi nam trebao biti cilj 1000 + clanova!Mozda da mi svi forumasi na ovoj pauzi uclanimo po 1 dijete ili penzionera ?Utakmica nema,necemo.placati ulaz(po kartu,dvije ili vise),ali da uclanimo svi po jedno dijete iz komsiluka?

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 14 jun 2023, 22:15

Truhlo, nadjoh na stranici kluba clanak iz 2021 godine da je polusezonska zapad bila 42 ta clanove 37. Tad se zbog COVID situacije prodavala polusezonska.
Kako je bilo za ovu sezonu, ne znam, ali za predstojecu sezonu razmisljao sam postati sezonac.
Na koji nacin je regulisan ulaz vlasnika sezonskih karata? Da li i oni idu na brojac ili redari sklone barijeru da sezonac prodje?

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 jun 2023, 22:20

phillies je napisao/la:
14 jun 2023, 22:15
Truhlo, nadjoh na stranici kluba clanak iz 2021 godine da je polusezonska zapad bila 42 ta clanove 37. Tad se zbog COVID situacije prodavala polusezonska.
Kako je bilo za ovu sezonu, ne znam, ali za predstojecu sezonu razmisljao sam postati sezonac.
Na koji nacin je regulisan ulaz vlasnika sezonskih karata? Da li i oni idu na brojac ili redari sklone barijeru da sezonac prodje?
Racunaj da je za clanove sezonska otprilike nudi 40% popusta. Ako je 15 domaci utakmica po 6KM zapad, sezonska bi trebala biti 54 KM, tako nekako.

Za ovu sezonu su redari imali spiskove sezonaca pa tako provjeravali, nadam se za sljedecu sezonu da ce se naljepiti bar code pa da se gospodski ocitavaju i sezonske na brojacima :opaopa:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 14 jun 2023, 23:00

Pohvale upravi i od mene.

Navijaci GAKa htjeli uderat Makija :lolno: Zna li neko koliko je njihovih navijača boravilo u Zenici,je li neko nešto ispratio o tome ?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 jun 2023, 23:14

Mi prvo moramo izgraditi bazu navijaca koji dolaze na stadion. Nakon toga srediti zapad, i to ne mislim neko renoviranje, vec lijepo ocistiti, ispolirati one ploce ispred, okreciti/ofarbati, rijesiti ograde i klupe za rezervne, i onda ici u povecanje cijena. Nista to ne zahtijeva prevelika ulaganja, a "opravdava" povecanje cijene.

P.s. na 700 ljudi koliko sad dodje na tekmu, 1 KM znaci 10000 KM godisnje. Toliko bismo zaradili kad bi ostavili istu cijenu, a povecali prosjek za 100 ljudi. Onda im prodajes sokove i ostale derivate da zaradis tu marku. Nismo sadaka klub, onda moramo zaraditi marku, a ne dobiti je kao sadaku na nista.

P.s.2 uopste nije pitanje da li neko moze izdvojiti 12 ili 14 KM svaki mjesec. Poenta je da se vidi napredak. Uradili ovo, rezultiralo tim i tim. A ne, digao nam se, hocemo marku.
Celik!3,2,2.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 14 jun 2023, 23:19

AllGunsBlazing je napisao/la:
14 jun 2023, 23:14
Mi prvo moramo izgraditi bazu navijaca koji dolaze na stadion. Nakon toga srediti zapad, i to ne mislim neko renoviranje, vec lijepo ocistiti, ispolirati one ploce ispred, okreciti/ofarbati, rijesiti ograde i klupe za rezervne, i onda ici u povecanje cijena. Nista to ne zahtijeva prevelika ulaganja, a "opravdava" povecanje cijene.

P.s. na 700 ljudi koliko sad dodje na tekmu, 1 KM znaci 10000 KM godisnje. Toliko bismo zaradili kad bi ostavili istu cijenu, a povecali prosjek za 100 ljudi. Onda im prodajes sokove i ostale derivate da zaradis tu marku. Nismo sadaka klub, onda moramo zaraditi marku, a ne dobiti je kao sadaku na nista.

P.s.2 uopste nije pitanje da li neko moze izdvojiti 12 ili 14 KM svaki mjesec. Poenta je da se vidi napredak. Uradili ovo, rezultiralo tim i tim. A ne, digao nam se, hocemo marku.
:shock:

Hajd procitaj svoj post ponovo, pa pogledaj sta si napisao. Marka zbog viseg ranga, jer treba obezbjediti 100k dodatno da bi se mogla gledati prva federalna. Poslje tolike borbe sa gradom, igracima kojima se dugovalo, turcima, sudovima, povjeriocima, ti trazis nesto da se odradi na tribini da bi se opravdala visa cijena :tokralju:

Uz sve to placas mocvare po seheru, maglaju livade i ostale vjetrometine 5KM. Golemo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 14 jun 2023, 23:20

Dosao Maki poslije utakmice, dole na jug snima nas kako navijamo, ibreti se covjek, selfie pravio.

Pa valda sto je bio u Sturmovoj trenerci, pa se to nasim prijateljima iz Graza nije nikako svidjelo :mrgreen:
Bilo ih je uglavnom, dosli su.
moSa likCe

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 jun 2023, 23:29

Ali Marjan u trenerci Sturma naletio na Gakovce u Zenici, zamalo poginuo :rol: :rol: :rol:

A ovaj iz Sarajeva odveo odveo ovog iz Zagreba da im pokaže da su bolji ćevapi u Zenici nego kod njih u Sarajevu u sto su se svi u uvjerili. :kafa:

Kažu organizacija na većem nivou nego PLBiH. :kafa:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 14 jun 2023, 23:58

Na Gakovce je naletio prije utakmice.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 15 jun 2023, 00:13

Fino su ispostovali klub u ovim javljanjima i podcastu. Hvala im. A Denis poguzija :D nije navikao na nase eksperimente sa hranom hahahaha

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 15 jun 2023, 03:50

Celicni je napisao/la:
14 jun 2023, 20:34
BatistutA19 je napisao/la:
14 jun 2023, 19:30
Kakvo bolan 10 maraka da li ste vi realni ikako ne trebate samo sebe gledat gledajte realnije .Djaba ti najbolji stadion kad nemas kvalitet ni svoj ni protivnika a i ljudi nemaju para a ko ima viska kupis 20 karti i pomognes.
Ljudi bi odmah rekli evo i ovi isti kao i oni hoce para itd isto sto pisu neki za Fan shop po fb.
Treba samo naucit da se placa i.zene pola cijene i djaba ti 20 maraka Zapad ako ce ih uci 2000 besplatno..
Cijene maximalno marku dignit mozes .Nije tacno da je na svakom.gostovanju bilo 5 maraka eo recimo.ko.god je bio npr u Brezi zna da je karta 3 marke bila.
Bati slabo pratiš temu.Niko ti nije napisao da bude 10 KM.
Jug - 5 KM
Zapada - 7 KM
Istok - 6KM
Sjever-4 KM (eventualno da se odvoje penzoneri od juga i oni koji sjede tu, a nemaju novca za ostale tribine.)

Nemaš para seliš se na jug,istok,sjever.Ne možeš imat cijene karata ko kad ti je Drina sarajevska bila 1KM.I ja bi sjedio u VIP loži pa nemam para, pa ne kažem nek smanje cijenu nego odem na zapad,kad nemam za zapad idem na istok,kad nemam za istok idem na jug, a ne govorim daj smanjite karte i pokrivam se kolko mi je jorgan dug.Gdje imaš u svijetu da žene placaju u pola cijene.Šta sad trebaš tiskat karte za žene,djecu,obične karte i nabijat dodatni trošak, a one ne sjede u krilu nego zauzimaju mjesto i dignu noge na stolice.
Imaš 4 tribine možeš svim gledaocima da ugodiš i koriguješ cijene,a to je druga stvar što svako od nas ima želje i svako gleda po svom novčaniku, e zato imaš kategorije i ostale tribine da se prilagodiš i odeš kolko imaš u novčaniku.Šta misliš kolko je cijena karte u njemačkoj 5.ligi a ne vrijedi tih para,a o kvalitetu smiješno pričati ne znaju hodat prvo,kad se već spominje kvalitet, gdje sam i sam prisustvovao,negdje imaš stolice negdje ne i sigurno nemaš ugođaj kao na zapadu, i nije svaki stadion Veltins arena,al opet se neko prilagodi i gleda da gura klub, a sto je i za njihov standarde ne skupo nego preskupo.
Joj ali ti napisa roman ,bolan mozes stavit 20 maraka Zapad ako ce ti uci 2000 besplatno ,to je prvi problem i najbitniji.Sta ti vredi 20 maraka udje 2000 besplatno...Zar nije tako.???Ne znam.ni odakle vam ta tema i ako ides po toj nekoj logiki cijena onda Jug treba bit jeftijiji od Zapada duplo i Sijever .Valjda i uprava zna sta ce sa cijenama a ne po zeljama necijim . Ali opet ti kazem stavi Zapad 20.maraka i nek ti udje 2000 besplatno dodjes do one izreke djaba ste krecili.Tesko ijedan klub moze funkcionisat od karti kad uzmes posjetu pretanko je to

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 15 jun 2023, 03:59

Celicni je napisao/la:
14 jun 2023, 20:40
Convicts je napisao/la:
14 jun 2023, 20:12
Celicni je napisao/la:
14 jun 2023, 20:10

Bio prije 3 godine, kad ti je hljeb bio 1 KM i cijene bile normalne.Naveo sam cijene za sve kategorije, ako nemaš ideš seliš na isok,jug,sjever.
Zapad je moja tribina :kafa:
Pa ako je zapad tvoja tribina znači čejf nimalo nije skup.Ne znam šta ste se digli oko tih cijena karata ti bi reko klub najavio da je digao cijene duplo.Ja kad ne budem imao za zapada idem na istok.Nemojte potcjenjivati kvalitet i ligu, otiđete malo van države i gledajte drugu ligu druge države iz regiona pa gledajte koliko je karta.
Ti ko oni politicari gledaj koliko je cjena u regionu kolika je cijena u Europi ,imamo najeftiniju struju,gorivo,karte za utakmicu ,a sto su kod njih plate najmanje 2 ili 3 puta vece to nema veze bitno je da je jeftinije malo i treba se ganjat sa Europom ili regionom .Znaci ako ima 3 puta vecu platu ne mozes se ti ganjat sa njim i cak su neke stvari jeftinije nego kod nas...

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 jun 2023, 07:38

Truhlo je napisao/la:
14 jun 2023, 23:19
:shock:

Hajd procitaj svoj post ponovo, pa pogledaj sta si napisao. Marka zbog viseg ranga, jer treba obezbjediti 100k dodatno da bi se mogla gledati prva federalna. Poslje tolike borbe sa gradom, igracima kojima se dugovalo, turcima, sudovima, povjeriocima, ti trazis nesto da se odradi na tribini da bi se opravdala visa cijena :tokralju:

Uz sve to placas mocvare po seheru, maglaju livade i ostale vjetrometine 5KM. Golemo.
Kakve veze ima borba sa gradom s tim da se nesto odradi na tribini? Upravo zbog toga jer smo zavrsili borbu s gradom, mozemo svoju energiju usmjeriti negdje drugo, a to jeste da ucinimo nas dom ljepsim. Na jugu se nema nesto puno raditi, bitno je da trava ne prerasta previse i to je to. Zapad je vec prica koja se uz male novce moze znacajno poboljsati. Time ces opravdati tu marku vise. A nekim ljudima ces je morati opravdati jer jos uvijek nemas njihovo puno povjerenje.

Nego, ako cemo govoriti istinu, realnost je da su te livade ipak vecinom bile po 3 KM. Dva ili tri gostovanja su bila 5.
Celik!3,2,2.

Bandit88
Kontakt:

Post Postao/la Bandit88 » 15 jun 2023, 09:01

Ko kod ima kakvu ideju, prijedlog zna gdje se nalazi stadion, neko će vas primiti sigurno doduše vjerovatno i oni odmaraju koji dan.

Dođeš, pokucaš i kažeš ja sam taj i taj, imam prijedlog da se uredi, sredi zqpqd ili šta već. Ja imam toliko ljudi, finansija, treba nam toliko, ajde da vidimo možemo li šta odraditi.
Siguran sam da sad kad bi klub objavio da se kreće u uređenje zapada, da se jave volonteri i dođu pomoći, došla bi grupa od 20tak ljudi i to mlađih.

Najlakše je platiti kartu 5 KM i onda ovdje pljuvati na svaku sitnicu. U klubu radi minimalan broj ljudi i posao koji se odrađuje je vrhunski. Tako da :shh: :shh:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 15 jun 2023, 09:24

Smije li se sa kartom od 7 KM pljuvati svaka sitnica? Racuna li se ako uzmem dvije karte? S koliko tacno karti smijem "pljuvati svaku sitnicu"?
Celik!3,2,2.

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 15 jun 2023, 09:29

Bandit88 je napisao/la:
15 jun 2023, 09:01
Ko kod ima kakvu ideju, prijedlog zna gdje se nalazi stadion, neko će vas primiti sigurno doduše vjerovatno i oni odmaraju koji dan.

Dođeš, pokucaš i kažeš ja sam taj i taj, imam prijedlog da se uredi, sredi zqpqd ili šta već. Ja imam toliko ljudi, finansija, treba nam toliko, ajde da vidimo možemo li šta odraditi.
Siguran sam da sad kad bi klub objavio da se kreće u uređenje zapada, da se jave volonteri i dođu pomoći, došla bi grupa od 20tak ljudi i to mlađih.

Najlakše je platiti kartu 5 KM i onda ovdje pljuvati na svaku sitnicu. U klubu radi minimalan broj ljudi i posao koji se odrađuje je vrhunski. Tako da :shh: :shh:
:nene:
Dođeš, pokucaš i kažeš ja sam taj i taj, broj clanske karte taj i taj, imam prijedlog da se uredi...
:thumbup:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.