Protiv Borusije 25k najmanje u DortmunduOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 21:56Živa istinaSkver je napisao/la: ↑14 jun 2023, 21:50Fakat mora se priznati da ih ima vise na "gostovanjima" nego u Vrapcicima, pa gdje ih nece biti kad ih vise zivi po Bosni, njima je pussy smoke napuniti Grbavicu, skoro vise hercegovaca u Sarajevu nego sarajlija.....i svi su Red Army, Velez im je jedina poveznica sa rodnom grudom iz koje su pobjegli kud koi mili moji samo da ne budu u onom kamenu......kladim se kad bi igrali protiv Cukarickog u Beogradu da bi napunili stadion![]()
![]()
![]()
![]()
Od 2019. godine do danas nam je prosjek u Vrapcicama iznad 3.000 . I ovdje nas ima. Ali sto kažeš, svaki smo stadion napunili. Beograd 20k dva puta, Sarajevo 25k 70ih a desetine puta po nekoliko hiljada. Na Grbavici prije dvije godine 13000 navijača. Split 8k. Tuzla 4k. Zenica 6,5k. Zagreb 1k…
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Hiljadarka u Dortmundu. Znam kroz priču. Šteta sto nema slika. Ima slika prije rata iz Verone, Budimpešte, Pariza… a nema iz DortmundaSkver je napisao/la: ↑14 jun 2023, 21:59Protiv Borusije 25k najmanje u DortmunduOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 21:56Živa istinaSkver je napisao/la: ↑14 jun 2023, 21:50Fakat mora se priznati da ih ima vise na "gostovanjima" nego u Vrapcicima, pa gdje ih nece biti kad ih vise zivi po Bosni, njima je pussy smoke napuniti Grbavicu, skoro vise hercegovaca u Sarajevu nego sarajlija.....i svi su Red Army, Velez im je jedina poveznica sa rodnom grudom iz koje su pobjegli kud koi mili moji samo da ne budu u onom kamenu......kladim se kad bi igrali protiv Cukarickog u Beogradu da bi napunili stadion![]()
![]()
![]()
![]()
Od 2019. godine do danas nam je prosjek u Vrapcicama iznad 3.000 . I ovdje nas ima. Ali sto kažeš, svaki smo stadion napunili. Beograd 20k dva puta, Sarajevo 25k 70ih a desetine puta po nekoliko hiljada. Na Grbavici prije dvije godine 13000 navijača. Split 8k. Tuzla 4k. Zenica 6,5k. Zagreb 1k…![]()
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Glup gluplji only, sto bi Mico rekao 
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Živa istina, dabogda nikad ne ušli u PL ako lažem.
Za ovog jednog koji nažalost nije više među živima, ja sam light Slobodaš...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Dedo Ibrahim legenda
Btw ima vas milion, pišem post a već mi je neko odgovorio na drugi od vas Tuzlaka. Drago mi je da ste vjerni Slobodi i u drugoj ligi. Valjda će te imati prosjek veći od 1000 ljudi
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Dedo Ibro iz Zenice kada smo bili pred gasenjem rekao na sastanku da daje pola penzije za Velez
Normalno nikada niko od ljudi koji su uz Velez nije pristao na to ali tolikim je entuzijazmom napunio ostale da smo vec sedam godina medju najuredjenijim klubovima u drzavi i biti cemo zadugo
Najvise hin ima iza gola u Mostaru
cirka 5k brat bratu yebo sliku prico mu dedo 
Ma kraljCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jun 2023, 22:04Dedo Ibro iz Zenice kada smo bili pred gasenjem rekao na sastanku da daje pola penzije za Velez![]()
Normalno nikada niko od ljudi koji su uz Velez nije pristao na to ali tolikim je entuzijazmom napunio ostale da smo vec sedam godina medju najuredjenijim klubovima u drzavi i biti cemo zadugo![]()
Joj kad se sjetim onih godina a dokle smo došli danas. One patnje u drugoj ligi 2016-18
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
E tačno bi najblentavija liga ikada bila da nam se i Velež pridruži do godine. @truhlo brate vrijeme je da prizoveš 
Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 14 jun 2023, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Zahvalite mi se zato što sam natjerao admina da prebaci temu Slobode na pdf "Prva liga FBiH"

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Jeste li zajedno u osnovnu išli?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 22:07Ma kraljCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jun 2023, 22:04Dedo Ibro iz Zenice kada smo bili pred gasenjem rekao na sastanku da daje pola penzije za Velez![]()
Normalno nikada niko od ljudi koji su uz Velez nije pristao na to ali tolikim je entuzijazmom napunio ostale da smo vec sedam godina medju najuredjenijim klubovima u drzavi i biti cemo zadugo![]()
![]()
Joj kad se sjetim onih godina a dokle smo došli danas. One patnje u drugoj ligi 2016-18![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Nema veceg fudbalskog kriminala na svijetuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 22:07Ma kraljCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jun 2023, 22:04Dedo Ibro iz Zenice kada smo bili pred gasenjem rekao na sastanku da daje pola penzije za Velez![]()
![]()
Joj kad se sjetim onih godina a dokle smo došli danas. One patnje u drugoj ligi 2016-18![]()
Može mi stari biti, a skoro i dedoSky9 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 22:08Jeste li zajedno u osnovnu išli?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 22:07Ma kraljCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 jun 2023, 22:04
Dedo Ibro iz Zenice kada smo bili pred gasenjem rekao na sastanku da daje pola penzije za Velez![]()
![]()
![]()
A koliko je tebi ljeta sky. I ti si kako gledam ratno djete
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
- prisonbreak
- Kontakt:
Do neki dan govorili, sta ce ovi padobranci na temi PL, a sad zajedno na istoj temi 
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.