Tako je, jednokratnom uplatom preuzeli skupštinu, trošili gradsku tranšu i sad odlučuju ko će voditi klub u narednom periodu.superior1982 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:10Kako čujemo ovih dana oni su trebali svake godine plaćati 24.000 KM po jednoj stolici(na godišnjem nivou),tako su bili najavili.Znači platili su samo jednom,a tranše od Grada su dobijali svake godine,ukupno četiri.ovisnik je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:02Ovo je postalo prava smijurija, ponavljam se po peti put, ljudi bez kvoruma izmjenili statut, njih 7-8 dalo po 24.000,00 KM i stekli upravljačka prava odnosno predstavljaju skupštinu kluba.Klub ispao u 2 ligu, oni i dalje na osnovu 24.000,00 KM upravljaju i biraju budući UO nastojeći po svaku cijenu da eliminišu jedinog ozboljnog kandidata.TLN na tuzlanski način, dok su trošili budzetske pare 4 godine,okolo pričali što je nama ovo trebalo, trošimo svoje dragocjeno vrijeme a niko to ne vidi.Danas se grčevito bore za opstanak u klubu kao da im egzistencija ovisi od toga.Tuga,čemer i jad.![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne sikirajte se biće Aza
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Tacno sam to isto pomislio, a Kemo objavio to i onda kazu nema udruzenje nista stim...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:19Kako perfidno odradiše, daj tribinu da lafo šminkamo da skrenemo pažnju sa onog šta ćemo uraditPa opet izađite na lokalne iduće godine i zaokružite SDP
![]()
Uskoro su najavljeni protesti vjerovatno
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Ovi se uglavnom opasno igraju, pa dok nekom ne pukne film i **** im svima od prvog do zadnjeg mamicu lopovsku.
Postoje opcije za borbu s njima koje ce vrlo dobro razumit, a blizu su da dodju do tog stadija.
Postoje opcije za borbu s njima koje ce vrlo dobro razumit, a blizu su da dodju do tog stadija.
Volim tebe, više od sebe
Ovim putem možemo potvrditi da je nakon gospodina Husića, današnji predloženi plan za sada najkonkretnija ponuda. Skupština FK Sloboda će tokom sutrašnjeg dana obaviti završne razgovore sa ostalim kandidatima nakon čega će se donijeti konačna odluka.
Jel ovo znači da je Husiceva ponuda najbolja pa nakon nje ova današnja?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Cuj privrednici, odjednom i to s planom...Sa cijelog kantona...E blago nama pisam nam se na srecu i yebem im mater da im yebem svima u skupstini, pisam im na v.d. direktora ne daju ljudi disati sve su nam pogasili po gradu .
Gdje ste privrednici decenijama pa yel moguce da nasjedamo na ovo...Pu gadi mi se sve
Gdje ste privrednici decenijama pa yel moguce da nasjedamo na ovo...Pu gadi mi se sve
-
- Kontakt:
Ja sam rekao dok neko ne ostane bez zuba il sa slomljenim nosom nema nista, lijepa motka.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ja mislim da misle najbolja Azmirova od ovih prijasnjih, pa ovi nekakvi sad iskocili. Samo ja ne kontam, kako intervjuises druge, pa prosao je rok davno. Sta si koji qurac onda stavljao do kada da se salju ponude ako ces prekoracit taj rok.Slobodas je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:25Ovim putem možemo potvrditi da je nakon gospodina Husića, današnji predloženi plan za sada najkonkretnija ponuda. Skupština FK Sloboda će tokom sutrašnjeg dana obaviti završne razgovore sa ostalim kandidatima nakon čega će se donijeti konačna odluka.
I koji su to privrednici? Osim Binga niko banke nema, a sumnjam da je Bingo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kakvi privrednici i k.arine culi smo do sad od njih previse ovakvih "lijepih" prica, najava. Kakav crni belamionix i sl, to je dno.FKBilder je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:26Cuj privrednici, odjednom i to s planom...Sa cijelog kantona...E blago nama pisam nam se na srecu i yebem im mater da im yebem svima u skupstini, pisam im na v.d. direktora ne daju ljudi disati sve su nam pogasili po gradu .
Ma secer opet umijesao prste i postavio svog Adu Mujezinovica za direktora pa su zato anonimni i boje se reakcije al nema veze trazite rat, dobit cete ga...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Jel ti sdp postavlja ljude u klub,jesu ugasili Kk Sloboda Ditu,jel sport na najnizim granama od kad su oni na vlasti,ako ti ne vidis jbg sta cu ti ja.. Sve se vrti oko politike,Sloboda ti sad sa ovim budzetom dodje kao termoelektrana ili bh telecom,sve ti obezbjedjeno,nista ne moras da radiscrvenocrnitz je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:27Idi vise u qrac krasni i ti i sdp i sda, yebala te svaka stranka i politika! De skontaj sta konkretno, nesto konstruktivno, ti se uhvatio stranke ko Mara za kitu

Smanji psovke nije dobro za zdravlje ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Koje su reference ovog za v.d. osim sto im je jaran i sto drzi kafic na stadionu ako je to taj?
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Rijesi se komplexa, daj sta konkretnoharry_90 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:32Jel ti sdp postavlja ljude u klub,jesu ugasili Kk Sloboda Ditu,jel sport na najnizim granama od kad su oni na vlasti,ako ti ne vidis jbg sta cu ti ja.. Sve se vrti oko politike,Sloboda ti sad sa ovim budzetom dodje kao termoelektrana ili bh telecom,sve ti obezbjedjeno,nista ne moras da radiscrvenocrnitz je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:27Idi vise u qrac krasni i ti i sdp i sda, yebala te svaka stranka i politika! De skontaj sta konkretno, nesto konstruktivno, ti se uhvatio stranke ko Mara za kitu![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Još bolje od cg i bht... Nikakve odgovornosti, boli ih kara, rade šta hoće...harry_90 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:32Jel ti sdp postavlja ljude u klub,jesu ugasili Kk Sloboda Ditu,jel sport na najnizim granama od kad su oni na vlasti,ako ti ne vidis jbg sta cu ti ja.. Sve se vrti oko politike,Sloboda ti sad sa ovim budzetom dodje kao termoelektrana ili bh telecom,sve ti obezbjedjeno,nista ne moras da radiscrvenocrnitz je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:27Idi vise u qrac krasni i ti i sdp i sda, yebala te svaka stranka i politika! De skontaj sta konkretno, nesto konstruktivno, ti se uhvatio stranke ko Mara za kitu![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
MASA JE MAMA!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 25 avg 2024, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Ovo je besramno igranje sa svima kojima je Sloboda u srcu. I to pazi ko se zajebava. Ljudi koji su klub odveli u 2. ligu. Fuj bagro. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
@crvenocrni
Nikakvih kompleksa ja nemam,pisem sto mislis i to je to,nikog nikad nisam uvrijedio,ako mi se ne svidja necije pisanje preskocim ga..
Pisalo se davno kad se tjerao Husic nakon famoznog sastanka sa onim iz sda kako zeli da nas unisti bla bla,a nije se pisalo ko se u to vrijeme sastajao sa Imamovicem da se Azmiru omrzne vodjenje kluba,al otom potom,sve se na kraju sazna..
Neki su i otisli sa ove teme zbog toga sto imaju svoje misljenje,a nekima se nije svidjelo.. ja sam ostao,da sam pogrijesio rekao bi izvinite i cao..
Pisalo se da od ovih nema hajra,cim te stranka postavi,znaj da od napredka kluba nema nista,sta smo dobili od kad su oni na celu kluba,razna obecanja koja nisu ispunjena,zabranjuju ti komentarisanje,klub odveli u drugu ligu,privatizovali ga za 24 hiljade km,sad nece da odstupe dok opet nekog svog ne postave,jos te jebu sa ovim ANONIMNIM kanditatima itd..
Svima nam je isti cilj stabilna i jaka Sloboda,a ovako samo ye raspravljamo izmedju sebe,a oni vjesto koriste da ukradu vrijeme,a realno vremena je sve manje,nemas igraca,trenera,plan priprema,pojacanja..
Nikakvih kompleksa ja nemam,pisem sto mislis i to je to,nikog nikad nisam uvrijedio,ako mi se ne svidja necije pisanje preskocim ga..
Pisalo se davno kad se tjerao Husic nakon famoznog sastanka sa onim iz sda kako zeli da nas unisti bla bla,a nije se pisalo ko se u to vrijeme sastajao sa Imamovicem da se Azmiru omrzne vodjenje kluba,al otom potom,sve se na kraju sazna..
Neki su i otisli sa ove teme zbog toga sto imaju svoje misljenje,a nekima se nije svidjelo.. ja sam ostao,da sam pogrijesio rekao bi izvinite i cao..
Pisalo se da od ovih nema hajra,cim te stranka postavi,znaj da od napredka kluba nema nista,sta smo dobili od kad su oni na celu kluba,razna obecanja koja nisu ispunjena,zabranjuju ti komentarisanje,klub odveli u drugu ligu,privatizovali ga za 24 hiljade km,sad nece da odstupe dok opet nekog svog ne postave,jos te jebu sa ovim ANONIMNIM kanditatima itd..
Svima nam je isti cilj stabilna i jaka Sloboda,a ovako samo ye raspravljamo izmedju sebe,a oni vjesto koriste da ukradu vrijeme,a realno vremena je sve manje,nemas igraca,trenera,plan priprema,pojacanja..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bas tako, prvi put mislim da ce doci masa ljudi na proteste ako i ovu glupost urade. Dopizdilo svima ovo njihovo bahato i bezobrazno ponasanje ko da su ulozili 50 miliona pa misle da mogu raditi sta hoce. A ne dali 24 hiljade i to jednom u ove 4 godine, i misle mogu raditi sta hoce.superior1982 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 23:38SKUPŠTINA NAPOLJE!
POZIVAMO GRADONAČELNIKA DA SE OBRATI I RIJEŠI OVO,U PROTIVNOM ETO NAS PRED VRATA GRADA,A NE SAMO STADIONA.
MASA JE MAMA!
Mogu al u qurcu. Znam da je neko od ovih gostiju na temi njihov. Ako hoce rat, i dobit ce ga. Pa da vidimo ko ce duze izdrzati
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Do 7. juna prijave, pa razgovori preko 7 dana, kao da se preuzima Solana je.bote. Pa anonimni kandidati, i to njih 3. Zajebavaju se...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.