tako je tebra

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
tako je tebra
Mozda stave i u subotu i sutra protestebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:17Pa bolje da su u subotu stavili proteste, ima dosta svijeta što neće/ne može od posla stići, vrijeme katastrofa, moglo bi ovo loše baš ispasti.
Pa nisu protesti vec je sastanak i tu ce se dogovorit oko protesta na Slatinibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:17Pa bolje da su u subotu stavili proteste, ima dosta svijeta što neće/ne može od posla stići, vrijeme katastrofa, moglo bi ovo loše baš ispasti.
Pa ako sam dobro skontao sutra je sastanak grupe radi organizacije protesta.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:17Pa bolje da su u subotu stavili proteste, ima dosta svijeta što neće/ne može od posla stići, vrijeme katastrofa, moglo bi ovo loše baš ispasti.
100% tacno, ima ih jos par sa njima ali ova trojka vuce konce....husrefbeg je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:13Izvinjavam se na upadu. Pratim ovih dana vašu stranicu i naravno da me zanima šta će biti između ostalog i zbog TC.
Vaša uprava je bila digla ruke od svega nakon ispadanja. Međutim, zadnjih dana se desavaju velika lobiranja od nekih tzv. Prijatelja Slobode da ostanu po svaku cijenu samo da se Azmir ne vrati. Jer ako se on vrati nema njih. Nema kombinacija i uhljebljenja. Njih je Azmir stvorio i dobro su se ogrebali. Kasnije su ih svi predsjednici otkacili uključujući i ove. Zblizavanje ovih dana je za njihovu korist. Kreator svih opstrukcija je Aco. Njemu uz rame su Mario i Boni. Oni lobiraju ugledne navijače Sulju i Kemu da ih podrze.
Teza Azmir ne valja a Nurdo je spasilac je vrhunac Acinih zavjera.
Da se razumijemo ja bih volio da Azmir ostane kod nas ali ipak, on odlučuje.
Meni se čini da bi oni i sa SNSDom radili samo da sačuvaju svoje dupe. Stolica i vlast su dvije najgore stvari.Beduin je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:28Nurdo, Pero i ta klapa biznismena su okorjeli SDA-ovci(e), jedni od najblizih Novalicevih biznis igraca, kako kupovine nekretnina, tako i ostalih poslova.
Cisto sumnjam da ce grad takve ljude ugurati u Slobodu preko koje bi skupljali i politicke SDA poene. A vi?
I u tom slučaju je Azmir bolja opcija, jer njega će bojkotovati samo UG, a Fukare i normalan narod ovog grada koji voli Slobodu čini 90% mase... tako da...klasik je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:30Iako smo mislili da nas ova uprava ne moze vise unazadit, pokazuju nam da mogu, podijelili su nas svjesno na 2 struje i sad ko god dodje i bude predsjednik Husic il Pestalic imat ce velike opstrukcije u radu, Husic od UG a Pestakic od Fukara i velikog broja simpatizera
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.