FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
@tuzlac valja ti promjenit dres opet…
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Ne mogu ja nazad kad tamo nikad nisam ni bio.
I dok me služi zdrav razum i neću.
I svakako da ove godine gledam PL i Želju, Sarajevo, Velež. Neću baš imati ni vremena ni volje da gledam federalnu.
Zadnja izmjena: Ponosnipodrinjac, dana/u 14 jun 2023, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Na sastanku je kako saznaje ****, dogovoreno da Azmir Husić preuzme klub, a podršku je dao i gradonačelnik Tuzle Zijad Lugavić.
Prema saznanjima našeg portala, Azmir Husić neće biti predsjednik Upravnog odbora kluba, ali će tu funkciju obnašati osoba koju on odabere.
Dogovoreno je također da će Upravni odbor činiti i predstavnici navijačke grupe "Fukare", ali i dva predstavnika gradske uprave."
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Red je kazati ko je kandidat za predsjednika UO ili ko je već imenovan. - Žalosno što se spominje samo ime jednog člana UO.Ostali su sve bez imena,dva člana ispred gradske uprave,predstavnici Fukara i ostali članovi UO.
Husić je kao federalni poslanik u sukobu interesa i kao član UO i kao potencijalni predsjednik.
Ko će biti novi šef u FK Sloboda? Azmir Husić dobio jaku konkurenciju
14.06.2023 22:44
OBAVJEŠTENJE
Nakon razgovora sa kandidatima gospodom Ibrahimagićem, Husićem i Pavićem, danas su obavljeni razgovori i sa grupom privrednika sa šireg područja Tuzlanskog kantona. Predstavili su svoj finansijski i organizacijski plan za predstojeću takmičarsku sezonu.
Ovim putem možemo potvrditi da je nakon gospodina Husića, današnji predloženi plan za sada najkonkretnija ponuda. Skupština FK Sloboda će tokom sutrašnjeg dana obaviti završne razgovore sa ostalim kandidatima nakon čega će se donijeti konačna odluka.
Zbog raznih medijskih špekulacija želimo naglasiti da planovi kandidata uključuju isključivo program i finansijska sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba. Tokom razgovora nije bilo nikakvih licitacija sa kandidatima o prethodnim dugovima i obavezama putem pozajmica jer iste ne postoje, kao što niko nije ni opraštao i otpisivao svoje uplate koje je pravio tokom rada.
Klupska Skupština danas je imenovala i v.d. generalnog direktora tako da FK Sloboda ima nesmetan svakodnevni operativni rad.
14.06.2023 22:44
OBAVJEŠTENJE
Nakon razgovora sa kandidatima gospodom Ibrahimagićem, Husićem i Pavićem, danas su obavljeni razgovori i sa grupom privrednika sa šireg područja Tuzlanskog kantona. Predstavili su svoj finansijski i organizacijski plan za predstojeću takmičarsku sezonu.
Ovim putem možemo potvrditi da je nakon gospodina Husića, današnji predloženi plan za sada najkonkretnija ponuda. Skupština FK Sloboda će tokom sutrašnjeg dana obaviti završne razgovore sa ostalim kandidatima nakon čega će se donijeti konačna odluka.
Zbog raznih medijskih špekulacija želimo naglasiti da planovi kandidata uključuju isključivo program i finansijska sredstva za nesmetano funkcionisanje kluba. Tokom razgovora nije bilo nikakvih licitacija sa kandidatima o prethodnim dugovima i obavezama putem pozajmica jer iste ne postoje, kao što niko nije ni opraštao i otpisivao svoje uplate koje je pravio tokom rada.
Klupska Skupština danas je imenovala i v.d. generalnog direktora tako da FK Sloboda ima nesmetan svakodnevni operativni rad.
HAMAN NIJE DOBRO IZMEĐU BAJRAMA

HAJMO SAD PONOVO
Čudne se stvari zbivaju.
Neki slobodaši bi sad da protestvuju,mitinguju i da se tuku i razbijaju noseve drugim slobodašima a sve zato da bi stali pod zastavu potpredsjednika kantonalnog odbora SDA i "podrinjca" i "glogovca" AH kojeg su do juče redovno najstrašnije vrijeđali a ponekad sa njim imali i fizičke obračune.Da li su slatkorječiva,uglavnom nerealna obećanja AH zaista vrijedna fizičkih obračuna među navijačima istog kluba. 

Ima tu onih ZAGRIŽENIH navijača,nema govora.Generalno stanje je ipak tako da bi im najbolje pristalo ime "Rahat -Lokum" navijači.Pristaju oni na sve samo da im Husić vrati "svetinju" u Pl.Onda sjedi ,pivkanu preda se i parola "ovo se izdržat ne može".U stvari i ne mora biti Husić, može i neko drugi, samo neka je sa velikim parama .Jedinu sreću poslije rata su doživjeli sa Šabovićem i Husićem,mrskim SDA -ovcima.Sa Komunistima ne ide pa ne ide.CityCity je napisao/la: ↑15 jun 2023, 10:21Čudne se stvari zbivaju.Neki slobodaši bi sad da protestvuju,mitinguju i da se tuku i razbijaju noseve drugim slobodašima a sve zato da bi stali pod zastavu potpredsjednika kantonalnog odbora SDA i "podrinjca" i "glogovca" AH kojeg su do juče redovno najstrašnije vrijeđali a ponekad sa njim imali i fizičke obračune.Da li su slatkorječiva,uglavnom nerealna obećanja AH zaista vrijedna fizičkih obračuna među navijačima istog kluba.
![]()
Da li nekadašnji član Izvršnog odbora FSBiH predvodi privatnike koji žele ulagati u Slobodu? ·SAZNAJEMO
15.06.23. - 15:39,
E. Oštraković
15.06.23. - 15:39,
E. Oštraković
Ma i treba da bude Kantonalni klub.Dosta su ih Komunisti handrili i lagali.Daj da se više napravi stadion.Hebeš ovo zakrpi ,prikrpi.Ako neće oni neka Tuzla City proglase od Kantonalnog značaja.Mi se ne stidimo svog identiteta.Mi smo Bošnjaci.Jezik nam je Bosanski.Domovina nam je Bosna i Hercegovina.Nacija nam je B i H.

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 15 jun 2023, 16:57, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić treba dobro razmislit, šta radi.Poćero je zeca a istjero medjeda.

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 15 jun 2023, 16:41, ukupno mijenjano 2 puta.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Znači ako navijam za Slobodu nisam Bošnjak, moja domovina nije BiH, ne pričam bosanski jezik?tuzlac je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:32Ma i treba da bude Kantonalni klub.Dosta su ih Komunisti handrili i lagali.Daj da se više napravi sradion.Hebeš ovo zakrpi ,prikrpi.Ako neće oni neka Tuzla City proglase od Kantonalnog značaja.Mi se ne stidimo svog identiteta.Mi smo Bošnjaci.Jezik nam je Bosanski.Domovina nam je Bosna i Hercegovina.Nacija nam je B i H.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nemoj se praviti Englez.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:35Znači ako navijam za Slobodu nisam Bošnjak, moja domovina nije BiH, ne pričam bosanski jezik?tuzlac je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:32Ma i treba da bude Kantonalni klub.Dosta su ih Komunisti handrili i lagali.Daj da se više napravi sradion.Hebeš ovo zakrpi ,prikrpi.Ako neće oni neka Tuzla City proglase od Kantonalnog značaja.Mi se ne stidimo svog identiteta.Mi smo Bošnjaci.Jezik nam je Bosanski.Domovina nam je Bosna i Hercegovina.Nacija nam je B i H.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odgovorit će tebi "City City", on to umije.
Trećina Tuzle se vakcinisala u Beogradu????!!!!!!"Nacija Tuzla".Srbofili,hebo ih Ivo Andrić -falsifikator.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.