FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 15 jun 2023, 17:02

Pa Vrancica i Balte nema mozda zato sto im je posudba istekla ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2023, 17:07

H8Z7 je napisao/la:
15 jun 2023, 16:56
MortemHz je napisao/la:
15 jun 2023, 11:18
KLUB IZ TITOVE 38B OSVJEŽIO KADAR!

FK Sarajevo je na mjestu šefa skauting službe imenovao Nemanju Tešića, koji je u Bordo klub stigao prije dva mjeseca.

Tešić je prethodno radio u prestižnoj fudbalskoj agenciji Miracle Sport, koja je u vlasništvu uspješnog agenta, inače bivšeg golmana Bordo kluba – Vojislava Dragovića. Radio je na skautingu i posredovanju pri transferima, primarno za italijansko tržište i u tom smislu postigao značajne rezultate. Kroz procese skautinga ostvareni su transferi u Atalantu, Lazio, Bolognu, Chievo , Monzu i mnoge druge klubove.

Tešić intenzivno radi sa menadžmentom kluba na pronalaženju i angažovanju talenata i potencijalnih pojačanja, sve u svrhu jačanja našeg kluba i ostvarenja što boljih rezultata.

Nemanja, dobro došao!
Zar nisu oni ugašeni?
Rasformirali su se prije 2 godine, znači da je neki transfer bio do 2021. godine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 15 jun 2023, 17:11

MortemHz je napisao/la:
15 jun 2023, 17:07
H8Z7 je napisao/la:
15 jun 2023, 16:56
MortemHz je napisao/la:
15 jun 2023, 11:18
KLUB IZ TITOVE 38B OSVJEŽIO KADAR!

FK Sarajevo je na mjestu šefa skauting službe imenovao Nemanju Tešića, koji je u Bordo klub stigao prije dva mjeseca.

Tešić je prethodno radio u prestižnoj fudbalskoj agenciji Miracle Sport, koja je u vlasništvu uspješnog agenta, inače bivšeg golmana Bordo kluba – Vojislava Dragovića. Radio je na skautingu i posredovanju pri transferima, primarno za italijansko tržište i u tom smislu postigao značajne rezultate. Kroz procese skautinga ostvareni su transferi u Atalantu, Lazio, Bolognu, Chievo , Monzu i mnoge druge klubove.

Tešić intenzivno radi sa menadžmentom kluba na pronalaženju i angažovanju talenata i potencijalnih pojačanja, sve u svrhu jačanja našeg kluba i ostvarenja što boljih rezultata.

Nemanja, dobro došao!
Zar nisu oni ugašeni?
Rasformirali su se prije 2 godine, znači da je neki transfer bio do 2021. godine.
Ma kupaju Mirvića

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 jun 2023, 17:37

Alii je napisao/la:
15 jun 2023, 16:52
bordobijeli je napisao/la:
15 jun 2023, 16:24
Gledam ove slike i video s treninga par dana. Ni jednom nisam vidjeo Musu, Martinovića, Baltu, Vrancica, Tomaševića
Tomašević je na treninzima
slika 5
Balta i Vrančić su na odmoru uskoro se vraćaju u svoje klubove.
Musa ide.
Martinović vjerojatno ide pa nije na treninzima.
Kad dodaš da nema Dala i Gulya radi reprezentacija a nisi doveo stopere onda je upitno sta treniraju, pošto 50% ekipe nije tu. Al valjda se u Sloveniji kompletiramo i odigramo te pripremne u najboljem sastavu da se koliko toliko uigramo za Europu.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 15 jun 2023, 17:39

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 jun 2023, 17:57

Možda ne najjače pojačanje, ali bi bilo jako dobro Baltu zadržati. Naravno bolje bi trebali znati oni stručni i oni koji plaćaju .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 15 jun 2023, 18:01

Zukanovic je napisao/la:
15 jun 2023, 17:39
Ovo je jedna od gresaka uprave. Momak je odlican potencijal za trenera. Ima rezultate sa juniorima, ocito je da dobro radi. Hebiga
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 jun 2023, 18:05

Eo Delac dolazi.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2023, 18:05

Ostalo je još da Sarajevo i Horsens završe proceduru oko papirologije, a Delač se sa Bordo klubom već dogovorio oko uslova saradnje, te će se, nakon što dobije zeleno svjetlo, pridružiti pripremama Sarajeva.

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 15 jun 2023, 18:10

Dzaba investitor,dzaba ovoliki uhljebi u klubu, barselona nema ovoliku administraciju,mi i dalje nismo naucili iz gresaka.blizi se evropa ti nemas definisan kadar ,nemas kako treba golmana, svasta nesto fali ,ispucali za dan one tri prinove, nisu pojacanja dok ih ne vidimo na terenu daleko smo mi od ozbiljnog kluba.

Objektivac1946
Kontakt:

Post Postao/la Objektivac1946 » 15 jun 2023, 18:11

MortemHz je napisao/la:
15 jun 2023, 18:05
Ostalo je još da Sarajevo i Horsens završe proceduru oko papirologije, a Delač se sa Bordo klubom već dogovorio oko uslova saradnje, te će se, nakon što dobije zeleno svjetlo, pridružiti pripremama Sarajeva.
:opaopa:
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 jun 2023, 18:13

Avramovski prvenstveno radi sebe mora OZDRAVITI, ako ne proigra, može se pozdraviti sa karijerom.
Znam da zna, ali nas je bas koštao . Par golova,asis. i lijepih poteza samo u FKS se dobro plaća .
Nije bitno koliko ima godina (npr. Vrančić ) ili onaj Crnogorac (23-24g, lafo škola Ajax-zaboravio mu ime),bitno je prvenstveno da je zdrav.
Anicic, Ikande,TSS i na desetine takvih su dobro unazadili FKS.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 15 jun 2023, 18:15

Duljević slobodan
#samokazem
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 jun 2023, 18:17

Ado_77 je napisao/la:
15 jun 2023, 18:10
Dzaba investitor,dzaba ovoliki uhljebi u klubu, barselona nema ovoliku administraciju,mi i dalje nismo naucili iz gresaka.blizi se evropa ti nemas definisan kadar ,nemas kako treba golmana, svasta nesto fali ,ispucali za dan one tri prinove, nisu pojacanja dok ih ne vidimo na terenu daleko smo mi od ozbiljnog kluba.
Europske utakmice za mjesec dana. Šta su to drugi klubovi doveli? Pripreme prije 3 dana krenule, imamo 3 igrača kvalitetna dovedena već, evo i Delač stiže, kao i Kevin.
Može se svašta prigovoriti za rad kluba, ali prelazni rok i sama dovođenja do sad su veoma dobra bila.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

ExchangeOffice

Post Postao/la ExchangeOffice » 15 jun 2023, 18:23

Ado_77 je napisao/la:
:urnebes:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 jun 2023, 18:26

Možda griješim , ali nam manjkaju igrači sredine terena. Ne znam imali kakvih Akademaca, ali mi imamo samo:
Zeljkovica, Mustafica , Avrama i Hamzu koji može eventualno igrati Dalovu poziciju.
Kartoni,povrede, Avram ????

Ado_77
Kontakt:

Post Postao/la Ado_77 » 15 jun 2023, 18:26

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 jun 2023, 18:17
Ado_77 je napisao/la:
Europske utakmice za mjesec dana. Šta su to drugi klubovi doveli? Pripreme prije 3 dana krenule, imamo 3 igrača kvalitetna dovedena već, evo i Delač stiže, kao i Kevin.
Može se svašta prigovoriti za rad kluba, ali prelazni rok i sama dovođenja do sad su veoma dobra bila.
Slabo pratis sta ostali klubovi rade,potpisuje ugovore sa bitnim igracima,dovode se solidni igraci,meni ovo sto smo mi doveli nije nikakav garant,ako bude taj golman to je dobro,sta je sa Musom,Vrancicem,Baltom,oni sigurno idu ,ja mislim da smo slabiji nego sto smo bili.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 jun 2023, 18:27

Premijer Uk i ministar Magoda u posjeti FK Sarajevo: Ponosni smo što smo od sada vodeći partner FK Sarajevo

Premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda posjetili su jučer FK Sarajevo i tom prilikom razgovarali sa direktoricom Ajlom Alimanović.

Vlada KS će u narednom periodu uložiti značajna sredstva za unapređenje sportske infrastrukture i razvoja FK Sarajevo. Kroz povećanje budžeta za sport u Kantonu Sarajevo, ministar Magoda je naglasio ozbiljnost i želju Vlade KS da sport i sportske vrijednosti vrati na mjesto koje zaslužuju i učini Sarajevo regionalnim centrom vrhunskog sporta.
"FK Sarajevo je jedan od simbola glavnog grada BiH i zaslužuje apsolutnu podršku Vlade KS, koja je na čelu sa premijerom Ukom pokazala istinsku želju i napore da podrži razvoj ovog kluba. Napravili smo najveći iskorak do sada u vidu finansiranja kluba, te očekujemo najbolje rezultate", rekao je ministar Magoda.

Dodao je kako je ponosan što su resorno ministarstvo i Vlada KS od sada vodeći partner FK Sarajevo, te da će pratiti razvoj kluba, kako u infrastrukturnim projektima tako i u takmičarskom segmentu.
"Sport ima univerzalni jezik uspjeha, uloženog truda i zalaganja s vrlo preciznim kriterijima. Ranije sam govorio kako nećemo biti nijemi posmatrači koji daju novac. Naprotiv, bit ćemo stalni učesnici u razvoju kluba", naglasio je ministar Magoda.
Direktorica FK Sarajevo je na sastanku prezentovala projekt Akademije FK Sarajevo u Butmiru, gdje je planirana izgradnja novih multifunkcionalnih terena.

Premijer Uk je naglasio opredjeljenje Vlade KS da u budžetu za 2024. godinu izdvoji sredstva kako bi se projekt realizovao u narednom periodu.

slika

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 15 jun 2023, 18:29

Joj buraz.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 15 jun 2023, 18:29

MaroonBjelave je napisao/la:
15 jun 2023, 18:15
Duljević slobodan
#samokazem
Uh i ja bih ga volio vidjet kod nas.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, OzmoodPinglewood, skoJaa i 44 gosta.