FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa Vrancica i Balte nema mozda zato sto im je posudba istekla ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rasformirali su se prije 2 godine, znači da je neki transfer bio do 2021. godine.H8Z7 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:56Zar nisu oni ugašeni?MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2023, 11:18KLUB IZ TITOVE 38B OSVJEŽIO KADAR!
FK Sarajevo je na mjestu šefa skauting službe imenovao Nemanju Tešića, koji je u Bordo klub stigao prije dva mjeseca.
Tešić je prethodno radio u prestižnoj fudbalskoj agenciji Miracle Sport, koja je u vlasništvu uspješnog agenta, inače bivšeg golmana Bordo kluba – Vojislava Dragovića. Radio je na skautingu i posredovanju pri transferima, primarno za italijansko tržište i u tom smislu postigao značajne rezultate. Kroz procese skautinga ostvareni su transferi u Atalantu, Lazio, Bolognu, Chievo , Monzu i mnoge druge klubove.
Tešić intenzivno radi sa menadžmentom kluba na pronalaženju i angažovanju talenata i potencijalnih pojačanja, sve u svrhu jačanja našeg kluba i ostvarenja što boljih rezultata.
Nemanja, dobro došao!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma kupaju MirvićaMortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2023, 17:07Rasformirali su se prije 2 godine, znači da je neki transfer bio do 2021. godine.H8Z7 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:56Zar nisu oni ugašeni?MortemHz je napisao/la: ↑15 jun 2023, 11:18KLUB IZ TITOVE 38B OSVJEŽIO KADAR!
FK Sarajevo je na mjestu šefa skauting službe imenovao Nemanju Tešića, koji je u Bordo klub stigao prije dva mjeseca.
Tešić je prethodno radio u prestižnoj fudbalskoj agenciji Miracle Sport, koja je u vlasništvu uspješnog agenta, inače bivšeg golmana Bordo kluba – Vojislava Dragovića. Radio je na skautingu i posredovanju pri transferima, primarno za italijansko tržište i u tom smislu postigao značajne rezultate. Kroz procese skautinga ostvareni su transferi u Atalantu, Lazio, Bolognu, Chievo , Monzu i mnoge druge klubove.
Tešić intenzivno radi sa menadžmentom kluba na pronalaženju i angažovanju talenata i potencijalnih pojačanja, sve u svrhu jačanja našeg kluba i ostvarenja što boljih rezultata.
Nemanja, dobro došao!
-
- Kontakt:
Kad dodaš da nema Dala i Gulya radi reprezentacija a nisi doveo stopere onda je upitno sta treniraju, pošto 50% ekipe nije tu. Al valjda se u Sloveniji kompletiramo i odigramo te pripremne u najboljem sastavu da se koliko toliko uigramo za Europu.Alii je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:52Tomašević je na treninzimabordobijeli je napisao/la: ↑15 jun 2023, 16:24Gledam ove slike i video s treninga par dana. Ni jednom nisam vidjeo Musu, Martinovića, Baltu, Vrancica, Tomaševića
slika 5
Balta i Vrančić su na odmoru uskoro se vraćaju u svoje klubove.
Musa ide.
Martinović vjerojatno ide pa nije na treninzima.
-
- Kontakt:
Možda ne najjače pojačanje, ali bi bilo jako dobro Baltu zadržati. Naravno bolje bi trebali znati oni stručni i oni koji plaćaju .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Ovo je jedna od gresaka uprave. Momak je odlican potencijal za trenera. Ima rezultate sa juniorima, ocito je da dobro radi. Hebiga
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ostalo je još da Sarajevo i Horsens završe proceduru oko papirologije, a Delač se sa Bordo klubom već dogovorio oko uslova saradnje, te će se, nakon što dobije zeleno svjetlo, pridružiti pripremama Sarajeva.
Dzaba investitor,dzaba ovoliki uhljebi u klubu, barselona nema ovoliku administraciju,mi i dalje nismo naucili iz gresaka.blizi se evropa ti nemas definisan kadar ,nemas kako treba golmana, svasta nesto fali ,ispucali za dan one tri prinove, nisu pojacanja dok ih ne vidimo na terenu daleko smo mi od ozbiljnog kluba.
- Objektivac1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Avramovski prvenstveno radi sebe mora OZDRAVITI, ako ne proigra, može se pozdraviti sa karijerom.
Znam da zna, ali nas je bas koštao . Par golova,asis. i lijepih poteza samo u FKS se dobro plaća .
Nije bitno koliko ima godina (npr. Vrančić ) ili onaj Crnogorac (23-24g, lafo škola Ajax-zaboravio mu ime),bitno je prvenstveno da je zdrav.
Anicic, Ikande,TSS i na desetine takvih su dobro unazadili FKS.
Znam da zna, ali nas je bas koštao . Par golova,asis. i lijepih poteza samo u FKS se dobro plaća .
Nije bitno koliko ima godina (npr. Vrančić ) ili onaj Crnogorac (23-24g, lafo škola Ajax-zaboravio mu ime),bitno je prvenstveno da je zdrav.
Anicic, Ikande,TSS i na desetine takvih su dobro unazadili FKS.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Duljević slobodan
#samokazem
#samokazem
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Europske utakmice za mjesec dana. Šta su to drugi klubovi doveli? Pripreme prije 3 dana krenule, imamo 3 igrača kvalitetna dovedena već, evo i Delač stiže, kao i Kevin.Ado_77 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:10Dzaba investitor,dzaba ovoliki uhljebi u klubu, barselona nema ovoliku administraciju,mi i dalje nismo naucili iz gresaka.blizi se evropa ti nemas definisan kadar ,nemas kako treba golmana, svasta nesto fali ,ispucali za dan one tri prinove, nisu pojacanja dok ih ne vidimo na terenu daleko smo mi od ozbiljnog kluba.
Može se svašta prigovoriti za rad kluba, ali prelazni rok i sama dovođenja do sad su veoma dobra bila.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ExchangeOffice
Ado_77 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:10Dzaba investitor,dzaba ovoliki uhljebi u klubu, barselona nema ovoliku administraciju,mi i dalje nismo naucili iz gresaka.blizi se evropa ti nemas definisan kadar ,nemas kako treba golmana, svasta nesto fali ,ispucali za dan one tri prinove, nisu pojacanja dok ih ne vidimo na terenu daleko smo mi od ozbiljnog kluba.

-
- Kontakt:
Možda griješim , ali nam manjkaju igrači sredine terena. Ne znam imali kakvih Akademaca, ali mi imamo samo:
Zeljkovica, Mustafica , Avrama i Hamzu koji može eventualno igrati Dalovu poziciju.
Kartoni,povrede, Avram ????
Zeljkovica, Mustafica , Avrama i Hamzu koji može eventualno igrati Dalovu poziciju.
Kartoni,povrede, Avram ????
Slabo pratis sta ostali klubovi rade,potpisuje ugovore sa bitnim igracima,dovode se solidni igraci,meni ovo sto smo mi doveli nije nikakav garant,ako bude taj golman to je dobro,sta je sa Musom,Vrancicem,Baltom,oni sigurno idu ,ja mislim da smo slabiji nego sto smo bili.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:17Europske utakmice za mjesec dana. Šta su to drugi klubovi doveli? Pripreme prije 3 dana krenule, imamo 3 igrača kvalitetna dovedena već, evo i Delač stiže, kao i Kevin.Ado_77 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 18:10Dzaba investitor,dzaba ovoliki uhljebi u klubu, barselona nema ovoliku administraciju,mi i dalje nismo naucili iz gresaka.blizi se evropa ti nemas definisan kadar ,nemas kako treba golmana, svasta nesto fali ,ispucali za dan one tri prinove, nisu pojacanja dok ih ne vidimo na terenu daleko smo mi od ozbiljnog kluba.
Može se svašta prigovoriti za rad kluba, ali prelazni rok i sama dovođenja do sad su veoma dobra bila.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Premijer Uk i ministar Magoda u posjeti FK Sarajevo: Ponosni smo što smo od sada vodeći partner FK Sarajevo
Premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda posjetili su jučer FK Sarajevo i tom prilikom razgovarali sa direktoricom Ajlom Alimanović.
Vlada KS će u narednom periodu uložiti značajna sredstva za unapređenje sportske infrastrukture i razvoja FK Sarajevo. Kroz povećanje budžeta za sport u Kantonu Sarajevo, ministar Magoda je naglasio ozbiljnost i želju Vlade KS da sport i sportske vrijednosti vrati na mjesto koje zaslužuju i učini Sarajevo regionalnim centrom vrhunskog sporta.
"FK Sarajevo je jedan od simbola glavnog grada BiH i zaslužuje apsolutnu podršku Vlade KS, koja je na čelu sa premijerom Ukom pokazala istinsku želju i napore da podrži razvoj ovog kluba. Napravili smo najveći iskorak do sada u vidu finansiranja kluba, te očekujemo najbolje rezultate", rekao je ministar Magoda.
Dodao je kako je ponosan što su resorno ministarstvo i Vlada KS od sada vodeći partner FK Sarajevo, te da će pratiti razvoj kluba, kako u infrastrukturnim projektima tako i u takmičarskom segmentu.
"Sport ima univerzalni jezik uspjeha, uloženog truda i zalaganja s vrlo preciznim kriterijima. Ranije sam govorio kako nećemo biti nijemi posmatrači koji daju novac. Naprotiv, bit ćemo stalni učesnici u razvoju kluba", naglasio je ministar Magoda.
Direktorica FK Sarajevo je na sastanku prezentovala projekt Akademije FK Sarajevo u Butmiru, gdje je planirana izgradnja novih multifunkcionalnih terena.
Premijer Uk je naglasio opredjeljenje Vlade KS da u budžetu za 2024. godinu izdvoji sredstva kako bi se projekt realizovao u narednom periodu.

Premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk i ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Kenan Magoda posjetili su jučer FK Sarajevo i tom prilikom razgovarali sa direktoricom Ajlom Alimanović.
Vlada KS će u narednom periodu uložiti značajna sredstva za unapređenje sportske infrastrukture i razvoja FK Sarajevo. Kroz povećanje budžeta za sport u Kantonu Sarajevo, ministar Magoda je naglasio ozbiljnost i želju Vlade KS da sport i sportske vrijednosti vrati na mjesto koje zaslužuju i učini Sarajevo regionalnim centrom vrhunskog sporta.
"FK Sarajevo je jedan od simbola glavnog grada BiH i zaslužuje apsolutnu podršku Vlade KS, koja je na čelu sa premijerom Ukom pokazala istinsku želju i napore da podrži razvoj ovog kluba. Napravili smo najveći iskorak do sada u vidu finansiranja kluba, te očekujemo najbolje rezultate", rekao je ministar Magoda.
Dodao je kako je ponosan što su resorno ministarstvo i Vlada KS od sada vodeći partner FK Sarajevo, te da će pratiti razvoj kluba, kako u infrastrukturnim projektima tako i u takmičarskom segmentu.
"Sport ima univerzalni jezik uspjeha, uloženog truda i zalaganja s vrlo preciznim kriterijima. Ranije sam govorio kako nećemo biti nijemi posmatrači koji daju novac. Naprotiv, bit ćemo stalni učesnici u razvoju kluba", naglasio je ministar Magoda.
Direktorica FK Sarajevo je na sastanku prezentovala projekt Akademije FK Sarajevo u Butmiru, gdje je planirana izgradnja novih multifunkcionalnih terena.
Premijer Uk je naglasio opredjeljenje Vlade KS da u budžetu za 2024. godinu izdvoji sredstva kako bi se projekt realizovao u narednom periodu.

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, OzmoodPinglewood, skoJaa i 44 gosta.