Knjigu u šake, okani se foruma.JuzniBosanac je napisao/la: ↑15 jun 2023, 14:48NAPOK8N POTPIS!!!
..i ocjena ....u index......nadam se da ce kakvi potpisi i Velezu doci na red ubrzo ABD...
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Izvor kaže da je zavrseno: Tatar,Tomašević,Ordagić,Mahmić…
Koji je to izvor .. rijeke Neretve?StarmoCity je napisao/la: ↑15 jun 2023, 15:51Izvor kaže da je zavrseno: Tatar,Tomašević,Ordagić,Mahmić…

Sry na upadu. Imam neki osjećaj da bi vam pravo legao naš Musa, ističe mu ugovor za koji dan, ako bi ga doveli kakav bi lom pravili on i Haskić. Ali samo moja želja da napomenem.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- JuzniBosanac
- Kontakt:
Nije prevelika!I ,a on bi ionako SAMO u Velezu bljesnuo jer mu nasa igra odgovara.
Tomasevic nikako,Tstar hajd MOZDA i nekako.Ali meni zao Radovca....
Idemo braco, zatisje pred buru na forumu
Forzaaaaa
Forzaaaaa
-
- Kontakt:
Ma suti,koliko se ovo oduzilo, daj sta dasJuzniBosanac je napisao/la: ↑15 jun 2023, 21:40Nije prevelika!I ,a on bi ionako SAMO u Velezu bljesnuo jer mu nasa igra odgovara.

A radovac,mene za njega veze to da nije klub bas fer prema njemu bio,dolaskom Osima u isto vrijeme se on i oporavio i urucen mu je raskid ugovora gdje momak sam tvrdi da ne zna zbog cega.. Tako da i ne bi ovo njegovo trazenje koje marke vise nego sto "zasluzuje" uzeo za zlo. Opet klub je iznad svakog igraca i nsravno ako je svojom plstom teret, onda ipak nista od njega
Nema bure, samo kiša
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Šta bi sa Radovcem??JuzniBosanac je napisao/la: ↑15 jun 2023, 21:40Nije prevelika!I ,a on bi ionako SAMO u Velezu bljesnuo jer mu nasa igra odgovara.
-
- Kontakt:
Vrtim slobodinu temu (kod njih uvijek veselo) i vidim da spominju Barbareza kao potencijalnog trenera ako Azmir uzme klub. Ok, sta bi bilo kad bi bilo, nego moje pitanje je :
Kako nema za takvog covjeka mjesta u klubu?voli Barba Velez neuslovno sto posto.
Reference? Nije nikog trenirao, vodio? Nema to nikakve veze. U sportskom segmentu kluba bi jako pomogao, pa cak i za ovu famoznu ulogu skauta koju je vrli Kadra preuzeo. Nema ni Merzic nikakve reference, a danas pomocni treneri u svjetskom fudbalu igraju dobru ulogu. U dosta klubova i pripremaju vjezbice, trenazni proces i izvode ih sa igracima. Tako je Avdo Kalajdzic godinama ispeko zanat uz trenere kvalitetnije da bi mu mogao hladno prepustit da bude prvi trener, ali dobro, sad s Avdom donekle i pretjerujem ali je to cinjenica. Covjek je legenda prvorazrednog njemackog fudbala (ne madjarskog,ceskog,slovenackog, nego njemackog) , zamisljam samo sta Barbarez moze uraditi kad pokuca na vrata nekog njemackog kluba jer je dosao po nekog igraca, da ga gleda, skautira i slicno. Idealan covjek za sportskog direktora sa svojim stilom, stavom i znanjem, vezama. Ali cini mi de da nije on iz plejade tih mostaraca kojima se moze nametnuti politicko sra.nje. I sutra kad bude proslavljao gol sa Slobodom protiv nas, je.bat cemo mu mater.Jbg ne ide to tako
Kako nema za takvog covjeka mjesta u klubu?voli Barba Velez neuslovno sto posto.
Reference? Nije nikog trenirao, vodio? Nema to nikakve veze. U sportskom segmentu kluba bi jako pomogao, pa cak i za ovu famoznu ulogu skauta koju je vrli Kadra preuzeo. Nema ni Merzic nikakve reference, a danas pomocni treneri u svjetskom fudbalu igraju dobru ulogu. U dosta klubova i pripremaju vjezbice, trenazni proces i izvode ih sa igracima. Tako je Avdo Kalajdzic godinama ispeko zanat uz trenere kvalitetnije da bi mu mogao hladno prepustit da bude prvi trener, ali dobro, sad s Avdom donekle i pretjerujem ali je to cinjenica. Covjek je legenda prvorazrednog njemackog fudbala (ne madjarskog,ceskog,slovenackog, nego njemackog) , zamisljam samo sta Barbarez moze uraditi kad pokuca na vrata nekog njemackog kluba jer je dosao po nekog igraca, da ga gleda, skautira i slicno. Idealan covjek za sportskog direktora sa svojim stilom, stavom i znanjem, vezama. Ali cini mi de da nije on iz plejade tih mostaraca kojima se moze nametnuti politicko sra.nje. I sutra kad bude proslavljao gol sa Slobodom protiv nas, je.bat cemo mu mater.Jbg ne ide to tako
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 15 jun 2023, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Možda ne želi funkciju u klubu? Pošalji mu DM na Instagram.Direktorcic je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:20Vrtim slobodinu temu (kod njih uvijek veselo) i vidim da spominju Barbareza kao potencijalnog trenera ako Azmir uzme klub. Ok, sta bi bilo kad bi bilo, nego moje pitanje je :
Reference? Nije nikog trenirao, vodio? Nema to nikakve veze. U sportskom segmentu kluba bi jako pomogao, pa cak i za ovu famoznu ulogu skauta koju je vrli Kadra preuzeo. Covjek je legenda njemackog fudbala (ne madjarskog,ceskog,slovenackog, nego njemackog) , zamisljam samo sta Barbarez moze uraditi kad pokuca na vrata nekog njemackog kluba jer je dosao po nekog igraca, da ga gleda, skautira i slicno. Ali cini mi de da nije on iz plejade tih mostaraca kojima se moze nametnuti politicko sra.nje. I sutra kad bude proslavljao gol sa Slobodom protiv nas, je.bat cemo mu mater.Jbg ne ide to tako

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Sutra poslje dzume ide potpis 

Mislim da Barbareza boli qrac za neku rolu u klubu, nije mu to interesantno. A što bi i bilo, bolje igrati poker. Možda neka uloga selektora repke bi ga zadovoljila, a skaut ili nešto slično vrlo teško
-
- Kontakt:
Ne znam u kojem tonu si mi odgovorio na moj post, djeluje mi kao da mi hoces reci da pitam na pogresnom mjestu. Samo kszem da iz 'nase avlije jako malo cvijeca beremo' a imamo sta ubrati. Barba kao frisak primjer, evo da nisam usao tamo ne bi mi ni palo na pamet. Ne trebamo se ljutiti i vrijedjati onda kad preko puta nas budu uspjesji treneri i igraci, sportski radnici.Ado1922 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:21Možda ne želi funkciju u klubu? Pošalji mu DM na Instagram.Direktorcic je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:20Vrtim slobodinu temu (kod njih uvijek veselo) i vidim da spominju Barbareza kao potencijalnog trenera ako Azmir uzme klub. Ok, sta bi bilo kad bi bilo, nego moje pitanje je :
Reference? Nije nikog trenirao, vodio? Nema to nikakve veze. U sportskom segmentu kluba bi jako pomogao, pa cak i za ovu famoznu ulogu skauta koju je vrli Kadra preuzeo. Covjek je legenda njemackog fudbala (ne madjarskog,ceskog,slovenackog, nego njemackog) , zamisljam samo sta Barbarez moze uraditi kad pokuca na vrata nekog njemackog kluba jer je dosao po nekog igraca, da ga gleda, skautira i slicno. Ali cini mi de da nije on iz plejade tih mostaraca kojima se moze nametnuti politicko sra.nje. I sutra kad bude proslavljao gol sa Slobodom protiv nas, je.bat cemo mu mater.Jbg ne ide to tako![]()
Smatram da Barba nažalost nije zagrijan za neku funkciju u bh fudbalu.Direktorcic je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:29Ne znam u kojem tonu si mi odgovorio na moj post, djeluje mi kao da mi hoces reci da pitam na pogresnom mjestu. Samo kszem da iz 'nase avlije jako malo cvijeca beremo' a imamo sta ubrati. Barba kao frisak primjer, evo da nisam usao tamo ne bi mi ni palo na pamet. Ne trebamo se ljutiti i vrijedjati onda kad preko puta nas budu uspjesji treneri i igraci, sportski radnici.Ado1922 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:21Možda ne želi funkciju u klubu? Pošalji mu DM na Instagram.Direktorcic je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:20Vrtim slobodinu temu (kod njih uvijek veselo) i vidim da spominju Barbareza kao potencijalnog trenera ako Azmir uzme klub. Ok, sta bi bilo kad bi bilo, nego moje pitanje je :
Reference? Nije nikog trenirao, vodio? Nema to nikakve veze. U sportskom segmentu kluba bi jako pomogao, pa cak i za ovu famoznu ulogu skauta koju je vrli Kadra preuzeo. Covjek je legenda njemackog fudbala (ne madjarskog,ceskog,slovenackog, nego njemackog) , zamisljam samo sta Barbarez moze uraditi kad pokuca na vrata nekog njemackog kluba jer je dosao po nekog igraca, da ga gleda, skautira i slicno. Ali cini mi de da nije on iz plejade tih mostaraca kojima se moze nametnuti politicko sra.nje. I sutra kad bude proslavljao gol sa Slobodom protiv nas, je.bat cemo mu mater.Jbg ne ide to tako![]()
Samo ga mediji koriste kad žele neki klik više.
-
- Kontakt:
Nisam neko niti iko od nas kome ce se bilo ko pravdat,ali bi volio stvarno znat jel mu ikad ista ponudjeno sto od strane Hasica, sto od Kevelja.Jer ono imat tu takvog covjeka, licnost a ne sjest s njim pa i 10 puta ako treba, to ne bi nikako mogao shvatit Barba jest malo na svoju ruku,ali nesto mislim da bi se dalo ispeglat to s njim. A i jos jedan lik je tu u Mostaru, Emir Spahic, Plazza je ona njegova,svake sedmice je tu.Iako nema skoro nikskve igracke povezanosti sa Velezom i on se moze ukljuciti u rad.Nek obojica svojim vezama dovedu 2 igraca,uspjeli su pomoci. Iako su davno se okabili lopte,zna se sta su bili i barbarez i spahic.
A evo da ne lajemo kako Kodro ili ostali nista ne rade,cini mi se da je Ordagicev menadzer produzena ruka Mela Kodre (mehinog buraza).Jedan od ordagicevih drugova je bivsi igrac Veleza.Odatle mozda i dolazi ono da je odbio Borac i Zelju. Mozda i ne dodje, al bsrem lijepo je znat da se pokusalo tako nesto uciniti. Takva aktivnost odredjene RAje moze doprinijeti dosta toga. Nekako vise zborim o nedirektnoj pomoci,besplatnom posrednistvu i slicno.
A evo da ne lajemo kako Kodro ili ostali nista ne rade,cini mi se da je Ordagicev menadzer produzena ruka Mela Kodre (mehinog buraza).Jedan od ordagicevih drugova je bivsi igrac Veleza.Odatle mozda i dolazi ono da je odbio Borac i Zelju. Mozda i ne dodje, al bsrem lijepo je znat da se pokusalo tako nesto uciniti. Takva aktivnost odredjene RAje moze doprinijeti dosta toga. Nekako vise zborim o nedirektnoj pomoci,besplatnom posrednistvu i slicno.
Tatar je Melin igračDirektorcic je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:41Nisam neko niti iko od nas kome ce se bilo ko pravdat,ali bi volio stvarno znat jel mu ikad ista ponudjeno sto od strane Hasica, sto od Kevelja.Jer ono imat tu takvog covjeka, licnost a ne sjest s njim pa i 10 puta ako treba, to ne bi nikako mogao shvatit Barba jest malo na svoju ruku,ali nesto mislim da bi se dalo ispeglat to s njim. A i jos jedan lik je tu u Mostaru, Emir Spahic, Plazza je ona njegova,svake sedmice je tu.Iako nema skoro nikskve igracke povezanosti sa Velezom i on se moze ukljuciti u rad.Nek obojica svojim vezama dovedu 2 igraca,uspjeli su pomoci. Iako su davno se okabili lopte,zna se sta su bili i barbarez i spahic.
https://www.transfermarkt.com/idub-glob ... rater/4684
-
- Kontakt:
Onda mu uzmi u obzir druga, bivseg igraca Veleza,ali nije to toliko bitno. Dzaba da mi je dedo, ako ne bude ginuo, pedala iz Veleza. Ali evo zagolica sam sebe vwceras oko Barbareza pa mi pade na psmet jos nakve raje koja moze sigurno pomoci, ali nije to pomoc,nije sadaka, nego eto ono nesto o cemu treba i klub pregovarat.Ado1922 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:45Tatar je Melin igračDirektorcic je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:41Nisam neko niti iko od nas kome ce se bilo ko pravdat,ali bi volio stvarno znat jel mu ikad ista ponudjeno sto od strane Hasica, sto od Kevelja.Jer ono imat tu takvog covjeka, licnost a ne sjest s njim pa i 10 puta ako treba, to ne bi nikako mogao shvatit Barba jest malo na svoju ruku,ali nesto mislim da bi se dalo ispeglat to s njim. A i jos jedan lik je tu u Mostaru, Emir Spahic, Plazza je ona njegova,svake sedmice je tu.Iako nema skoro nikskve igracke povezanosti sa Velezom i on se moze ukljuciti u rad.Nek obojica svojim vezama dovedu 2 igraca,uspjeli su pomoci. Iako su davno se okabili lopte,zna se sta su bili i barbarez i spahic.
https://www.transfermarkt.com/idub-glob ... rater/4684
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 15 jun 2023, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.