Zakasnili su i kod Bellinghama, pa je strucnjak iz jablanice zvao kad je ovaj potpisivao ugovor sa dortmundom.
Previse kikseva za “najbolju upravu na svijetu”.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Kim Min-jae 'can really imagine joining' Bayern. First talks were very positive and a first proposal was made to his agent. Discussions will continue [@Santi_J_FM]
Bayern 'look like the favourites' now for Kim Min-jae. Manchester United and Newcastle are still in the race, but Bayern now have a concrete chance. Kim has a release clause active in July, so it's just about convincing the player [@FabrizioRomano]
Ti navijas za pogresan klub, nemas percepciju sta je I kako funkcionise Bayern .Takvi igrači nikad nece biti kupljeni, a u finalu LP ce Bayern biti kao što au bili 99,2001,2010,2013,2020.inSane10 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 00:48Mbappe nece produziti ugovor, Real nece dati pare za njega ove godine a PSG hoce da ga proda.
A Bayern prati neke kineze , afeikance i sta jos ne.
Ja ne znam u cemu je problem - Benji , Lucas , Mane , Gnabry , Goretzka , Chupo out(200m minimum)
Trebaju nam Mbappe , Osimhen i jedan stoper(400-450m)
Ja ne vidim kako bi Bayern bio u finalu LP ako ne budu dosli igraci svjetske klase.Sa ovim rosterom , opet ista prica.. 1/4 maks i to je to.
20 godina navijac Bayerna i neko ti kaze nemas percepciju..isakovich je napisao/la: ↑15 jun 2023, 02:13Ti navijas za pogresan klub, nemas percepciju sta je I kako funkcionise Bayern .Takvi igrači nikad nece biti kupljeni, a u finalu LP ce Bayern biti kao što au bili 99,2001,2010,2013,2020.inSane10 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 00:48Mbappe nece produziti ugovor, Real nece dati pare za njega ove godine a PSG hoce da ga proda.
A Bayern prati neke kineze , afeikance i sta jos ne.
Ja ne znam u cemu je problem - Benji , Lucas , Mane , Gnabry , Goretzka , Chupo out(200m minimum)
Trebaju nam Mbappe , Osimhen i jedan stoper(400-450m)
Ja ne vidim kako bi Bayern bio u finalu LP ako ne budu dosli igraci svjetske klase.Sa ovim rosterom , opet ista prica.. 1/4 maks i to je to.
Svjetske klasse i napumpane cijene nisu garant titule LP.
Man.City I PSG svake godine u finalu zato sto su milijarde ulozili.
Uz to Bayern vec ima klase, uz jos par pametnih poteza,pametnih transfera, refres klime u svlacionici,povratak mentaliteta pobjednika,inata I htjenja.Recept uspjha Bayerna Mia San Mia.
E moj Jupe.....dobar igrac, onako kao Esijen recimo sto je bio, taj nivo, mozda losiji za pola koplja. E sad, ne pratim Fiorentinu, pa ne znam jesu li njegova izdanja na prvenstvu bila pojacana cinjenicom da je igrao za svoju reprezentaciju, ili je on stvarno welt klasse.
Ne znam što ne pokušaju dovesti Tchouaméni-a, sad nakon dolaska Belinghema i Diaza u Real, on neće biti sigurno u prvih 11, ulazit će s klupe, nama bi dobro došaoSaurman je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:39Znači Kim je već maltene završena stvar prošlu sezonu najbolji stoper u Seriji A i cijena 50-60 mil,taman za toliko ćemo prodati invalida Hernandeza.Sad intezivirati potragu za napadačem Italijani pišu da je Bayern poslao ponudu 60 mil za Vlahovića dok istovremeno ispituju situaciju za Osimhena.U zadnjoj liniji Pau Torres bi mogao biti dobro rješenje kao centralni a može povremeno krpiti i bekovsku poziciju.
Pored Kimmicha treba jedan pitbull na dmf a on je Amrabat dok bi Goretzku stavio na transfer listu ionako je sklon ozlijedama.
Englezi za Ricea traže 120 mil funti a vidim da ni Caicedo ne ide ispod 120 mil u kojem paralelnom univerzumu oni žive.![]()
Ne vjerujem da bi ga Real pustio tek tako nakon jedne sezone s obzirom da su keširali 80 mil za njega.korisnik32 je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:53Ne znam što ne pokušaju dovesti Tchouaméni-a, sad nakon dolaska Belinghema i Diaza u Real, on neće biti sigurno u prvih 11, ulazit će s klupe, nama bi dobro došaoSaurman je napisao/la: ↑15 jun 2023, 22:39Znači Kim je već maltene završena stvar prošlu sezonu najbolji stoper u Seriji A i cijena 50-60 mil,taman za toliko ćemo prodati invalida Hernandeza.Sad intezivirati potragu za napadačem Italijani pišu da je Bayern poslao ponudu 60 mil za Vlahovića dok istovremeno ispituju situaciju za Osimhena.U zadnjoj liniji Pau Torres bi mogao biti dobro rješenje kao centralni a može povremeno krpiti i bekovsku poziciju.
Pored Kimmicha treba jedan pitbull na dmf a on je Amrabat dok bi Goretzku stavio na transfer listu ionako je sklon ozlijedama.
Englezi za Ricea traže 120 mil funti a vidim da ni Caicedo ne ide ispod 120 mil u kojem paralelnom univerzumu oni žive.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.