Olimpik Sarajevo

mirzza
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la mirzza » 04 mar 2011, 15:56

herbion je napisao/la:Dogovorena saradnja sa njemackim proizvodjacem sportske opreme JAKO koji ce u narednim godinama oblaciti ekipu Olimpika.
Stadion na Otoci se ubrzano renovira i sredinom aprila ove godine klub ce igrati prvenstvene utakmice.U tom periodu takodje ce biti zavrsen teren sa vjestackom travom za trening,svlacionice,restoran,caffe,multimedijalni centar.Na ljeto se pocinje graditi istocna tribina i svecana loza tako da bi stadion bio kapaciteta oko 4500 sjedecih mjesta.JBG
Jel to provjereno il bombe ko za Subasica i sve ostalo?
Cuva Bog Zelju svog!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 mar 2011, 16:38

herbion je napisao/la:Dogovorena saradnja sa njemackim proizvodjacem sportske opreme JAKO koji ce u narednim godinama oblaciti ekipu Olimpika.
Stadion na Otoci se ubrzano renovira i sredinom aprila ove godine klub ce igrati prvenstvene utakmice.U tom periodu takodje ce biti zavrsen teren sa vjestackom travom za trening,svlacionice,restoran,caffe,multimedijalni centar.Na ljeto se pocinje graditi istocna tribina i svecana loza tako da bi stadion bio kapaciteta oko 4500 sjedecih mjesta.JBG
a gdje ce biti taj teren sa vjestackom travom? dobro je sto se renovira stadion Otoka,kapacitet cca 5000 sjedecih mjesta,super...to ce biti onda stadion nesto slicno kao kod Borca u Banja Luci...mozda cak i moderniji. hoce li tribine biti natkrivene ili ? i ko finansira renoviranje stadiona,je li samo opstina ili i klub ucestvuje?

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 mar 2011, 16:43

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 mar 2011, 16:44

bosnas_ je napisao/la:heh da to ne bude kao ovo:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 90702113#1
Ovo bi bilo fenomenalno da naprave. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 mar 2011, 17:28

Svaka cast Olimpik, Gracic je covjek koji mi pomalo ulijeva nadu da u Bosnjaka ipak ima pametnih a POSTENIH ljudi. Iskreno se nadam i vjerujem da napravite ovaj stadion onako kako i dolikuje lokaciji na kojoj se nalazi. Mislim da imate jedan prelijep plac za to. Svidja mi se e sto sto nije megalomanski projekat kao i to sto se maltene u ovo sve ulazi tiho i planski. Za razliku od nekih drugih koji pricaju o 400 miliona Km a nemaju ni photoshop maketu :lol: :lol: ..

Samo polako i planski , kao stari navijac Veleza zelim vam sve najbolje!! I
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 mar 2011, 17:30

je li planirano ispadanje ove sezone?

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 mar 2011, 17:42

Neprilagodjen je napisao/la:je li planirano ispadanje ove sezone?
LUD,ZBUNJEN,NORMALAN :D
IDI BAVI SE MAKETAMA :)

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 04 mar 2011, 20:54

Ta ce olimpiCu stadion kad su im jedini simpatizeri herbion i igraci (poneki) :D
svoj ti pos'o !

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 mar 2011, 20:59

herbion je napisao/la:
Neprilagodjen je napisao/la:je li planirano ispadanje ove sezone?
LUD,ZBUNJEN,NORMALAN :D
IDI BAVI SE MAKETAMA :)
Zaboravljas ocigledno da ste tog istog covjeka koji ce vam sad obnavljati stadion pljuvali unazad godinu dana zato sto kriminalcu i lopovu Gracicu ne da stadion u njegovo privatno vlasnistvo.Ovo je stadion koji se ne radi samo OlimpiCu nego i ostalim novogradskim klubovima.
Vjerovatno ce sad herbion reci nije tacno,samo nama, ali sacekaj da se uradi, pa ces vidjeti. Sta mislite da ce ovo biti samo vase, grdno se varate :lol: :lol:
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 04 mar 2011, 21:06

Fino, fino, samo nek' se gradi!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 mar 2011, 21:10

Kada je Olimpik igrao na svojoj Otoci uvjek je bilo puno i ne vidimo razloga zasto da ne bude sada tako.
Polako guramo na sve strane i zasada dobro nam ide.
Korisnici stadiona su FK Olimpik i SFK,zenski fudbalski klub.
Kriminalac Gracic privodi transfer Subasica kraju,onako da ne mozete spavati :D
JAKO oprema kolekcija 2011 g. :D
Jbg licimo stvarno na pravi klub. 8-)

hordas'87
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la hordas'87 » 04 mar 2011, 21:10

herbion je napisao/la:I svih 11 navijaca pod imenom fukare nisu mogli platiti ulaz na tekmu nego trazili besplatan upad. :) :) :)
Brate Malta lijepo je da pripadamo eliti vec nakon prve sezone. :lol:
Od stadiona najvjerovatnije nema nista dok ovo vanago od nacelnika na celu Opstine.Ocekuje da Gracic definitivno odustane od stadiona kako bi Robot comerc pravio stanove.Nacelnik pusi i moli Popaja da ga uvrsti na listu clanova UO FKS e jadna je majka Sarajevu ako im dodje. :D
;)

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 mar 2011, 21:14

hordas'87 je napisao/la:
herbion je napisao/la:I svih 11 navijaca pod imenom fukare nisu mogli platiti ulaz na tekmu nego trazili besplatan upad. :) :) :)
Od stadiona najvjerovatnije nema nista dok ovo vanago od nacelnika na celu Opstine.Ocekuje da Gracic definitivno odustane od stadiona kako bi Robot comerc pravio stanove.Nacelnik pusi i moli Popaja da ga uvrsti na listu clanova UO FKS e jadna je majka Sarajevu ako im dodje. :D
;)
Vremena se mijenjaju.Vjerovatno su predsjednik i Damir sada u jaranskim odnosima.

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 mar 2011, 21:22

herbion je napisao/la:
hordas'87 je napisao/la:
;)
Vremena se mijenjaju.Vjerovatno su predsjednik i Damir sada u jaranskim odnosima.
Vjerovatno su onda tvoji politicki ljubimci kadrovi SBB ili SDA...ili imas premalo godina da saberes sta je sve to Damir Hadzic uradio za ovu opcinu. Vjeruj mi da od mene u ovoj blasti ne mozes NIKAKO biti bolje upucen. Sta se sada izmedju Damira i ratnog profitera desava, necu ulaziti u detalje.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 04 mar 2011, 21:31

Nas predsjednik je u rat usao kao bogat covjek i sigurno je jedini u BIH imao pare od svih ovih danas tajkuna,raspitaj se malo,a o njihovoj ljubavi malo znam sem da se skijaju zajedno u posljednje vrijeme.
Mozda je neka nova sexualna veza u pitanju :)

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 04 mar 2011, 21:34

ko je tobdzija a ko mackovan?

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 04 mar 2011, 22:04

herbion je napisao/la:Nas predsjednik je u rat usao kao bogat covjek i sigurno je jedini u BIH imao pare od svih ovih danas tajkuna,raspitaj se malo,a o njihovoj ljubavi malo znam sem da se skijaju zajedno u posljednje vrijeme.
Mozda je neka nova sexualna veza u pitanju :)
Vrlo dobro informisan, nikad ne govorim bez argumenata. Jako dobro znam ko je Gracic bio prije rata, a ko poslije agresije. Ali to je tema koja nije za sportske portale.

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 04 mar 2011, 22:09

Zaista ne vidim potrebe da bilo ko ismijava rekonstrukciju stadiona Otoka. Mislim da Sarajevo kao grad može i treba izdržati četiri premijerligaša i da nakon Olimpica i njegovog sasvim izvjesnog renoviranja i nadogradnje stadiona, istim putem trebali ići i Željezničar i Slavija sa svojim, te Opština Centar sa svojim stadionom.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 05 mar 2011, 00:45

herbion je napisao/la:Kada je Olimpik igrao na svojoj Otoci uvjek je bilo puno i ne vidimo razloga zasto da ne bude sada tako.
Polako guramo na sve strane i zasada dobro nam ide.
Korisnici stadiona su FK Olimpik i SFK,zenski fudbalski klub.
Kriminalac Gracic privodi transfer Subasica kraju,onako da ne mozete spavati :D
JAKO oprema kolekcija 2011 g. :D
Jbg licimo stvarno na pravi klub. 8-)
realno Olimpic je smjesan klub,kao i svaki klub koji nema navijaca,ali nema ni Siroki navijaca...tako da Olimpic nije izuzetak...oni zele prodajom igracima da opstanu,to im mozda i uspije,ali relano nemaju infrastrukturu,nemaju navijace...**** takav klub....sumnjam da ce od ovog stadiona na Otoci biti nesto,dugo se o tome prica,ali nigdje nista....volio bi da grijesim,jer je dobro da u Sarajevu imamo sto vise modernih stadiona...pogotovo ankon sto se Grbavica sredi,mada ce i to potrajati...kada bi se na Otoci izgradila jos jedna tribina,i onda antkrila zajendo sa zapandom,to bi vec licilo na nesto,a koliko je to realno,ne znam...

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 05 mar 2011, 04:30

Bila bi fantasticna stvar kada bi Olimpik napravio taj stadion. A fino i izgleda. Mada sam veoma pozitivan da bi do toga moglo doci.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.